Searching for answers I won't find {Palekit} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Searching for answers I won't find {Palekit}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sassyrose
Member
Searching for answers I won't find {Palekit} DPKsfdL
Sharon
767
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank: Warrior
Sassyrose
BerichtOnderwerp: Searching for answers I won't find {Palekit}   Searching for answers I won't find {Palekit} Icon_minitimezo 2 aug 2015 - 2:21


Herinneringen. Die lagen hier volop. Vooral al die herinneringen aan haar moeder en haar broertjes en zusjes. Ze had de dood van haar moeder eindelijk een plekje kunnen geven. Ergens had ze ook gehoord dat haar moeder haar laatste levens had weggegeven, om haar zus Littlewish en Fireheart te redden. Hierdoor werd Fireheart de nieuwe leader en ontving hij de naam Firestar. Hij had de clan goed geleid en hij had nu ook de rust in Starclan. Waarschijnlijk zat hij daar samen met haar moeder, te waken over de Thunderclan. Silverstar was ook een geweldige leider, daar was ze het zeker over eens. Ze snoof wat van de lucht op, alsof ze de geur van vroeger omhoog probeerde te halen, iets wat niet lukte. Ze was inmiddels naast de ingang gaan zitten, net in de Nursery. Ze wilde de Queens niet tot last zijn natuurlijk. De herinneringen van de speelpartijtjes met de kittens van Fireheart en Icestorm kwamen ook terug. Ze waren het ondoordringbare groepje geweest. Zij en haar siblings en de kittens van Fire en Ice. Ze waren altijd bij elkaar. De gedachte zette haar aan tot glimlachen. Waarschijnlijk zag het er raar uit. Ze was in haar fantasiewereldje, terwijl ze glimlachend in de Nursery zat. Toch maakte het haar niet uit. Het was fijn om hier even terug te zijn en lekker te dagdromen over vroeger. Ineens voelde ze een kitten haar aanstoten. Vriendelijk keek ze naar het kleine wezentje.

+ Palekit


Searching for answers I won't find {Palekit} 2rzs3sw
Searching for answers I won't find {Palekit} ZWyZMBv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Searching for answers I won't find {Palekit}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: