Memories 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Memories

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnstep
Member
Memories UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Memories   Memories Icon_minitimezo 16 aug 2015 - 11:40

De maan stond hoog aan de lucht en de meeste katten sliepen natuurlijk. Maar Fawnstep niet, want de laatste tijd vatte ze heel moeilijk slaap. De nursery was daarbij best vol, aangezien er aardig wat Queens waren met kittens op dit moment. Dauntrose die de kittens van haar broer had, haar eigen moeder Innerghost, Strugglebug met haar kroost, Snowynight natuurlijk met de kittens van Thrushdive, en dan nog zijzelf met haar eigen kittens en de kittens van Charspell die ze had opgenomen in haar nest. Haar ogen vielen weer dicht en ze zuchtte een keertje kort. Dit nieuwe nest voelde aan als een winst in haar leven, maar aan de andere kant verloor ze er ook zoveel dingen door. De clan voorliegen, haar dochters voorliegen, deze kittens voorliegen, zichzelf voorliegen..

{ Alleen voor Heavekit, Flintkit, Crescentkit, Rainkit, Hailkit, Charkit, Rosykit & Furzekit}


Memories SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Rosykit
Member
Memories DPKsfdL
iroo
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender:
Rank:
Rosykit
BerichtOnderwerp: Re: Memories   Memories Icon_minitimema 17 aug 2015 - 21:58

Met een luide bonk werd ze wakker, ze was soort van weggerold van haar moeder en was op de grond geva- wat? Verbaasd knipperde ze met haar oogjes, de eindeloze duisternis... Was weg? De kitten keek om zich heen en nam even op waar ze naartoe moest lopen, dat was de vertrouwde stem? De vertrouwde warmte? En dat daar- waren de bolletjes? Hoe... uhm? Kreeg ze hier nog uitleg voor?


Memories 34qsh9e
Terug naar boven Ga naar beneden
Crescentpaw
Member
Memories Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Memories   Memories Icon_minitimema 17 aug 2015 - 22:48

Memories 2aglwll
Crescentkit ♡
De oogjes van de kleine poes gingen open. Zoals ze al een paar keer eerder had gedaan. Een gaapje kwam uit haar mond en daarbij hoorde je een soort piepje. Haar pootjes duwde ze naar achteren en ze rekte zich uitgebreid uit. Nee, opstaan ging ze niet. Daar was ze te moe voor. Ze lag op haar zij met haar pootjes uitgestrekt en met een slaperige blik naar voren. Er leek geen beweging te zijn in het nest tot ze zag hoe 1 van de nieuw kittens uit het nest rolde. Ze giechelde, maar keek daarna geschrokken naar haar moeder. Ze had niet gelachen hoor... Ze probeerde dan ook heel lief te kijken naar haar moeder, alsof ze niks gedaan had. Je mocht niet andere uitlachen.
Er waren nieuwe bollen bij gekomen. Waar ze vandaan kwamen wist ze niet, maar ze leken wel lief. Behalve dat er nu een katertje was in het poesjes nest, iewl. Maar hij praatte nog niet, dus vervelend was hij nog niet. Eigenlijk wist ze hun namen niet. Oh! Dat is niet goed. Maar eerst even kijken hoe het met deze ging. Verbaast tilde ze haar hoofdje op en draaide zich op haar buik. Haar hoofdje had ze schuin terwijl ze probeerde te horen of de kitten wat zei. Niks. Op haar onhandige maniertje begon ze te kruipen naar de rand en ze stak haar kopje over de rand. "Auw?", vroeg ze beleefd. De kitten zou vast wel weten wat ze bedoelde. Ze konden vast wel praten, dat konden zij ook en zij hadden dezelfde mama. De kitten nam dat aan in ieder geval, waarom zouden ze hier anders zijn?  Haar ogen focuste nog eens goed op de kitten. Haar ogen waren open! Een brede lach kwam op haar gezicht. "Owgen!", riep ze vrolijk.

Memories 2w5r70x
Furzekit ♔
Zoveel bollen, zoveel geuren, zoveel stemmen. Nee, dit vond hij niks, al had hij wel weer een warme bron gevonden voor melk en die bron was ook heel lief tegen hem dus dat mocht hij wel. Hij had ervoor gezorgd dat hij een warm plekje had waar hij nu opgerold lag. Slapen ging echter niet. Er was gewoon teveel om op te nemen en de kitten voelde zich nog niet helemaal geweldig. Tja, het was druk hier en of hij dat mocht, wist hij nog niet helemaal zeker. Poot voor poot rekte hij zich uit en kroop onder de warme vacht vandaan. Hij bleef wel stil. Nee, deze kater was niet zo'n grote prater geweest. Al wist hij wel wat woorden uit zijn hoofd. De belangrijke woorden zeg maar. Mama, melk & weg bijvoorbeeld. Hij had echter nog niks gezien, want die ogen van hem zaten nog dicht. Hij hoorde wel wat geluidjes, niet dat het hem uitmaakte. Een beetje doelloos probeerde hij rond te kruipen in het nest, maar overal waren anderen. Ugh, teveel. Niet dat hij andere haatte of zoiets. Hij voelde zich gewoon anders dan alle andere bollen. De bollen die al aan het praten waren hadden allemaal zo'n mamakat stem, terwijl hij meer een hogere versie van de papakat stem had. Furze had nog niet kunnen uitvogelen waarom, maar als zijn ogen zouden opengaan zou hem dat misschien lukken. Het gevoel van een andere kruipende kitten ging langs zijn vacht en hij maakte geschrokken van zichzelf een bolletje. Wacht, hij mocht zich niet laten kleineren door anderen? De kater verbeterde zich snel en ging weer liggen zoals hij eerst had gelegen. Hij was anders, maar hij was sterker. Ze zouden hem niet kunnen kleineren.  


Memories Xkr9qb
Pleαѕe doɴ'т тαĸe мy ѕυɴѕнιɴe αwαy:

Terug naar boven Ga naar beneden
Heavespark
Member
Memories Tumblr_inline_o63thdC67n1se7tcd_500
❖ Loïs
426
Actief
❖ A desert flower? More like a desert cobra!

CAT'S PROFILE
Age: ❖ 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Heavespark
BerichtOnderwerp: Re: Memories   Memories Icon_minitimedi 18 aug 2015 - 0:08

Een warmte rolde weg en als vanzelf schoten de oogjes van Heavekit open, iets wat haar keer op keer weer verbaasde, ze was immers nog niet gewend aan alle beelden en vond het moeilijk om alles te onthouden. Ze keek om zich heen en zag dat er een kitten uit het nest gevallen was - ze wist nog niet heel goed wie dat was, die was er eerst nog niet geweest; waarschijnlijk had mama nog een keer kittens gekregen, tenminste, dat dacht ze. Vermoeid legde ze haar kop weer op haar poten en krulde zichzelf op zodat haar staartje over haar neus heen lag. Ze duwde zich dichter tegen mama aan en lag na een korte tijd weer te snorren.


Memories FRHGyjD
Terug naar boven Ga naar beneden
Hailkit.
Member
Memories DPKsfdL
85
Actief
Hailkit.
BerichtOnderwerp: Re: Memories   Memories Icon_minitimedi 18 aug 2015 - 17:54

Een nieuwe warme bol, een met melk. Naast de drie bolletjes die ze al vanaf het begin kende waren er nog een paar bolletjes bij gekomen. Het was dus behoorlijk druk voor het drinken. In de plaats waar ze was waren veel stemmen en die aan veel bollen toe behoorde. Het was allemaal nog steeds wat wennen. Tot een bolletje opgerold lag de witte kitten tegen de grooste bol en tussen twee kleine bollen in de slapen. Het was allemaal lekker vredig. Er klonk geluid, een van die nieuwe kleine bollen veroorzaakte het. Hailkit tilde haar kopje op en begon tegen de grote bol te duwen, er was iets aan de hand en die grote bol moest er iets aan gaan doen.


I want a little bit of California
With a little bit of London sky
I wanna take my heart to the end of the world
And fly away tonight

Memories 5u0cir
I want a little bit of open ocean
With a New York state of mind
I wanna take my heart to the end of the world
And fly away, fly away tonight

:.:.: Queen :.:.:
Terug naar boven Ga naar beneden
Flintpaw'
StarClan
Memories DPKsfdL
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥13 Moons ♡
Gender: She-cat ♀
Rank:
Flintpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Memories   Memories Icon_minitimewo 19 aug 2015 - 16:35


Flintkit

Haar plekje was perfect. Ondanks dat er vele, bijna ontelbare bolletjes vacht naast haar lagen, was het behoorlijk gezellig. Haar ogen die zich eindelijk allebei geopend hadden, moesten nog wennen aan het nieuwe licht dat binnen stroomde. Toch was ze erg tevreden. Ze had een mooie lieve moeder, een paar grote zussen, en wat jongere kittens. Niet dat het leeftijdsverschil vreselijk groot was, misschien groeide de vier bolletjes vacht minder hard? Ze wist niet waarom hun nest ineens voller was, maar dat betekende natuurlijk wel meer plezier. Misschien kon ze als, de andere bolletjes hun ogen open hadden ook met ze spelen. Nu had ze een van de laatste dagen een paar oudere kittens zien spelen, en vroeg ze zich dus af of het leuk was. Toch konden haar pootjes haar niet zo lang dragen. Haar kopje schoot overeind zodra ze door had dat een van de kleinere bolletjes, al was het verschil nihil, op de grond was gevallen. Een van haar zussen reageerde er al op. Dus besloot Flintkit dat ze zelf niet hoefde te reageren, daarbij was haar zus dichter in de buurt van de kitten, en was ze nog behoorlijk moe. Geërgerd doordat haar rust door al dat gepiep verstoord was, kroop ze dichter tegen haar langharige moeder aan. Ergens gaf ze wel om al de bolletjes vacht, de andere kittens. Maar ze moesten niet met haar slaaptijden spelen. Als ze wou slapen, moest ze slapen en mocht niemand haar wakker maken. Toch was ze er wel van bewust dat de andere kitten zich bezeerd kon hebben en haalde ze diep adem. 'Mwamwa, Rosy!' Piepte ze zachtjes, maar nog steeds harder dan ze eigenlijk doorhad. Voor haar was het zacht, bijna fluisterend terwijl het voor de andere gewoon bijna de normale toon van praten was.


Memories Flintp11
Terug naar boven Ga naar beneden
Crescentpaw
Member
Memories Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Memories   Memories Icon_minitimezo 23 aug 2015 - 11:55


Crescentkit ♡
Haar blik ging naar achteren om te kijken of iemand kwam helpen, maar alleen Flint riep wat, nou of je het roepen kon noemen. Het was hard, want Flint was niet zo'n harde prater. Crescent kon niks in haar eentje en ze piepte een keer luid om aandacht te trekken. Furzekit was alweer bij haar moeder gaan liggen en Hailkit zat tegen mama aan te duwen. Moest ze Rosy toch proberen te helpen? De grijze kitten ging op een heel rare manier over de rand hangen en probeerde het kopje van Rosy aan te tikken. Dat was verder dan verwacht. Ze probeerde haar pootje uit te strekken, maar ze kwam er niet bij. Waarom was zij de enige die hielp? Crescent was echt heel erg klein, dus haar poot zou daar nooit bij kunnen. Misschien zou een grotere kitten het wel kunnen? Rainkit was wel groter dan de rest en Heavekit was iets groter dan haar. Of hun erbij zouden kunnen wist ze ook niet. Crescent bleef koppig doorgaan. Toen ze haar bijna kon aantikken sloeg ze in de lucht om te kijken of het haar zou lukken. Maar nee. Ook zij kukelde uit het nest, wat er best wel grappig uitzag vanuit het nest, want ze leek eerst wel normaal te liggen tot ze ineens naar beneden verdween. De kitten viel voorover en lande op haar rug. Al had het er heel grappig uitgezien, Crescent kon er niet om lachen. Haar rug deed nu au. In shock bleef ze op haar rug liggen met haar poten in de lucht. Traantjes kwam bij haar omhoog. Ze ging niet snikken, maar ze keek wel met een beteuterd en verdrietig gezichtje om zich heen. Ze wou alleen maar helpen. De grijze kitten wou altijd veel leren, maar ze was verschrikkelijk onhandig.

{ Furze is gewoon weer in slaap gevallen trouwens. ^^


Memories Xkr9qb
Pleαѕe doɴ'т тαĸe мy ѕυɴѕнιɴe αwαy:

Terug naar boven Ga naar beneden
Rosykit
Member
Memories DPKsfdL
iroo
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender:
Rank:
Rosykit
BerichtOnderwerp: Re: Memories   Memories Icon_minitimezo 23 aug 2015 - 22:07

Al gauw sprak een grijze bol tegen hem. "Owgen?" Herhaalde ze wat verbaasd en keek wat nonchalant. Er ging veel aandacht naar haar toe maar dit negeerde ze vol. Een paar keer draaide ze nog langzaam een rondje om te verwerken wat er precies gebeurde. Wat moest ze nu doen?!

sorry, veel gemist dus ff zo haha


Memories 34qsh9e
Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
Memories UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Memories   Memories Icon_minitimeza 29 aug 2015 - 12:52

Fawnstep doezelde weer een beetje vermoeid weg, op acht kittens letten die allemaal aandacht opeisten was natuurlijk niet niks. De kattin knipperde een keertje met haar ogen toen ze wat geluidjes hoorde. Het stemmetje van Flintkit drong door tot haar slaperige hoofd, waardoor ze meteen wakker werd. Haar blik ging over het nest heen en ze zag nog net een grijs staartje over de rand van het nest verdwijnen. Het hele nest was tot leven gekomen. De zwarte kattin bleef liggen, maar rekte haar nek uit tot over de rand. Rosykit en Crescentkit waren uit het nest gekukeld. Rosykit leek niet goed te weten wat er met haar was gebeurd, Crescentkit zat met de traantjes in haar ogen. Eerst tilde Fawnstep de kleine Rosykit weer het nest in, immers was die jonger dan haar eigen kittens. Hierna rekte ze haar nek uit en pakte Crescentkit vast, die ze nu tussen haar voorpoten heen legde.


Memories SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hailkit.
Member
Memories DPKsfdL
85
Actief
Hailkit.
BerichtOnderwerp: Re: Memories   Memories Icon_minitimeza 29 aug 2015 - 19:16

Langzaam begon de grote bol te bewegen. Het was niet veel maar toch duidelijk te merken voor de kitten. Wat was er nu weer aan de hand? Was het tijd om op te staan of moest ze maar gewoon verder slapen. De witte kitten stopte met het geduw tegen haar moeder en rolde zich weer op tot een bolletje nadat de grote bol gestopt was met de bewegingen. Aangezien ze niet werd aangeraakt door wat dan ook leek het er op dat ze gewoon weer moest gaan slapen.


I want a little bit of California
With a little bit of London sky
I wanna take my heart to the end of the world
And fly away tonight

Memories 5u0cir
I want a little bit of open ocean
With a New York state of mind
I wanna take my heart to the end of the world
And fly away, fly away tonight

:.:.: Queen :.:.:
Terug naar boven Ga naar beneden
Rainheart
StarClan
Memories Large
Daan
80
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rainheart
BerichtOnderwerp: Re: Memories   Memories Icon_minitimewo 2 sep 2015 - 17:35

in this room, i am the prettiest.


Rainkit was flink gegroeid. Haar oogjes waren al langer open dan die van de rest. Hierdoor was ze veel beweeglijker. Vanaf de dag dat haar oogjes waren open gegaan en ze haar vachtje had gezien had ze van zichzelf gehouden. Ze haatte het om nat of vies te worden al noemde ze Rainkit. Nu waren haar oogjes dicht en haar vachtje slordig. Ze sliep, zelfs door haar rammelende maagje heen. Rainy lag opgekruld tegen de zwarte buik en lag zo helemaal onderin. Boven op haar werden de kittens beweeglijker. Ze kropen over elkaar heen en probeerden het rand van het nest te bereiken. Het grijze kitje werd langzaam wakker. Ze gaapte en knipperde. Haar witte zus rolde zich half op haar. Ze zette haar voorpootjes tegen het ruggetje en duwde ertegen. "Hwaail gwa wegg!!", gromde ze gefrustreerd terwijl ze bleef duwen. Na een laatste schop besloot ze op te staan. Ze wreef met haar poot de slaap uit haar ogen. Hello world, Rainkit was weer wakker! Nu de slaap helemaal verdwenen was sprong ze op de rug van mama. "Gjij gwoot proowi."Memories DDzKaIO
Terug naar boven Ga naar beneden
Crescentpaw
Member
Memories Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Memories   Memories Icon_minitimedo 3 sep 2015 - 0:36

Ze werd tussen de poten gezet van haar moeder en de kitten draaide zich op haar rug zodat ze met haar gezicht naar boven lag. Ze tikte met haar voorpootjes op de snuit van haar moeder. "Mawma", zei ze lief. Daar wreef ze met haar kopje tegen de poten van de grote poes. Speels rolde ze tussen haar poten in en ze greep op een gegeven moment één van de poten vast met alle vier haar poten. Rain was boven op moeder gesprongen en Crescent zette ook zachtjes haar tandjes in de poot die ze vast had. "Raawr", piepte ze zachtjes tussendoor. Ja, mama had het druk, maar misschien wou ze nog wel even spelen?


Memories Xkr9qb
Pleαѕe doɴ'т тαĸe мy ѕυɴѕнιɴe αwαy:

Terug naar boven Ga naar beneden
Rosykit
Member
Memories DPKsfdL
iroo
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender:
Rank:
Rosykit
BerichtOnderwerp: Re: Memories   Memories Icon_minitimevr 4 sep 2015 - 21:40

De kitten werd al gauw het nest weer in getild en keek naar de bol. Dat was... ? Wie? Het was moeilijk om ook te bedenken wat er allemaal gebeurde, ze kon haar aandacht maar op een iets richten en dat was Crescent. Ze snapte het niet helemaal maar liep erheen, terwijl ze haar voorpoten hoog de lucht in gooide en weer naar beneden kwamen. Dit was leuk!


Memories 34qsh9e
Terug naar boven Ga naar beneden
Heavespark
Member
Memories Tumblr_inline_o63thdC67n1se7tcd_500
❖ Loïs
426
Actief
❖ A desert flower? More like a desert cobra!

CAT'S PROFILE
Age: ❖ 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Heavespark
BerichtOnderwerp: Re: Memories   Memories Icon_minitimezo 6 sep 2015 - 11:40

Er gebeurde veel te veel tegelijkertijd, dus Heavekit bleef maar gewoon liggen waar ze lag, lekker tegen mama aan. Natuurlijk voelde ze iedereen wel bewegen, maar ze had geen zin om overeind te komen en mee te doen met wat ze ook aan het doen waren. Opeens hoorde ze heel dichtbij de stem van Rain en Cresent, en geschrokken van het plotselinge geluid kwam Heave overeind. Ze glimlachte toen ze zag dat de twee aan het spelen waren en ze boog door haar voorpootjes heen, waarna ze haar achterwerp wiebelend in de lucht stak, en haar staart zwiepte heen en weer. Ze wilde ook bovenop mama klimmen, dan was ze opeens heel groot. Het zwart-witte poesje nam een aanloop, en sprong op mama. Trots keek ze vanaf bovenaf toe, en duwde haar vacht zachtjes tegen Rainkit. "H-hey." miauwde ze en gaf een lik over de kit haar oor.


Memories FRHGyjD
Terug naar boven Ga naar beneden
Hailkit.
Member
Memories DPKsfdL
85
Actief
Hailkit.
BerichtOnderwerp: Re: Memories   Memories Icon_minitimezo 6 sep 2015 - 17:27

Allerlei bewegingen en geluiden bevonden zich plotseling om de kitten heen. Er werd tegen haar rugje geduwd door een van de andere bolletjes. Waar was dat nou weer voor nodig? Nergens voor, of dat dacht de witte kitten dan. "Hwaail gwa wegg!" Werd er tegen haar geroepen op een toon die de kitten liet merken dat het gemeend werd. Wat onhandig rolde Hailkit opzij zodat het andere bolletje kon doen wat die wilde. Er was zo veel beweging in het nest, ze wilde gewoon slapen.


I want a little bit of California
With a little bit of London sky
I wanna take my heart to the end of the world
And fly away tonight

Memories 5u0cir
I want a little bit of open ocean
With a New York state of mind
I wanna take my heart to the end of the world
And fly away, fly away tonight

:.:.: Queen :.:.:
Terug naar boven Ga naar beneden
Rainheart
StarClan
Memories Large
Daan
80
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rainheart
BerichtOnderwerp: Re: Memories   Memories Icon_minitimedi 8 sep 2015 - 18:25

in this room, i am the prettiest.


Ze keek vrolijk toe hoe haar zusjes ook mama aanvielen. Heavekit sprong ook op de rug en duwde haar pootjes tegen Rain. "Rooooaaaaw!", piepte ze terwijl ze zich tegen haar zusje sloeg. Kittens hadden veel te veel vel en dus als ze hapte deed het geen pijn. Goed voor Heave want dat was juist haar plan. Ze hapte vrolijk naar de nek van haar gevlekt zusje. "Iwk gwoot en wjinnwe!"Memories DDzKaIO
Terug naar boven Ga naar beneden
Flintpaw'
StarClan
Memories DPKsfdL
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥13 Moons ♡
Gender: She-cat ♀
Rank:
Flintpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Memories   Memories Icon_minitimedi 8 sep 2015 - 20:05


Flintkit

Het was duidelijk dat Flintkit met de tijd ongeduldiger werd. Ze werd langzaam aan een beetje driftig. Was er dan nooit tijd om te slapen, en sinds wanneer hadden ze een klimtoestel. Ze was allang blij dat haar nestgenootjes weer bij haar in het nest lagen, maar moesten ze dan echt zoveel lawaai maken. Een gefrustreerde piep slaakte ze dan ook uit, waarna ze haar oortjes tegen haar nekje pinde. Haar ogen keken boos naar de kittens en zuchtend drukte ze haar kopje tegen haar moeder aan. Het gepiep van haar zusjes zorgde er voor dat de kitten aangeslagen op keek. Waarna ze hen verward aanstaarde. Waarom waren ze ineens zo druk geworden, uit het niets zowat. Moesten ze echt haar rust zodanig storen dat ze niet meer in slaap kon vallen. Een vermoeide geeuw verliet haar bekje terwijl ze de neiging weerhield om te mopperen. 'Mwamwa!' Piepte ze wel, met een duidelijk toon die liet blijken dat ze chagrijnig, en een beetje driftig begon te worden. 'Swape,' verklaarde de kitten vermoeid. Flintkit had nauwelijks door dat ook Hailkit het een beetje te druk vond worden, toch negeerde ze het feit, en duwde ze haar kopje en lichaampje dichter tegen haar moeder aan. Rust?


Memories Flintp11
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Memories
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: