Strong rose 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Strong rose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnstep
Member
Strong rose UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Strong rose   Strong rose Icon_minitimedo 13 aug 2015 - 20:07

Het was vermoeiend, op acht bolletjes tegelijk letten. Het was meer dan de meeste Queens aankonden, want ze wist dat sommige allang gillend weggerend zouden zijn. Het was ook echt zwaar, uitputtend, maar Fawnstep had zo de drang om voor de kleintjes te zorgen dat het haar lukte. Ook al was ze magerder dan dat ze zou zijn geweest met vier kittens, niemand kwam iets tekort zo. Het kwam omdat ze zelf twee kittens verloren had, dat ze de drang had gevoeld om de vier van Charspell in haar nest op te nemen. Gelukkig waren ze nu nog jong en konden nog niet goed lopen en zien, dus hoefde ze niet op acht bolletjes te letten die verspreid waren over het kamp. Een tevreden zucht rolde over haar lippen terwijl ze voor de zoveelste keer vandaag na een kort slaapje de kittens telde die aan haar buik lagen.

{ First post Rosykit}
Terug naar boven Ga naar beneden
Rosykit
Member
Strong rose DPKsfdL
iroo
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender:
Rank:
Rosykit
BerichtOnderwerp: Re: Strong rose   Strong rose Icon_minitimevr 14 aug 2015 - 16:01

Wat piepend werd ze wakker, begon gelijk rond te kruipen. Ze stootte allemaal pluizenbolletjes om zich heen aan, maar deze leken er geen last van te hebben. Toch schrok ze zich rot toen ze tegen een grote bol aan liep, de bol die haar te drinken gaf. "Wa?" Verliet haar mond en haar kopje schudde heen en weer alsof ze iets kon zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
Strong rose UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Strong rose   Strong rose Icon_minitimeza 15 aug 2015 - 20:44

Het was Rosykit die plotseling piepend wakker werd en meteen actief rond begon te kruipen. Dat zou er dus wel eentje worden die ze later goed in de gaten moest houden als ze ouder werd. Fawnstep glimlachte lichtjes toen de kit een verbaasde 'wa' uitbracht en haar kopje een keertje schudde. "Rosykit," mauwde de zwarte kattin toen met haar warme stem en snorde een keertje kort als teken dat zij het was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Rosykit
Member
Strong rose DPKsfdL
iroo
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender:
Rank:
Rosykit
BerichtOnderwerp: Re: Strong rose   Strong rose Icon_minitimema 17 aug 2015 - 22:00

Ze bewoog gelijk niet meer toen ze dé stem hoorde. Gelukkig maar, want de kit was nog zwak. Het had nogal wat moeite gekost om zoveel te bewegen. "Ja?" Bracht ze uit, heel zacht. Ze wist dat je ja kon antwoorden als iemand je naam sprak, dat hoorde ze veel om zich heen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Strong rose
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: