{Open} MOMMY 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 {Open} MOMMY

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ashtrail
Member
{Open} MOMMY 6OLLJEK
Nath
39
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashtrail
BerichtOnderwerp: {Open} MOMMY   {Open} MOMMY Icon_minitimedi 11 aug 2015 - 21:40

Met een zacht gegiechel ging Ashkit achter de mosbal aan die een oudere kitten voor hem door de nursery had gegooid. Het ging misschien een beetje onhandig, maar hey, hij was een kitten, dan mocht dat. Het katertje had zijn nu al iets amber getinte ogen gericht op zijn 'prooi', hij begon het kittenblauwe van zijn oogkleur al wat te verliezen, hij werd al steeds groter! Het katertje wurmde zich tussen twee nesten door, die naar zijn mening veel te groot waren! Maar misschien werd hij ooit ook wel zo groot, als hij eenmaal een grote kat was! Misschien werd hij zelfs wel clanleader. Dan was hij Ashstar! Maar goed, misschien moest hij eerst maar mikken op Ash'paw'. Dat leek al ver weg genoeg. In ieder geval had het katertje, onhandig en wel, de mosbal bereikt. Hij was immers nog niet zo oud en zijn pootjes deden nog niet hélemaal wat hij wilde dat ze deden. Hij zette zijn poten enthousiast neer op de mosbal, om eentje met een kreet weer weg te trekken. Piepend keek hij naar zijn pootje, waar een doorn uitstak. Er zat een doorn in de mosbal, het had hem gebeten! Hij begon luider te piepen en uiteindelijk luid te jammeren. "Mamaaaa," klonk het klagelijk, waarna hij zich besefte dat mama wat was gaan drinken en niet in de nursery was. Dan moest hij harder roepen! "Mamaaaaaa!"
Terug naar boven Ga naar beneden
 
{Open} MOMMY
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: