Stuck with Glue 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Stuck with Glue

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crescentpaw
Member
Stuck with Glue Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Stuck with Glue   Stuck with Glue Icon_minitimewo 29 jul 2015 - 17:11

Een klein piepje ontsnapte uit haar mond toen ze gaapte. Ze had in haar nestje gelegen voor de hele nacht en het begon te vervelen. Tja, veel kon ze niet zien, want haar ogen zaten nog dicht. Ze leken vast te zitten met lijm en ze had steeds een rare drang om ze te openen, wat nooit lukte. Met haar voorpootjes ging ze over haar hoofd heen en ze probeerde daarbij haar huid naar beneden te trekken om ze open te krijgen. Met haar rechterpootje bleef ze wrijven over haar gezicht en ze maakte er rare piepgeluidjes bij. De grijze kitten besloot op te staan en ging voorzichtig op haar pootjes staan. Ja ja, ze had geoefend en niet zo'n beetje ook. Haar pootjes probeerde ze voor elkaar te zetten en ze wankelde heen en weer. Bij een geluid naast haar viel ze op haar zij en rolde daarbij over de rand van het nest. Met een plof viel naast het nest. "Auw" Crescent besloot voorzichtig te gaan liggen. Als ze haar ogen nou open had was ze niet gevallen. Boos duwde ze haar neus tussen haar poten en bewoog haar neusje heen en weer.

{ Eerste post Ashdrizzle daarna open.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashdrizzle
Member
Stuck with Glue 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: Stuck with Glue   Stuck with Glue Icon_minitimewo 29 jul 2015 - 17:36

Het was misschien wat meer bezorgdheid dan vriendelijkheid, dat hij een bezoekje bracht aan de nursery. Nog altijd moest hij steeds weer terugdenken aan de twee kittens die daar dood op de grond hadden gelegen en ook aan het mormel dat dat had aangericht. Dus nu stond hij in die warme, zoetgeurende den, die nooit helemaal leeg was. Liever kwam hij hier niet al te vaak, aan de ene kant omdat hij hier ooit een grote ruzie had gehad en aan de andere kant.. wie weet kwam hij Frozenkit tegen en dat zou hem alleen maar meer pijn doen.
Toch was hij het aan Fawnstep schuldig om minimaal een bezoekje te brengen aan haar en haar kittens. Daar dacht er eentje ook zo over, want die viel net op het moment dat hij bij de zwarte queen in de buurt kwam uit het nest. De grijze kater grinnikte zachtjes en pakte het poesje voorzichtig op bij haar nekvel en plaatste haar weer in haar nest, bij haar siblings. "Voorzichtig jij, het is echt heel gevaarlijk buiten het nest, wist je dat?" Fluisterde hij, zodat hij de andere kittens niet wakker zou maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Crescentpaw
Member
Stuck with Glue Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Stuck with Glue   Stuck with Glue Icon_minitimewo 29 jul 2015 - 18:03

Ze voelde hoe ze van de grond werd getild. Crescent was klein, kleiner dan andere kittens en dat zorgde ervoor dat ze er nog breekbaarder uitzag dan anderen. Queens waren voorzichtig met haar, al was ze zelf niet zo voorzichtig met zichzelf. Toen ze in het nestje kwam te liggen hoorde ze een stem. Ze ging vragend met haar kopje om zich heen, al had het geen nut. Die stem had ze eerder gehoord! Nieuwsgierig kroop ze naar het geluid. Haar kleine pootjes legde ze opnieuw op de rand van het nest en ze gaapte onverwacht. Middenin de gaap besloot ze dat ze toch antwoord wou geven waardoor het begin van 'de zin' wat raar klonk. "Pwer ongewuk", bracht ze uit. Ze had het niet expres gedaan. Haar ogen wouden gewoon niet open, dus ze kon niet zien waar het einde van het nest was. Waarom wouden ze nou niet open?! "Mwaar," Opnieuw ging ze boos met haar poten over haar hoofdje heen. "Iwke bwoos."

Terug naar boven Ga naar beneden
Ashdrizzle
Member
Stuck with Glue 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: Stuck with Glue   Stuck with Glue Icon_minitimewo 29 jul 2015 - 18:34

De kleine kitten koos er niet voor om meteen terug te kruipen naar haar moeder en in slaap te vallen. Nee, ze kroop zelfs wat dichter naar hem toe, dus boog Ashdrizzle ook door zijn poten en hield hij zijn kop enkele muizenlengtes van haar vandaan. "Pwer ongewuk" Geamuseerd lachte hij. "Dat zeggen ze allemaal!" Merkte hij vrolijk op en sloeg zijn staart om zijn lichaam heen. "Iwke bwoos." Verbaasd hief hij zijn wenkbrauwen op en ook al zou ze die verbazing niet kunnen zien, het was een gewoonte geworden. "Oh en waarom dan?" Vroeg hij en kon er niets aan doen dat die geamuseerde toon in zijn stem bleef hangen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Crescentpaw
Member
Stuck with Glue Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Stuck with Glue   Stuck with Glue Icon_minitimewo 29 jul 2015 - 20:29

De stem klonk weer en ze draaide haar hoofd ernaartoe. Hoe moest ze zeggen dat haar ogen niet open gingen? "Uuhm..." Welke woord had ze nodig? Praten was moeilijk en ze kon niet wachten tot ze eindelijk gewoon goed zou kunnen praten, net zoals deze kat voor haar. "Owgen.", bracht ze uit terwijl ze er nog een keer met haar poot tegenaan schuurde. Haar kleine pluizige staartje sloeg ze geamuseerd heen en weer. Praten was leuk! Blij dat ze het goede woord had weten te vinden kroop ze nog wat naar voren, maar ze voelde toen iets tegen haar neus komen. Het voelde als de andere kat. Owh, hij zat best dichtbij. Ze trok haar hoofdje geschrokken terug en stak haar pootje voor zich uit om het andere ding te voelen. Misschien was het de andere kat helemaal niet. Ze legde het op het ding -wat leek op de andere kat- voor haar. Het poesje wist een snuit te herkennen wat heel erg leek op de hare, alleen wel heel wat groter! Maar als hij een snuit had had hij misschien ook ogen. Voorzichtig probeerde ze zijn ogen te vinden en toen ze een plek had gevonden waar de ogen zouden kunnen zitten giechelde ze zachtjes. "Jij oowk owgen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashdrizzle
Member
Stuck with Glue 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: Stuck with Glue   Stuck with Glue Icon_minitimewo 29 jul 2015 - 20:54

"Owgen." En om het nog even goed aan te tonen, liet ze haar voorpootje over haar nog gesloten oogjes gaan. Ah.. ze was dus nieuwsgierig naar de buitenwereld niet? Helaas kon hij haar hier niet bij helpen, dat zou hij niet durven. Wie weet deed hij iets fout en kreeg hij voor de zoveelste keer een woeste Fawnstep op zijn kop. De kitten vroeg gelukkig ook niet om hulp en plots stootte ze zachtjes tegen zijn snuit aan, iets wat haar deed schrikken, maar al snel lag er een heel klein voorpootje op zijn snuit, die steeds dichterbij zijn ogen kwam. Om geen kittenklauwtje in zijn oog te krijgen, sloot hij deze ook wat en leunde een beetje meer naar achteren, zodat dat kleine onhandige pootje zijn oog niet te veel zou indrukken. "Jij oowk owgen?" Vroeg ze na een uiterst schattig gelach.
"Ja, die heb ik. Blauwe ogen. Sommige katten zeggen ook wel dat ik er drie heb omdat ik zo goed kan jagen, maar die zijn gewoon jaloers." Grinnikte hij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Crescentpaw
Member
Stuck with Glue Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Stuck with Glue   Stuck with Glue Icon_minitimedo 30 jul 2015 - 1:21

"Ja, die heb ik. Blauwe ogen." Blauwe ogen? Welke kleur ogen zou zij hebben? Misschien ook blauw of misschien groen? Ze kon niet wachten totdat ze zijn blauwe ogen kon zien en de rest van de wereld. "Sommige katten zeggen ook wel dat ik er drie heb omdat ik zo goed kan jagen, maar die zijn gewoon jaloers. Opnieuw lachte ze. Ze zag het gewoon voor zich. Een kat met drie ogen. "Dwie owgen?", herhaalde ze lachend. Haar pootje legde ze weer bij haar lijf. Zij had maar twee ogen, nou dat dacht ze. En met die twee ogen ging ze het hele kamp ontdekken. Ja, ze had al veel vragen gesteld over alles om zich heen. Ze snapte er niet veel van, maar ze wist wel dat ze op een plek in het kamp zat met anderen van haar leeftijd en mamakatten. Wacht. Deze kat klonk niet als een mamakat? Deze stem was lager, maar wel net zo zoet als die van de mamakatten. Toch was het anders. "Bewn jij mwamakat?", besloot ze te vragen. Al de hele tijd zat ze met haar ogen te bewegen, hopend dat ze open zouden gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
Stuck with Glue UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Stuck with Glue   Stuck with Glue Icon_minitimevr 31 jul 2015 - 21:10

Zachte stemmen wekten haar langzaam maar zeker, al bleven haar helderblauwe ogen nog eventjes gesloten. De Queen was simpel gezegd levensmoe, het verlies van Sorrelkit en Swankit was haar zwaar gevallen. De twee hadden nooit mogen sterven, het was haar schuld geweest. Ze had hen niet kunnen beschermen tegen de BloodClan kattin, en dat geweten was haar erg zwaar gevallen. Toch kwam ze langzaam maar zeker alweer in het ritme, gezien ze vaker in deze warme en veilige den had gelegen. Bij het horen van een bekende stem die het over jagen had bewogen haar oortjes lichtjes. Het stemmetje van Crescentkit drong haar oren binnen en langzaam opende de nachtzwarte kattin haar ijsblauwe ogen. Een kleine glimlach verscheen rond haar lippen toen ze Ashdrizzle zag staan. Hierna ging haar blik liefkozend naar haar dochtertje. Fawnstep hief langzaam haar kopje en raakte het grijs met wit gevlekte poesje zachtjes aan met haar warme snuit, als begroeting. Hierna hief ze haar kop op naar Ashdrizzle en knipperde een keertje met haar ogen, vriendelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashdrizzle
Member
Stuck with Glue 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: Stuck with Glue   Stuck with Glue Icon_minitimeza 1 aug 2015 - 15:49

"Ja, ze zeggen dat althans, of het waar is-" Bijna had hij zijn schouders opgehaald, maar kwam er nog net op tijd achter dat ze dat niet zou kunnen zien. "-dat weten ze niet zeker." Glimlachte hij er dus nog snel voor in de plaats. Hoe zou een kat met drie ogen er überhaupt uitzien? Pretty weird, if you would ask him, maar de kitten voor hem had nog nooit een kat, met hoeveel ogen dan ook, gezien, dus ja, misschien geloofde ze er wel iets van?
"Bewn jij mwamakat?" Bij deze vraag schoot hij spontaan in de lag. "Nee, nee, ik ben meer een .. papakat." Hij was best trots op dit antwoord, maar het schoot hem net te binnen dat dit wat verkeerd kon vallen. "M-maar niet jouw papa." Murmelde hij nog snel, voordat katten die geruchten die Thrushdive had verspreid toch gingen geloven. Toch .. wie was haar papa wel?
De kat die daar een antwoord op kon geven kwam in beeld en wierp hem werkelijk waar een vriendelijke blik toe. "Hallo Fawnstep, alles goed?" Hij ging niet te veel woorden wijden aan de gebeurtenis van de geboorte, de kitten hier hoefde dat niet allemaal te herbeleven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Crescentpaw
Member
Stuck with Glue Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Stuck with Glue   Stuck with Glue Icon_minitimezo 2 aug 2015 - 11:47

"Nee, nee, ik ben meer een .. papakat. M-maar niet jouw papa." Crescent draaide haar hoofd vragend naar het geluid. Oja, je had een mamakat en een papakat. Die hoorde ze hier ook wel eens, maar niet vaak. Bij dit nestje hoorde ze het echter nooit. Veel had het haar niet gedeerd, want ze had niet door dat iedereen eentje had, behalve zij. Zij was wel blij met alleen haar mama. Op dat moment voelde ze iets achter haar bewegen en al snel voelde ze de welbekende snuit op haar hoofd. Alsof ze kon zien wie het was tilde ze haar hoofd omhoog. De papakat zei ook wat, maar ze was te druk bezig met weer in evenwicht te komen. Ooh, als er hier nooit een papakat kwam was dat speciaal toch? Blij tilde ze haar hoofdje op. "Kwijk mawma", zei ze vrolijk. "Pawpakat" Even dacht ze na. Was ze iets vergeten? Oh. "Maawr niet mijn papa." Ze snapte niet echt wat ze zei, maar de ander had het ook gezegd, dus dan zou het wel belangrijk zijn. De kleine grijze kitten besloot naar haar moeder te kruipen. De wind was koud. Crescent begroef zich in de warme vacht, maar liet haar kopje wel buiten de vacht. Anders kon ze niets meer horen! En ze wou wel mama's reactie horen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
Stuck with Glue UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Stuck with Glue   Stuck with Glue Icon_minitimezo 2 aug 2015 - 12:06

De gestreepte kater begroette haar nadat ze haar dochtertje had begroet en hem had aangekeken. "Hey," mauwde ze met haar zachte stem en hield haar helderblauwe ogen op hem gericht. "Alles is goed hier, met jou?" Toen haar dochtertje wat begon te bewegen glimlachte ze lichtjes en liet haar tedere blik op haar vallen. Ergens was ze best trots op haar, omdat praten al aardig ging, ook al waren de oogjes nog gesloten. Misschien was ze licht verbaasd om de woorden van de kitten, maar kon het niet laten om zacht te grinniken. Ze was nog te jong om te begrijpen dat deze kater de vader was van haar halfzusjes, en waarschijnlijk zou ze voorlopig ook nog niet eens snappen wat dat waren. Maar voor nu was het goed. "Hij is niet alleen een papakat, maar ook nog eens een goede warrior," mauwde ze zachtjes toen ze haar kopje weer wat dichterbij Crescentkit bracht toen deze zich in haar zwarte vacht nestelde. Kort gleed haar blik terug naar Ashdrizzle, geamuseerd twinkelend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashdrizzle
Member
Stuck with Glue 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: Stuck with Glue   Stuck with Glue Icon_minitimevr 7 aug 2015 - 18:30

"Er.. Ja alles goed, ja." Waren de woorden die hij koos om hardop uit te spreken, al waren het totaal niet de woorden die overeen kwamen met zijn gedachten. Toch zorgde de kleine grijze kitten gelukkig wel voor wat afleiding. Het kleintje vertelde aan Fawnstep dat hij een papakat was en zelfs de toevoeging dat hij niet haar papa was kwam boven drijven.
Fawnstep's compliment kwam opeens aandrijven en de grijze kater bedankte stilletjes Starclan dat hij een vacht had om zijn rode wangetjes te verbergen. "Nou.. je moeder kan er ook wat van hoor en ze is ook nog een hele goede queen."
"Maar hey," Hij richtte zich tot de kitten. jij hebt me helemaal niet je naam verteld!'"
Terug naar boven Ga naar beneden
Crescentpaw
Member
Stuck with Glue Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Stuck with Glue   Stuck with Glue Icon_minitimeza 8 aug 2015 - 0:37

"Hij is niet alleen een papakat, maar ook nog eens een goede warrior," Woow. Allebei? 'De kat met drie ogen' kon heel veel. Misschien kon hij het haar leren later? Want hij kon jagen, was een goed warrior & een papakat. Crescent kon alleen best goed praten voor haar leeftijd. De poes was nou eenmaal verschrikkelijk nieuwsgierig en probeerde zoveel mogelijk woorden te leren en te oefenen met dingen. Zo liep ze al erg vooruit op de anderen. Hier was ze zelf heel trots op. Alleen was vrienden maken er nog niet van gekomen. "Nou.. je moeder kan er ook wat van hoor en ze is ook nog een hele goede queen.", zei de papakat en Crescent draaide haar hoofd nieuwsgierig zijn kant uit. Crescent deed trots haar borst naar voren. Mama was heel lief, maar ze had haar nog nooit iets anders zien doen. Ze had überhaupt nog niks gezien. Geen woorden kwamen op in haar hoofd die ze kon zeggen, dus ze bleef stil. Zoveel kon ze nou ook weer niet. "Maar hey," sprak de 'drie ogige kat. De grijze poes draaide zich voorzichtig naar de kater en duwde zich omhoog met haar voorpoten. Zo kon ze hem beter horen. Haar borstje hield ze naar voren. Haar achterste pootjes probeerde ze onder zich te krijgen, helaas ging dit niet, dus bleef ze maar zo half staan. "jij hebt me helemaal niet je naam verteld!'" Oh nee, dat was ze helemaal vergeten! Ze begon te giechelen terwijl ze haar naam er probeerde uit te krijgen. "Cwe...," begon ze met moeite. Waarom had ze zo'n moeilijk naam? "...sent" Kort deed ze haar hoofd schuin. Was dat goed? Volgens haar wel. Oh, ze was wat vergeten! "kit!", zei ze er nog trots achteraan. Het was haar gelukt! En dat voor de eerste keer. Trots duwde ze haar borst naar voren, maar daarbij vielen haar voorpoten onder haar uit en viel ze weer. Nu lag ze met haar hoofd naar de kater toe. Wat was zijn naam eigenlijk? Mama's naam was...uhm...mama? Maar wat was zijn naam? Of was dat dan papa? Nee dat kon niet goed zijn. "Jij...uhm", ze slikte. Hoe was het ook alweer? "oowk naam?", bracht ze uit. Ja! Dat was goed, toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
Stuck with Glue UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Stuck with Glue   Stuck with Glue Icon_minitimedi 11 aug 2015 - 23:38

Voorzichtig glimlachte ze naar de grijs gestreepte kater toen deze zei dat alles wel goed met hem ging. De aandacht werd al snel weer op haar grijs-witte dochtertje gericht, die nu door Ashdrizzle werd toegesproken. Fawnstep glimlachte lichtjes en wendde haar blik af, niet goed wetend waar ze naar moest kijken. Want.. het kwam niet vaak voor dat iemand haar complimenteerde met iets. Er kwam duidelijk een trotse blik in haar ogen toen Crescentkit probeerde haar naam uit te spreken, wat toch nog wel redelijk lukte ondanks de moeilijke klanken erin. Toch was het een naam die bij haar paste, al zei ze het zelf. De zwarte kattin bleef rustig zitten om het gesprek tussen de twee niet te verstoren, want ze vond het stiekem wel leuk dat haar dochtertje zo sociaal was. Immers was het een goede vaardigheid voor een clankat om al zo jong te leren over de katten waarmee je de rest van je leven mee opgescheept zat.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Stuck with Glue
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: