I've been here before .. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I've been here before ..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I've been here before .. DPKsfdL
Sharon >D
668
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender:
Rank:
Cindersmoke
BerichtOnderwerp: I've been here before ..   I've been here before .. Icon_minitimedi 30 jun 2015 - 15:14

Het was alweer newleaf. De tijd ging zo snel voorbij. De zwart-witte kater was al zo'n lange tijd weggeweest. Ze hadden hun kittens alleen gelaten. Iets waar hij zo enorm veel spijt van had. Ze zouden inmiddels alweer een jaar oud moeten zijn, waardoor ze eindelijk ook volwassen warriors waren. Hij wilde ze graag weer eens zien .. Hij had zo lang nagedacht over het achterlaten van hen. Zijn gebroken hart door Honeyspots was ook blijven hangen in zijn gedachten. Ze waren zo enorm lang samen geweest en hadden zo'n goede band gehad .. Maar hij vluchtte van zijn verantwoordelijkheid en liet Quietkit en Flowkit alleen. Net als hij voor de rest van het leven van zijn kittens had gedaan. Nu was hij eindelijk weer terug en wilde hij zijn leven weer oppakken. Hij had wat katten horen spreken over de namen Quietpace en Flowpetal, waarschijnlijk zijn dat zijn kittens. Een zacht briesje ging door zijn haren, waardoor hij een keer met zijn hoofd schudde. Honeyspots was al een tijd niet meer gezien. Ook al miste hij haar, hij wist dat het nooit meer zou worden als het ooit was geweest. Hij wilde er nu alleen zijn voor zijn kittens, om toch een goee vader te worden. Hij hoorde wat geritsel achter hem, maar keek niet op of om. Hij had behoefte aan iemand die hem kon vertellen wat hij had gemist in de 9 moons dat hij weg was geweest.


Cindersmoke || Sassypaw || Snowykit
I've been here before .. Zugkl2
When the daylight comes, I have to go, but tonight I wanna hold you so close..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I've been here before ..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: