Tiny.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Tiny..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acefray
Dorpsslet
Tiny.. 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Tiny..   Tiny.. Icon_minitimezo 16 aug 2015 - 20:23

Acefray liep de Nursery in, er waren veel nieuwe kittens en nieuwe Queens. Vandaar dat hij regelmatig op bezoek kwam voor wat routine onderzoekjes. Hij bekeek de kittens, keek of ze gezond waren en besprak dit met de Queens. Zo keken ze ook of de kleintjes al oud genoeg waren om vast voedsel te eten of ook al echt buiten de Nursery te komen. Het bleef natuurlijk de keuze van de moeders zelf maar hij gaf goed advies. Ook zorgde hij ervoor dat de Queens gezond bleven en gaf wat extra kruiden zodat ze zich fitter voelde. Tevreden dat hij zijn ronde weer had gedaan draaide hij zich om en deed een poging naar de uitgang te lopen. Toen er uit het niks een kitten op leek te duiken stopte hij verbaast. De enorme kater keek naar beneden en verdraaide zo bijna zijn nek. Hij grijnsde. 'Hallo kleine' uitte hij opgewekt.

{ Eerste post Mirrorkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Mirrorkit.
Member
Tiny.. DPKsfdL
104
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender:
Rank:
Mirrorkit.
BerichtOnderwerp: Re: Tiny..   Tiny.. Icon_minitimezo 16 aug 2015 - 20:35

Mirrorkit verstopte zichzelf zo nu en dan, eenzaam in een nest. Ze weigerde bij een pleegmoeder te blijven na haar vage herinneringen aan haar moeder. Ze vertrouwde de kattinnen voor geen meter, en had zichzelf dan ook vaak afgezonderd van alles en iedereen. Eigenlijk was ze nog best wel jong om uit de Nursery te lopen, en zichzelf te vermaken. Maar toch deed ze het. Daarbij wou ze niemand storen, met hun onschuldige spelletjes. Ze deed zelf niet mee. Veel liever observeerde ze iedereen die in de buurt kwam. Zo ook de grote pluizige haarbal, die ook wel de naam Medicine Cat bij zich draagde. Zijn pluizige vacht, was iets waar ze eigenlijk het liefst haar pootjes in wou zetten, en voorzichtig speels kneden. Toch bleef ze stilletjes uit de buurt zitten. Ze volgde wel dat hij iedereen checkte. Alle kittens, de moeders en pleegmoeders. Enkel zij hield zich weer eens verborgen. Ze had zichzelf soms weten te verbergen in haar nest, en doordat ze nauwelijks sprak, viel ze ook niet op. Stilte, dat zorgde er voor dat de piepende kittens alle aandacht kregen, en zij gewoon haar gangetje kon gaan. Observerend haar dagen door bracht. Uit de schaduw en verborgen achter de andere katten, besloot de kitten toch haar entree te maken. Voorzichtig droegen haar pootjes zich naar de kater toe, terwijl ze nieuwsgierig naar hem keek. Mirrorkit merkte nauwelijks zijn verbaasdheid op, terwijl ze naar zijn staart staarde. Was die staart echt zo zacht en pluizig als hij leek? Ze zette onzeker een pootje op zijn grijze staart neer. Speels wierp ze een blik omhoog. 'Hallo kleine,' uitte de kater opgewekt. Meteen sprong ze bijna een gat in de lucht, niet wetende dat hij haar ook al opgemerkt had. Ze kroop angstvallig een stukje naar achteren, terwijl ze met grote groene ogen hem vragend aankeek. 'Grijze vriend?' Vroeg ze met haar hoge pieptoon terwijl ze een blik op zijn staart wierp.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acefray
Dorpsslet
Tiny.. 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Tiny..   Tiny.. Icon_minitimedi 18 aug 2015 - 20:43

Kijk, een pluisje. Een pluisje met oogjes en pootjes. Soms vergat de kater hoe klein kittens wel niet waren. Hij zag er nu nog echt geen kat in hoor, met geluk misschien een eekhoorn maar een kat was vergezocht. Echter wist hij met zekerheid te zeggen dat ze uiteindelijk wel groot werden en op een kat gingen lijken. Maar voor nu, pluisjes. Blijkbaar was de kitten geschrokken van zijn stem en wat verbaast keek hij op het dingetje neer. Oeps? Hij zakte door zijn poten, waardoor hij zelf ook op een enorm pluisje leek, en keek nu naar de kitten. Bij diens woorden knikte hij. 'Ik ben grijs en een vriend' Yup, dat omschreef hem wel ongeveer. Hij had niet door dat het geval naar zijn staart wou, hij negeerde die stofdoek ook meestal. Hij hing gewoon achter zich te slepen en kon door het gewicht van de vacht niet eens omhoog zoals bij andere. Hehe. Zijn vacht won dus, geen wonder dat hij zo veel spieren had, anders kwam hij niet eens vooruit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mirrorkit.
Member
Tiny.. DPKsfdL
104
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender:
Rank:
Mirrorkit.
BerichtOnderwerp: Re: Tiny..   Tiny.. Icon_minitimewo 19 aug 2015 - 16:56


Mirrorkit keek de nog steeds verbaasde grijze pluisbol heel onschuldig aan. Het was toch niet haar fout dat hij groot en pluizig was. Heel ondeugend, maar tegelijkertijd onschuldig sloop de kitten verder naar zijn staart toe. Nu was het voor een volwassen kat eerder alsof er een olifant dichterbij kwam, want haar pootstappen waren duidelijk hoorbaar. Maar voor haar was het sluipen, en tot dan toe vond ze het best succesvol. Ondanks dat ze geschrokken was, was ze niet echt bang. Het was een kater, en ze mocht katers beter dan de poezen. Vooral de Queens waren kattinnen waarvoor ze zich vaak verstopte. Vandaar dat ze ook niet zo snel op viel. Daarbij piepte, en zeurde ze minder dan een kitten die een moeder of pleegmoeder accepteerde. Ze wou geen aandacht van ze. Ze wou gewoon haar eigen ding toe, ook al was het soms best wel eenzaam. Zodra de kater was gaan liggen, merkte ze op dat zijn pluizigheid hem op een uit de kluiven gegroeide, te grote kitten leek. Ze giechelde zachtjes terwijl ze nieuwsgierig naar hem keek, en met een pootje in zijn zware, en harige staart duwde. 'Ik ben grijs en een vriend.' Beantwoorde de kater haar vraag, duidelijk niet doorhebbende dat ze zijn staart fascinerend vond. 'Stawr,' Murmelde ze, terwijl ze haar kopje in zijn zachte en pluizige staart begroef. Voor haar leeftijd sprak ze vreselijk slecht, maar dat kwam ook doordat ze zich van de andere afgezonderd hield, al nam ze hier en daar wel een paar woorden over.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Tiny..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: