One jump ahead [Trainingstopic] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 One jump ahead [Trainingstopic]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skullmask
Member
One jump ahead [Trainingstopic] DPKsfdL
Bo//B//Botje
177
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons ☠
Gender:
Rank:
Skullmask
BerichtOnderwerp: One jump ahead [Trainingstopic]   One jump ahead [Trainingstopic] Icon_minitimeza 13 jun 2015 - 11:47

De wind kwam met een harde vlaag zijn den binnen, maar de grote warrior rilde niet. Nee, daar was het veel te warm voor. De zon scheen fel, ook al was hij nog maar net op, en de wind was warm in plaats van een verkoelende bries.
Maar hij had een belofte gemaakt, om zijn apprentices vandáág te trainen. Kon hij het weten dat het zo warm werd. Met een slaperige kop stond hij op en nam hij een vogeltje van de prooistapel. Het was geen verse prooi maar iets was beter dan niets. Vervolgens stak hij zijn kop in de apprentice den, waarna hij om zich heen keek, op zoek naar Redpaw en Shadowpaw.
Toen hij de eerste gevonden had, duwde hij zijn neusje tegen het jonge poesje aan en glimlachte vriendelijk. "Hey, we gaan trainen, kom je?" Vroeg hij, zachtjes zodat hij de anderen niet wakker maakte. Vervolgens liep hij naar Shadowpaw toe en tikte haar aan met zijn poot. "Kom, we gaan trainen." Miauwde hij ook tegen haar, en hij knikte naar de uitgang.
Rustig etend bij de Sycamore wachtte hij op zijn apprentices. Misschien stonden die verbaasd in het kamp, zich afvragend waar hij gebleven was. Les nummer één, volg je neus!

+ Trainingstopic voor Red en Shadow


One jump ahead [Trainingstopic] Dpcscy
Terug naar boven Ga naar beneden
.Redpaw
StarClan
One jump ahead [Trainingstopic] DPKsfdL
Dani(beest)
162
Actief

CAT'S PROFILE
Age: In Starclan, we don't count anymore. { 7 moons}
Gender:
Rank:
.Redpaw
BerichtOnderwerp: Re: One jump ahead [Trainingstopic]   One jump ahead [Trainingstopic] Icon_minitimevr 19 jun 2015 - 16:22

Het was vroeg in de ochtend, heel heel vroeg in de ochtend, en de wind kwam met harde geluiden de den binnen. Red lag in een hoekje en bleef maar niet stil liggen in haar nest, toch was ze diep in slaap. Ze had een goede droom en dat gebeurde niet vaak. Vandaag was ze gewoon heel optimistisch, want haar training zou beginnen, daarom ook had ze deze goede droom. Terwijl de rode poes nog diep in dromenland was kwam er een wit met zwarte kater de den binnen. Het zocht naar de rode poes. Al snel had de kater haar gevonden. Redpaw, die opgerold lag in een klein bolletje, voelde iets tegen haar flank en opende voorzichtig haar ogen. Met een verwarde blik keek ze om zich heen en zag haar mentor Skullmask staan. Of was het Skullstripe? Nou wie van de twee het ook was hij begon te praten. De vraag was zoals verwacht en na een piepend gaapje keek ze hem aan. Ze knikte zachtjes en glimlachte netjes terug naar hem, waarna hij al snel verdween. Met een paar strekbewegingen stond ze op en keek ze om zich heen. Net op tijd zag ze hoe de kater met zijn prooi de den uit ging en geschrokken rende ze achter hem aan. Haar ogen hield ze op de kater die al snel leek te vertrekken. Nog net wist ze een muisje van de stapel te krijgen voordat ze de kater het kamp uit zag gaan. De poes probeerde hem bij te houden, maar de extra bagage die ze meenam maakte het haar niet gemakkelijk. Het viel steeds bijna uit haar mond. Toen ze eindelijk op een snel tempo zat viel de muis uit haar klein bek. Geschrokken draaide ze zich om en rende terug voor haar ontbijt. Natuurlijk was de kater verdwenen toen ze weer naar voren keek. Ze kon zich wel voor haar kop slaan. Ze had die muis gewoon moeten laten liggen, dan was ze hem niet kwijt geweest. Ze liet haar muis vallen en keek bang om zich heen. Waar was ze? Alles om haar heen leek verbrand en haar kleine hart begon wild te bonken. Haar ogen stonden wijd open en ze had geen idee meer waar het kamp was gebleven. Haar blauwe kijkers keken om zich heen. Het rook hier naar vuur, maar ook naar kat? Of had ze het fout? Haar kleine roze neusje duwde ze bij de grond en de geur van een kat kwam haar neus binnen. Met de muis in haar bek volgde ze het spoor. Er waren niet veel sporen van anderen katten, maar de geur van Skull was best makkelijk te volgen, omdat ze het net had geroken in de den. Na een tijd volgen van het spoor zag ze een kat. Was het de goede? Wat onzeker trippelde de poes in de richting van de kater die daar zat. Het gezicht van de warrior zat inderdaad op de kat en iets zekerder liep ze door. Ze was erg trots op zichzelf, maar liet dit niet merken. Met haar kop naar de grond kwam ze voor Skull zitten. Zonder een hallo begon ze aan haar muis. Een paar keer keek ze nieuwsgierig in zijn ogen, dit was wel elke keer heel kort.

{ Toetsweek is voorbij, dus kan weer volop posten. :'3


One jump ahead [Trainingstopic] 11w947c
Terug naar boven Ga naar beneden
Skullmask
Member
One jump ahead [Trainingstopic] DPKsfdL
Bo//B//Botje
177
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons ☠
Gender:
Rank:
Skullmask
BerichtOnderwerp: Re: One jump ahead [Trainingstopic]   One jump ahead [Trainingstopic] Icon_minitimevr 19 jun 2015 - 19:39

> Aangezien Shadowpaw afwezig is, gaat dit topic even verder met alleen Redpaw.

Na een korte tijd zag de bruin met witte kater een stipje rood. Er verscheen een goedkeurende glimlach op zijn gezicht. Redpaw had dus op haar instincten gereageerd; en als ze dat kon dan was ze al een stap voor de meeste apprentices. Het kleine poesje kwam aangelopen met haar neus tegen de grond aangedrukt, maar toen ze vlakbij hem was keek ze op, wat er grappig uitzag door de muis die ze met zich mee had genomen. Er verscheen een glimlach op het gelaat van Skullmask en hij knikte goedkeurend. Redpaw leek wat onzeker in zijn ogen, en dat moest hij eruit proberen te krijgen. Dat lukte vooral goed met complimentjes, toch? "Goed gedaan!" Miauwde hij dus nog ter versterking. De rode apprentice ging naast hem zitten en ze begon haar muis op te eten, waarbij haar blik toch af en toe zijn kant op schoot. "Geniet maar lekker even van je eten hoor, dan gaan we zo wel verder." Zei hij luchtig en schoot haar een glimlach toe.
Toen ze haar maaltje ophad stond Skull op en rekte hij zich even goed uit - want hé, het was nog vroeg. Er trok een harde windvlaag aan zijn vacht en zijn blik schoot ietwat geïrriteerd naar de grijze lucht. Waarom moest het uitgerekend vandaag zulk slecht weer zijn? "Eh, goed." Miauwde hij, waarna hij Redpaw even aankeek met een frons op zijn gezicht. "Wat weet je allemaal al? Over de clans, en vechttechnieken, grenzen en zo." Vroeg hij vervolgens en hij schonk haar een glimlach.


One jump ahead [Trainingstopic] Dpcscy
Terug naar boven Ga naar beneden
.Redpaw
StarClan
One jump ahead [Trainingstopic] DPKsfdL
Dani(beest)
162
Actief

CAT'S PROFILE
Age: In Starclan, we don't count anymore. { 7 moons}
Gender:
Rank:
.Redpaw
BerichtOnderwerp: Re: One jump ahead [Trainingstopic]   One jump ahead [Trainingstopic] Icon_minitimema 29 jun 2015 - 11:43

Het compliment van Skull maakte haar ongemakkelijk, maar het voelde ergens toch wel fijn. Ze lachte onzeker naar hem en voelde hoe ze het erg warm kreeg. Hij deed heel rustig met haar en ze vond dat wel heel fijn. Voorzichtig at ze de muis op en omdat het niet zo groot was was het snel op. "Eh, goed. Wat weet je allemaal al? Over de clans, en vechttechnieken, grenzen en zo." Vroeg hij vervolgens met een glimlach. Opnieuw lachte ze onzeker terug. Een zachte 'euhm' kwam uit haar mond en ze richtte haar ogen op de hemel om dingen te bedenken. Wat moest ze zeggen? Haar stem was heel zacht en stil, maar ze begon te praten. "Ik weet dat je een Thunderclan, een Riverclan, een Windclan en een Shadowclan hebt. Verder weet ik niet erg veel..." Kort bleef ze stil en ze probeerde hem steeds in de ogen te kijken, maar elke keer heel kort. "Sorry", zei ze er nog heel erg zacht achteraan alsof het haar schuld was.

{ laaaaaaaat D;One jump ahead [Trainingstopic] 11w947c
Terug naar boven Ga naar beneden
Skullmask
Member
One jump ahead [Trainingstopic] DPKsfdL
Bo//B//Botje
177
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons ☠
Gender:
Rank:
Skullmask
BerichtOnderwerp: Re: One jump ahead [Trainingstopic]   One jump ahead [Trainingstopic] Icon_minitimema 29 jun 2015 - 11:57

Redpaw humde zachtjes na zijn vraag en verwachtingsvol keek hij haar aan. "Ik weet dat je een Thunderclan, een Riverclan, een Windclan en een Shadowclan hebt. Verder weet ik niet erg veel..." Hierbij knikte hij nadenkend. Oké, ze hadden dus nog veel te doen. "Sorry," hoorde hij toen zachtjes en zijn ogen verwijdden iets. "Oh, dat maakt niet uit hoor!" Zei hij meteen en wilde zichzelf wel voor zijn kop slaan. Had hij er misschien ontevreden uitgezien? "Oké, dus je weet al van de thunderclan, riverclan, windclan en natuurlijk shadowclan. Dat is al een goed begin," complimenteerde hij. "De thunderclan staat bekend om sterke en moedige warriors. Meestal zijn ze wel aardig," Begon hij uit te leggen, en hij dacht even na. Waar stond de thunderclan nog meer bekend om? "Ze jagen vooral op eekhoorns en vogels en zo." Voegde hij eraan toe. "De riverclan is een beetje verwend, omdat hun prooi uit vis bestaat en er daar altijd wel wat van is. Maar als de rivier bevroren is hebben hun wel pech. Euh, ze zijn groot en sterk, en vooral ontzettend loyaal." Skullmask probeerde zo min mogelijk partijdig te klinken, maar hijzelf had het gewoon niet zo op riverclan. Oké, dan maar snel naar de volgende. "Goed, de windclan die zijn heel goedaardig tegen elkaar, maar niet tegen anderen. Ze zijn heel snel en hun prooi is vooral hazen of konijnen of hoe die dieren ook heten, dus worden ze wel is hazenvreters of konijnenvreters genoemd." Goh, wat klonk hij negatief over alle clans. "Ze kunnen niet zo goed vechten omdat hun bouw daar niet helemaal voor gemaakt is, dus rennen ze vaker weg." Ah, nu was de allerleukste clan aan de beurt. Er verscheen een trotse blik in zijn ogen. "Wij zijn de shadowclan, we staan bekend als sterk en soms wel is agressief. Eigenlijk zijn veel clans bang van ons. En we eten meestal muizen, zoals je waarschijnlijk al wel doorhad." Miauwde hij met een vette knipoog. "Heb je nog vragen hierover?" Vroeg hij vervolgens.


One jump ahead [Trainingstopic] Dpcscy
Terug naar boven Ga naar beneden
.Redpaw
StarClan
One jump ahead [Trainingstopic] DPKsfdL
Dani(beest)
162
Actief

CAT'S PROFILE
Age: In Starclan, we don't count anymore. { 7 moons}
Gender:
Rank:
.Redpaw
BerichtOnderwerp: Re: One jump ahead [Trainingstopic]   One jump ahead [Trainingstopic] Icon_minitimedi 30 jun 2015 - 11:49

Thunderclan: Sterke moedige warriors, wel aardig & prooi is eekhoorns en vogels. Windclan: goedaardig tegen elkaar maar niet tegen anderen & het prooi is hazen en konijnen. Riverclan: prooi is vis, groot, sterk & loyaal. Shadowclan: Sterk soms agressief & prooi is muizen. Het kleine hoofdje werd overspoeld met informatie en ze schudde even zachtjes met haar kopje. Hoe zou ze dit ooit kunnen onthouden? Ze zocht in haar hoofd naar vragen. Skull klonk eigenlijk best negatief over de andere clans. Waren ze zo vervelend dan? Nou, ze had het vaker gehoord van anderen. Ze had haar ogen op de hemel gericht. "Ruiken ze anders?", besloot ze te vragen. Het was harder dan ze normaal praatte. Waarom ze harder praatte wist ze eigenlijk niet. Misschien voelde ze zich nu al veiliger bij hem, maar dat zou voor haar doen wel heel snel zijn.


One jump ahead [Trainingstopic] 11w947c
Terug naar boven Ga naar beneden
Skullmask
Member
One jump ahead [Trainingstopic] DPKsfdL
Bo//B//Botje
177
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons ☠
Gender:
Rank:
Skullmask
BerichtOnderwerp: Re: One jump ahead [Trainingstopic]   One jump ahead [Trainingstopic] Icon_minitimedi 30 jun 2015 - 13:03

Hij zag dat het rood met witte poesjes met haar kop schudde en hij lachte zachtjes om zijn reactie. Het was ook wel veel om in één keer te onthouden, natuurlijk. Toen hij vroeg of ze nog vragen had, moest Redpaw nog even nadenken. "Ruiken ze anders?" Vroeg ze vervolgens, en meteen knikte Skullmask van ja. "Ja, ze ruiken zeker anders," begon hij, nadenkend over hoe hij hun geur zou moeten omschrijven. "Nou, euh, vooral de riverclan heeft een heel bekende geur." Vertelde hij toen. "Ze ruiken naar vis, snap je? En de windclan ruikt een beetje zoetig denk ik, en een beetje naar regen..?" Zijn zin eindigde wat meer in een vraag, waardoor hij schaapachtig lachte. "Wil je niet zelf is ruiken? Dan zal ik je gelijk de grenzen laten zien," miauwde de kater toen.


One jump ahead [Trainingstopic] Dpcscy
Terug naar boven Ga naar beneden
.Redpaw
StarClan
One jump ahead [Trainingstopic] DPKsfdL
Dani(beest)
162
Actief

CAT'S PROFILE
Age: In Starclan, we don't count anymore. { 7 moons}
Gender:
Rank:
.Redpaw
BerichtOnderwerp: Re: One jump ahead [Trainingstopic]   One jump ahead [Trainingstopic] Icon_minitimedi 30 jun 2015 - 21:43

"Ja, ze ruiken zeker anders. Nou, euh, vooral de riverclan heeft een heel bekende geur. Ze ruiken naar vis, snap je? En de windclan ruikt een beetje zoetig denk ik, en een beetje naar regen..?" Hij klonk er wat onzeker over en Red keek hem schuin aan. Toen de kater moest lachen keek Red hem geschrokken aan, maar ze moest er daarna ook wel om lachen. "Wil je niet zelf is ruiken? Dan zal ik je gelijk de grenzen laten zien." Mocht ze naar de grenzen? Dat zou echt geweldig zijn. Ze vond het al geweldig dat ze überhaupt het kamp uit was, maar nu mocht ze ook nog de grenzen gaan bekijken? Al was ze helemaal blij van binnen ze knikte toch heel zachtjes. "Dat lijkt me leuk." Het laatste deel van de zin was bijna niet te horen, omdat ze doorhad ze best hard aan het praten was, voor haar doen. Vragend keek ze om zich heen. Daarmee wou ze laten zien dat ze geen idee wist waar ze heen moest.


One jump ahead [Trainingstopic] 11w947c
Terug naar boven Ga naar beneden
Shadowpaw.
Member
One jump ahead [Trainingstopic] DPKsfdL
Derpje
114
Actief

CAT'S PROFILE
Age: You Don't have to know my Cat years??
Gender:
Rank:
Shadowpaw.
BerichtOnderwerp: Re: One jump ahead [Trainingstopic]   One jump ahead [Trainingstopic] Icon_minitimevr 3 jul 2015 - 21:29

Shadowpaw haastte zich haar den uit, ze was haar eerste training vergeten. Daaaaaaammmm, ze wilde namelijk wel goed over komen als de Darklord Tina maar ze wilde niet te laat aan komen. Ze rende met grote passen het kamp uit en klom over struiken en gevallen boomstronken heen, hoe moest ze in gods naam op tijd komen. Ze hijgde toen ze bij de plaats was aan gekomen maar daar waren ze niet, shit ze waren al vertrokken. Hoe durfde die, urg ze wist daar niet eens een woord voor. Ze besloot maar de sterke geuren te volgen van de twee, ze keek naar de grond en besloot de Shadowclan geur op te sporen alleen kon je dat overal ruiken. Een specifieke geur, kitten. Want Redkit was nog maar een jonkie die net pas Redpaw heten. Ze kon de geur van verse melk al ruiken, ze hielt soms van die geur alleen kon ze het niet laten om het te haten. Ze rende achter de geuren aan en haar spieren spande zich, vermoeit kwam ze aan bij de twee katten. "Wat heb ik gemist?" Glimlachten ze ongemakkelijk bij de blikken van de twee. Ja, geweldig dat was dus hun probleem. Urg, waarom was ze de eerste komst altijd te laat voor iets belangrijks.


One jump ahead [Trainingstopic] Awol1v
Karakter Topic: https://www.warriorcatsnl.com/t24044-darklord-tina#570831

ACC: Bonepaw. (Scrap), Blurkit (Wind), Timekit*
Terug naar boven Ga naar beneden
Skullmask
Member
One jump ahead [Trainingstopic] DPKsfdL
Bo//B//Botje
177
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons ☠
Gender:
Rank:
Skullmask
BerichtOnderwerp: Re: One jump ahead [Trainingstopic]   One jump ahead [Trainingstopic] Icon_minitimedi 7 jul 2015 - 10:15

Redpaw knikte maar heel zachtjes, wat hem deed twijfelen. Misschien wilde ze de grenzen niet zien? Was ze misschien bang voor andere clankatten? Hij wist het allemaal niet goed, omdat ze haar mond maar niet wilde opentrekken. "Dat lijkt me leuk." Miauwde ze toen en verrast keek Skull haar aan. Dat had hij niet verwacht, maar hij werd meteen enthousiast. Hij knikte en wilde weglopen, spontaan vergeten over Shadowpaw. Die kwam er echter precies aanlopen. "Wat heb ik gemist?" Miauwde ze en een verbaasde blik gleed over zijn gelaat. "Oh, uh, Shadowpaw." Miauwde Skullmask ter begroeting van haar. "Je bent te laat," ging hij toen verder, maar schonk daar verder geen aandacht aan. Ze zou heus geen straf van hem krijgen, zeker niet op de eerste dag. "Ik heb wat verteld over de clans. Maar dat weet jij denk ik al?" Vroeg hij aan de calico apprentice, die al ouder was dan Redpaw. "We gingen nu de grenzen bezoeken,"

{ Sorry sorry sorry ;c


One jump ahead [Trainingstopic] Dpcscy
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: One jump ahead [Trainingstopic]   One jump ahead [Trainingstopic] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
One jump ahead [Trainingstopic]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: