An other meeting time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 An other meeting time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Greypaw'
Member
An other meeting time RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Greypaw'
BerichtOnderwerp: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimezo 2 aug 2015 - 14:32Greykit

It doesn't matter who hurt you or broke you down, what matters is who made you smile again.
Greykit was moe, alleen moest hij weer op. Hij zou dit keer met zijn zus Bitter spelen en een soort van een speciale meeting houden, hij had het al gedaan met Reedkit. Hier na zou hij alleen nog Night en Ash hoeven en zou hij daarna iedereen bij elkaar kunnen houden voor een spel met ze alle te spelen, hij wist dat Nightkit een goede bedenker as van spellen en hoe ze in elkaar moesten zitten. Ashkit was ook de enige broer die hij had dus kon daar mee over mannen dingen bespreken, dingen die de vrouwen beter niet konden weten. Hij kon met Reed leuke en irritante spelletjes doen, zij was nog al goed in verstoppertje. Dus nu kijken waar Bitterkit goed in kon zijn, vast had zij vele vaardigheden. Ashkit was een kater, hij wist van Night dat ze er goed in was maar had met beide nog geen echte meeting gehad. Hij schudden zich wakker en stond op, hij kroop naar zijn sib toe en begon haar zacht te poken. "kom je?" Fluisterde hij zacht, weer pookte hij haar. Misschien lag ze nog te slapen, hij begon zachtjes de oor te likken van Bitter toen hij dat gedaan had begon hij er in te blazen. Vast zou ze daar van wakker worden, hij wilde namelijk niet de andere wakker maken met het gepraat. Hij rolde naar de andere kant toe, even staarde hij naar zijn moeder. Zijn staartje vloog speels de lucht in, hij hielt van andere wakker maken alleen voelde hij zich niet echt of hij ergens bij hoorde.~Eerste post Bitterkit (Bitterbal)


Terug naar boven Ga naar beneden
Bitterpaw
Member
An other meeting time NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimezo 2 aug 2015 - 14:44


De oogjes van de jonge, grijze kattin waren nog gesloten, maar haar oortjes waren alert. Bij ieder geluid draaiden ze desbetreffende kant op, en zo was ze zich toch nog een beetje bewust van haar omgeving. Ze lag lekker tegen de warme gedaante  van haar moeder aan, toen ze plotseling gepord werd door iets. Haar amberkleurige ogen openden zich, en ze keek tegen haar broertje aan. Greykit stond vlak voor haar, en ze keek hem even aan. "Kom je?" vroeg het katertje, terwijl hij haar nog een keer porde en haar oor begon te likken. Bitterkit keek hem even vragend aan, en toen bedacht ze zich dat haar broertje waarschijnlijk iets leuks wilde doen. Ze keek even om zich heen, hopend dat ze niemand gewekt had. Ze gaf haar broertje een kort knikje, stond op en liep naar hem toe. "Wat wil je doen?" fluisterde ze zachtjes. Er was niet zo gek veel ruimte in de Nursery, en de kans dat ze iemand wakker zouden maken, was best groot.   


An other meeting time ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Greypaw'
Member
An other meeting time RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Greypaw'
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimezo 2 aug 2015 - 15:05

Greykit was al wat verder van zijn sibs af, zijn grijze ogen keken in haar ambere. Ze trippelde naar hem toe, zijn oren schoten overeind. Hij ging gelijk staan, een glimlach verscheen rond zijn lippen. "Wat wil je doen?" Fluisterde zijn zus, hij wees met zijn staart naar de uitgang van het nursery. Bij de uitgang zouden ze verder kunnen praten, hij sloop zachtjes naar de uitgang toe. Speels zwiepte hij met zijn staart, hij wachtten op Bitterkit. Hij wiebelde me zijn oor, "Bitter? Zou je samen met me willen spelen?" Vroeg hij vriendelijk. Hij ging rustig zitten en sloeg zijn staart om zijn lichaam heen, hij had het best wel koud door de wind. Zijn grijze ogen kleurde even, hij staarde naar de hare. ”Ik wil een dag verzinnen waar we met al onze broertjes en zusjes kunnen spelen.” Verklapte hij maar, hij voelde een rilling over zijn lichaam heen gaan. Hij had het erg koud, misschien kon hij beter gelijk terug gaan naar zijn moeder. Hij schudden even zijn kopje, hij moest Bitter beter leren kennen. Zijn staart zwiepte speels heen en weer, zijn ogen waren groot en keken speels naar haar. Een glimlach sierde zijn lippen, helemaal toen de zoete geur van melk zijn neus gaten binnen drong en de zoete geur die Bitter rond zich heen droeg.


Terug naar boven Ga naar beneden
Bitterpaw
Member
An other meeting time NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimezo 2 aug 2015 - 17:38


De kater gebruikte zijn staart om haar de uitgang van de Nursery te wijzen, en Bitterkit keek hem even fronzend aan. Het was nog niet de bedoeling dat ze de Nursery uitgingen, ze waren nog maar twee weken oud. "Bitter? Zou je samen met we willen spelen?" vroeg haar broertje toen vriendelijk. Eigenlijk had ze niet zoveel zin, maar het zou wel spannend zijn om voor het eerst naar buiten te gaan. "Omdat je het zo beleefd vraagt," zei ze toen, met een klein glimlachje rond haar lippen. "Ik wil een dag verzinnen waar we met al onze broertjes en zusjes kunnen spelen," vertelde Greykit haar toen. Ze wist nog niet helemaal hoe ze daarover moest denken. Ze hield niet zo erg van drukte, en was soms liever gewoon alleen. Alleen zou het wel handig zijn om wat tijd met haar broertjes en zusjes door te brengen. Tenslotte was ze ook de oudste van het nest, en ze moest een beetje op hen letten. Met een zucht gaf ze toe aan haar broertjes' grillen. "Dat is een goed idee," complimenteerde ze hem.


An other meeting time ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Greypaw'
Member
An other meeting time RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Greypaw'
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimezo 2 aug 2015 - 20:19

Greykit keek naar zijn oudere zus, hij zwiepte vrolijk met zijn staartje in het rond. Hij had grote ogen opgezet en keek haar met een glimlach aan, een grote vriendelijke glimlach. “Omdat je het zo vriendelijk vraagt” Antwoorde ze met een klein glimlachje, hij sprong op en knikte. ”Wat zullen we voor spel spelen?” Vroeg hij tegen haar maar voor een groot deel tegen zichzelf, zijn staart leek te kwispelen. De geuren van moeder melk leek zijn neus gaten te door dringen, die geuren die hij van af zijn geboorten al kende. Hij had zijn idee aan haar verteld waarna ze hem complimenteerde, “dat is een goed idee,” Sprak ze. Hij knikte en kroop wat meer naar haar toe, ”Echt?” Zei hij vragend. Want iets in haar stem zei toch dat ze het niet leek te willen, hij wiebelde kort met zijn oren. Hij wist soms wel dingen door alleen op te letten en te kijken hoe iets ging, hij kon dan zwaktes of andere dingen herkennen. Het ligt eraan of je iets doet wat hem opvalt, hij had een Big smile. Zijn tanden waren te zien in zijn roze mondje, ”wil je me helpen met het organiseren en met wat we nodig hebben ervoor? Vroeg hij met zijn sprankelende ogen. Zij hielp hem vast, hij vond haar wel een type er voor.


Terug naar boven Ga naar beneden
Bitterpaw
Member
An other meeting time NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimezo 2 aug 2015 - 21:37

De grijze kater die zich haar broertje noemde, keek overmatig vrolijk, iets wat ze niet echt begreep. Het was alsof zijn gezicht bevroren was in deze positie. Hij keek altijd zo vrolijk. Bitter probeerde haar hoofd altijd netjes geheven te houden, haar gezichtsuitdrukking daarbij hield ze behouden en statig. Want zo was ze ook. Greykit vroeg wat ze wilde spelen, en ze keek even naar de linkerbovenhoek van de Den. Eigenlijk kende ze helemaal geen spelletjes. "We kunnen wel stoeien," stelde ze toen voor met een klein grijnsje op haar gezicht. Ook al was ze niet de grootste, zwak was Bitterkit ook niet voor haar leeftijd. Ze moest het vooral hebben van haar slanke postuur dat haar flexibiliteit gaf. Ze kende haar lichaam en wist hoe ze zich moest bewegen, alleen aan kracht had ze niet zoveel te bieden. Maar ze kon altijd trainen. Haar broertje leek behoorlijk vereerd met haar goedkeuring voor zijn plannetje, zoals het hoorde. Ze knikte nogmaals toen hij om bevestiging vroeg. "Wil je me helpen met het organiseren en met wat we nodig hebben ervoor?" vroeg hij toen. Bitterkit keek hem even met spleetogen aan. "Wat ben je allemaal van plan, Grey?" vroeg ze toen, ietwat argwanend. Hoeveel had hij nou nodig voor wat spelen?


An other meeting time ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Greypaw'
Member
An other meeting time RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Greypaw'
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimedi 4 aug 2015 - 11:34

Greykit staarde haar aan, het was zijn zus. Hij keek naar Bitterkit, haar ambere ogen keken hem. "We kunnen wel stoeien," Zei ze, hij knikte vrolijk. Hij was klaar om met haar te gaan stoeien al wist hij dat hij zou gaan verliezen, toch zou het leuk zijn. Hij sprong op en neer van vrolijkheid, zijn staart sloeg speels in het rond. Hij maakte zich klaar om met haar te spelen, hij keek haar uitdagend aan. "Laat zien wat je kan." Daagde hij haar uit, hij voelde zich vrolijk. "Wat ben je allemaal van plan, Grey?" Vroeg ze daarna, hij knikte. Zijn ogen staarde naar haar, wat zou ze als eerste doen. Haar poten misschien, dat deden de meeste katten of zou ze beginnen met bijten. "Iedereen zal er bij mee geholpen hebben, je hoeft toch niet alles te weten." Grapte hij om haar nieuwsgierig te maken. Hij zwiepte vrolijk met zijn lichaam, hij had wel iets in zijn gedachten. Hij hoopte dat ze ook vrolijk zou zijn, hij wilde er eigenlijk iedereen mee blij maken. Iedereen verdiende dat, hij bleef haar aan staren. Hopelijk zou ze er ook blij mee zijn, anders zou hij zich heel rot voelen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Bitterpaw
Member
An other meeting time NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimedi 4 aug 2015 - 23:24

Greykit wilde met haar stoeien, en Bitter zette zich alvast schrap. Ze was de oudste van het nest, en wilde die positie dan ook zeker verdedigen. De kater leek behoorlijk vrolijk, maar ze zou hem wel even inmaken. Haar staart zwaaide speels heen en weer. "Laat zien wat je kan," daagde haar broertje haar uit, en Bitter liet haar puntige hoektandjes even aan hem zien. Ze was behoorlijk flashy, en wist wel wat ze moest laten zien om gevaarlijk over te komen. Als het op echt vechten aankwam, was ze dan toch wat minder. Ze keek hem even argwanend aan, maar zette het allemaal toen aan de kant. Wat hij ook van plan was, het zou zijn ding wel zijn. Ze zou zich er wel buiten houden. Toen het grijze katertje voor haar in gedachten leek te zijn, zette ze af en beukte tegen hem aan in een poging om hem omver te duwen. Al had ze niet veel gewicht, ze had behoorlijk hard afgezet voor haar doen. De klap had haar echter ook pijn gedaan.


An other meeting time ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Greypaw'
Member
An other meeting time RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Greypaw'
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimeza 8 aug 2015 - 13:49

Grey keek zijn zus aan, ze was de oudste maar het was vreemd als je tegen je eigen zus zou stoeien. Hij zwiepte nog met zijn staart en zag hoe de kattin voor hem af zetten en naar hem toe sprong, ze beukten hem. Hij viel om en schoof een beetje over de grond heen als of hij gelanceerd werd, gelukkig was het niet zo erg. De harde grond onder zijn lichaam, hij krabbelde gelijk overeind. Hij had kleine schaafwondjes deze bloede, voor zijn doen waren ze best groot. Hij begon even behoorlijk te hoesten, toen hij daar mee klaar was wiebelde hij met zijn oor. Een uitdagende glimlach kleurde zijn lippen, vlug rende hij naar haar toe en probeerde haar bij haar poot vast te grijpen. Hij probeerde daarna zijn tandjes in haar vel te zetten, zijn staart was om haar poot heen gedraaid net zo als een slang. Hij kwam weer van haar poot af, hij hoopte dat het had gewerkt. Hij legde zijn oortjes in zijn nek en probeerde ook tegen haar aan te rammen, zij had het ook gedaan nu moest hij kijken of het ook zou lukken. Hopelijk lukte het, hij probeerde naar succes te strijden maar hij zou wel verliezen. Zij was namelijk een stuk sterker en groter dan hem, hij zou ook kleinste blijven van al zijn sibs.


Terug naar boven Ga naar beneden
Bitterpaw
Member
An other meeting time NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimeza 8 aug 2015 - 15:30


Er verscheen een brede grijns op Bitter's gezicht toen Greykit nog een eindje over de grond schoof, ze kon zien dat hij al een beetje toegetakeld was, maar de val had haar zelf ook wat pijn toegebracht. Ze krabbelde zelf weer snel overeind, en focuste zich weer op Greykit. Haar broertje kwam op haar afgerend, en ze voelde iets om haar poot heen gedraaid. Een staart, iets wat weinig kracht kon houden, dus dat zou haar wel lukken. Ze voelde echter ook tandjes in haar vel, en ze siste naar haar broertje. Zo makkelijk ging ze zich niet gewonnen geven. Het deed wel pijn, en een piepje verliet haar keel toen Greykit weer naar achteren sprong. Bitter sprong aan de kant toen Greykit op haar afsprong, en wist zijn tackle te ontwijken. Ze herinnerde zich ineens dat haar broertje wat zwakker was, en stopte even. "Gaat alles nog goed?" vroeg ze toen. Al mocht het niet altijd zo lijken, ze gaf wel om haar siblings. Ze wilde ze geen pijn doen.  


An other meeting time ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Greypaw'
Member
An other meeting time RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Greypaw'
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimezo 9 aug 2015 - 16:01

Greykit had zijn aanval gelukt alleen piepte zijn zus even door de pijn, hij wiebelde kort met zijn oor. Hij was namelijk op haar afgesprongen en wilde haar rammen maar dat wist ze te ontwijken, hij landde met zijn snoet tegen de harde zandigere grond aan en zat zand te happen. Hij kwam langzaam weer omhoog en proestte het zand uit, ze stopten. "Gaat alles nog goed?" Vroeg zijn zus, Bitter. Hij draaide zich met een ruk om met een grote glimlach, "natuurlijk!" Riep hij uitbundig ter wel er veel zand zijn mond uit kwam. Hij lachte even, alleen diep vanbinnen had hij last. Hij had het vlug koud en warm, ook slechtere botten en spieren zo dat hij niet veel aan kon. Hij probeerde naar voren te stappen alleen een verrekte pijn schoot door zijn poot heen, even liet hij een grote pijnlijke kreet horen en zakte weer tegen de grond aan. Zijn poot die ook onder de schaaf wonden zat en door die klap om haar te rammen er wat pijnlijkere er van werd, hij probeerde nog steeds vrolijk te doen maar vroeg of laat zou dit wel weggaan. "Mam!" Riep hij in de hoop dat ze hem kon horen, hij probeerde weer op te staan. Alleen dat lukte niet, hij bleef dus bitter aan staren. Hopelijk was ze niet in de stress, hoe sneller hij stond hoe minder zorgen..

OCC: Gekneusde poot ^.^"


Terug naar boven Ga naar beneden
Bitterpaw
Member
An other meeting time NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimeza 15 aug 2015 - 21:25


Bitter grinnikte even toen ze haar broertje zand zag happen, dat moest niet goed voelen. Misschien had ze hier en daar wat sadistische trekjes, maar al met al werkte ze naar het welzijn van haar geliefden. Ze boog haar lichaam op elegante wijze en keek naar haar broertje. Hij gaf aan dat alles goed was, maar of ze het geloofde, was maar de vraag. Bitter wist dat hij niet de sterkste was, en ze maakte zich soms toch echt zorgen over of het wel goed met hem ging. Ze nam weer een gevechtshouding aan, maar haar een verschrikkelijk luide kreet ringelde ineens door haar oren. Afkomstig van Greykit. Haar ogen werden groot, en ze haastte zich naar haar broertje, die ondertussen al om zijn moeder riep. "Wat gebeurde er? Gaat het? Waar doet het zeer?" vroeg ze ongerust. Ze wilde geen problemen omdat haar stomme broertje zichzelf pijn had gedaan, maar ze wilde ook niet dat hij pijn had. Sussend begon ze hem over zijn kopje te likken. "Ssssh, Grey."


An other meeting time ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Greypaw'
Member
An other meeting time RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Greypaw'
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimedi 25 aug 2015 - 17:07

Hij lag op de grond, hij wilde zijn moeder roepen. Hij wilde niet meer staan, zijn poot deed verschrikkelijk veel pijn. Weer probeerde hij te staan, een kreet luidde hij weer en liet zich weer voorover op de grond vallen. Hij zag hoe Bitter op hem af kwam gerent, hij bleef wachten tot ze bij hem was. "Wat gebeurde er? Gaat het? Waar doet het zeer?" vroeg ze ongerust. Hij staarde haar aan, hij beet op zijn tanden om minder last er van te hebben. Hij voelde hoe zijn zus hem over zijn kopje begon te likken, hij hijgde en wilde nog eens roepen tot hij de stem van bitter in zijn oren hoorden. "Ssssh, Grey." Zei Bitterkit. Hij legde zijn kop tussen zijn poten neer, nu had hij al gezien wie er had gewonnen. Dat was zijn zus, hij probeerde zo zijn best om toch te kunnen winnen. Waarom ging dit nou altijd zo moeilijk, "mijn poot.." Zei hij zacht als hij het niet zacht zij zou het er uit schreeuwend komen. Hij keek naar zijn achter poot, deze lag gedraaid. Het was een vies beeld om dat te zien, hij kneep even zijn ogen samen en probeerde weer recht overeind te komen. Urg! Dat deed een enorme pijn, hij kreunde even. Hij bleef even staan, even een paar tellen kon hij het. Alleen zakte hij weer tot de grond, hopelijk zou Bitter zich niet te veel zorgen om hem gaan maken. Stiekem had hij het liefst op dit moment zijn moeder bij hem, alleen Bitter kon hem heus ook wel helpen toch?


Terug naar boven Ga naar beneden
Bitterpaw
Member
An other meeting time NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimezo 30 aug 2015 - 15:48

Bitter was een beetje bang dat Greykit om hun moeder zou gaan roepen, uiteindelijk zou zij vast en zeker de schuld weer krijgen. Dat ze voorzichtig moest doen, dat ze moest nadenken over wat ze deed en moest oppassen met haar kleine, o, zo fragiele broertje. Daar had ze niet echt zin in. Ze luisterde aandachtig naar haar broertje, die vertelde dat hij last had van zijn poot. Bitterkit wilde net vragen welke poot zeer deed, maar toen ze iedere poot snel controleerde, merkte ze al gauw op dat één van zijn pootjes er heel naar bij lag. De poot lag gedraaid op een manier waarin poten niet hoorden te liggen, en Bitter werd een klein beetje misselijk van het aanzicht. Haar broertje kreunde terwijl hij omhoog probeerde te komen, en Bitter beet op haar tanden. Wat voor pijn moest hij nu wel niet voelen? Het grijze katertje zakte weer op de grond, en Bitter zag al wel dat dit geen zin had. "Blijf stilzitten, ik ga de Medicine Cat halen!" beval ze haar broertje. Ze gaf hem nog een sussende lik over zijn kop, en rende de Nursery uit, op zoek naar Acefray.
[Wachten op de Med. Cat? Of zal ik een topic in de Den maken om hem hierheen te halen? PB me anders maar c':]


An other meeting time ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acefray
Dorpsslet
An other meeting time 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimezo 13 sep 2015 - 15:02

Ace zat rustig zijn eigen dingetje te doen; aka eekhoorns plunderen van de prooistapel. Hij had gewoon honger en zijn apprentice -ober- was nog niet gekomen. Dus had hij besloten een subtiele snack te pakken aan een eekhoorn. Echter had deze meer kwaad gedaan dan goed, hij had nog ergere honger als hiervoor en zijn maag maakte een flink stel nare geluiden. Vandaar dat hij weer iets kleins uitzocht om op te eten. Zijn buik maakte nu hetzelfde geluid als een boze das, en dat wouden ze niet hebben. Vandaar dat hij ook niet door had dat er een kitten naar hem opzoek was.


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Bitterpaw
Member
An other meeting time NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimezo 13 sep 2015 - 15:23


Bitterkit haastte zich de Nursery uit, op zoek naar een Medicine Cat waarvan ze eigenlijk niet precies wist hoe hij eruit zag. Hij was bij haar geboorte aanwezig geweest, wist ze, maar natuurlijk had ze daar geen herinnering van. Ze keek haastig om en checkte elke kat of hij voldeed aan de vage beschrijvingen die ze over Acefray gehoord had. Haar ogen vielen op de meest pluizige kater die ze ooit gezien had. Even aarzelde ze, hij had het vast druk met iets belangrijks: het gulzig oppeuzelen van eekhoorns. Toch stapte de kitten op hem af en drukte haar kleine pootje in zijn pluizige achterkant. "Acefray! Greykit heeft zijn poot pijn gedaan, je moet komen!" waarschuwde ze de kater. Ze werd al misselijk als ze dacht aan de onnatuurlijke hoek waarin Greykit's poot had gelegen. 


An other meeting time ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Greypaw'
Member
An other meeting time RB4Qe0W
Bunny
200
Actief
A few nice words can help a person more than you think.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Greypaw'
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitimezo 13 sep 2015 - 15:23

Greykit lag zachtjes te piepen, zijn poot deed enorm veel pijn. Hij had zijn mond open gelaten, hopelijk zou mama er niks te weten komen. Hij hielt enorm van zijn moeder, ze stond altijd bij hem als hij zich alleen voelde. Vaak zocht hij haar op om zich beter te voelen, hij merkte dat zijn zus hem telkens wilde sussen alleen ging dat moeilijk als je zoveel last had van je poot. "Blijf stilzitten, ik ga de Medicine Cat halen!" Zei ze tegen hem. Alleen wat moest hij doen zonder haar, ze gaf hem een sussende lik over zijn bol. Hij wilde net roepen of ze wilde blijven, wilde wachten alleen was ze al weg gerend. Fijn, wat had je aan een zus als ze niet bij je bleef. Weer piepte hij zachtjes want hij schaamde zich, als er nou een andere kat zou aan komen die zou hem vertellen dat hij zich aanstelden. Hij vond dat echter minder geweldig, hij keek naar zijn voorpoten. Nu had hij dus niemand, een zachte piep liet hij weer horen. Zijn achter poot deed echt veel pijn, damm waar waren zijn vrienden als hij ze nodig had. Waar waren zijn sibs als hij ze nodig had, waar was mama als hij die nodig had.


Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: An other meeting time   An other meeting time Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
An other meeting time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: