Get out of my way. [OPEN]



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Get out of my way. [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vinekit
Member
Get out of my way. [OPEN] DPKsfdL
Freedje
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Two moons || 24/05
Gender:
Rank:
Vinekit
BerichtOnderwerp: Get out of my way. [OPEN]   Get out of my way. [OPEN] Icon_minitimezo 7 jun 2015 - 12:50

Kleine klauwtjes strekten zich uit voor zijn neus terwijl Vinekit zich uitrekte. De jonge kater verveelde zich te pletter. Het hielp ook niet echt dat er een paar kittens waren die om aandacht vroegen door een luide keel op te zetten. Hij werd er gek van. Maar bovenal miste hij zijn vader enorm. De enige reden dat hij kwaad was op die kittens was omdat hij zelf geen ouders had. Zijn moeder was weg naar wist hij veel waar en zijn vader was dood. Hij had geen ouders en hij wilde dat hij zijn mooie momenten met hun kon delen. Nu zou hij met niemand kunnen delen dat hij over vijf maanden Apprentice zou worden en hopelijk over een aantal maanden Warrior. Het irriteerde hem enorm dat er hier kittens rondliepen die een luide keel opzetten als hun ouders slechts enkele minuten uit de Nursery waren. Het was niet dat hun ouders voor eeuwig verdwenen waren of zo, dus waarom moesten ze dan überhaupt zo zeuren? Hij was het dan ook helemaal beu toen er een balletje mos naar hem werd geduwd. Hij gaf er zo’n harde klap tegen met zijn poot dat het door de lucht vloog en recht in het gezicht van een andere kitten in de Nursery belandde. Hij grinnikte even, want dat vrolijkte hem eerlijk gezegd dan wel weer op. Leed van anderen. Oké, alleen als hij kwaad was vrolijkte hem dat op. Hij was geen harteloze zak. Langzaam stond Vinekit op en strekte zijn klauwen opnieuw. Opeens botste er iemand tegen hem op. Nu was de maat echt vol. ‘Uit mijn weg!’ snauwde hij en hij haalde uit met zijn kleine klauwtjes.


Omdat ik actief ben op 4 andere RPG's en ik aan één verhaal schrijf, zal men mij voornamelijk in het weekend tegenkomen en nauwelijks posten zien door de week. Bedankt voor het begrip!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Get out of my way. [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: