Monster hunt 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Monster hunt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Monster hunt 5e3ALQu
James
347
Actief
"There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down"

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Baneflower
BerichtOnderwerp: Monster hunt   Monster hunt Icon_minitimeza 20 jun 2015 - 14:00

Met opengesperde oogjes keek de bruine tabby om zich heen. Haar ademhaling klonk als die van opgejaagd wild, haar spieren spanden zich op en haar hele lichaam trilde als een blad in de storm. Elke plek die ze niet kon zien, was er een te veel. Ze zou het nooit toegeven, maar ze haatte het donker. Met een vurige passie. Zoals je slecht weer haat, maar dan duizenden keren erger. Niemand anders leek de schaduwen zo eng te vinden als zij. Tall sliep gewoon. Alsof er niets aan de hand was. Iedereen sliep. Banekit's oogjes schooten opzij, naar de plek waar ze beweging meende te zien. Was het een kat? Of een of ander monster? Ze kende de verhaaltjes wel, over monsters en uilen die stoute kittens aten. De gestreepte kitten dook in elkaar en sloop onhandig dichterbij. Ze zwiepte even met haar staartje, waarna ze op het monster sprong, en haar tandjes in het nekvel van het beest beet. Op dat moment besefte Banedat het geen monster was, maar wél een andere kat. "S-sorry", miauwde het kleintje, al meende ze het niet.

Eerst Hazelkit


There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ra
Member
Monster hunt Frz2WiJ
Loïs
631
Actief
Unravel me
Unravel my soul
Unravel G H O U L

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Ra
BerichtOnderwerp: Re: Monster hunt   Monster hunt Icon_minitimema 29 jun 2015 - 17:04

Met een harde zucht gaf de kleine kitten het op. Hij had de afgelopen paar minuten geprobeerd één van zijn familieleden wakker te maken; hij wilde spelen! Maar iedereen duwde hem gewoon weer van zich af. Wat had hij soms toch stomme siblings. De grote kitten was namelijk helemaal wakker, aangezien hij overdag al geslapen had. Toen vielen zijn ogen op de uitgang. Oh, het was nu zó makkelijk om naar buiten te glippen! Een duivelse grijns verscheen op haar gezicht en zijn ogen fonkelden. Dit was zijn kans! Niemand die hem tegenhield. Met opgeheven kop en uitgestoken tong naar alle slapende sukkels liep hij naar de uitgang toe. Hij was bijna buiten, toen iemand zomaar op hem sprong. Verontwaardigd keek hij op toen zijn aanvaller van hem afgesprongen was. "S-sorry", hoorde hij en verrast keek hij op. Het was een andere kitten, oftewel, een speelkameraadje! Hazelkit was de uitgang al meteen vergeten en zakte speels door zijn voorpootjes heen, terwijl hij fluisterend een grom nadeed. Hij moest wel stil zijn, anders werd hij terug naar zijn nest gestuurd. "Spelen?" Miauwde hij zo laag en duister mogelijk.


i'm breakable, unbreakable
Monster hunt Ranewo11
im shakeable, unshakeable
and finally it drives me mad
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Monster hunt
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: