Me! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Me!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Darkpaw'
Member
Me! DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 5 moons ✗
Gender:
Rank:
Darkpaw'
BerichtOnderwerp: Me!   Me! Icon_minitimema 31 aug 2015 - 20:39

Piep. Verdomme, was dat het enigste wat hij kon? Hij bewoog zich even heen en weer, maar meer kon hij niet. Zijn ogen nog niet open... Nog maar een paar dagen oud was het ventje en dat was te zien aan zijn jonge kopje, het kleine lijfje. Wat voor hem kwam wist hij niet... Kalmpjes staakte hij zijn actie en piepte hij even luider. Toen er geen reactie kwam, richtte hij langzaam zijn kop op en krijste hij als het ware. Een luide krijs, die niet werd gestopt, alsof hij werd mishandelt. Geef het aandacht.

{Open}
Terug naar boven Ga naar beneden
Crookedpaw
Member
Me! DPKsfdL
70

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crookedpaw
BerichtOnderwerp: Re: Me!   Me! Icon_minitimema 31 aug 2015 - 20:52

ze gaf haar broer een harde por toen hij hard begon te piepen, ze had zich net ze lekker tegen hem aangerold en in een diepe slaap gevallen, maar door zijn gekrijs werd ze wakker. Piep! ze begon zelf ook te piepen, en probeerde wat kruipen. alleen haar poging mislukte haar pootjes waren nog slap van het slapen, ze legde daarom haar kleine kopje op de rug van haar broer en piepte zachtjes, om hem te kalmeren. dan kon ze weer namelijk veder slapen..
Terug naar boven Ga naar beneden
Darkpaw'
Member
Me! DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 5 moons ✗
Gender:
Rank:
Darkpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Me!   Me! Icon_minitimema 31 aug 2015 - 20:53

Bij Starclan nog aan toe, een antwoord. Echter was het niet het antwoord wat de jonge kater wilde en toen hij een piep terug hoorde, verscheen ene fronsje op zijn face... Echter... Wat... Hij was geen kussen! Even stribbelde het jonge geval tegen en piepte het even luid voor zijn doen. Nope! Wat was dat nu weer! KOn je dit geloven? Hij allesinds niet! Hevig begon hij tegen te werken. Nee, hij zou zich niet laten doen. Een nieuw gekrijs gleed van zijn lippen af. nope.
Terug naar boven Ga naar beneden
Crookedpaw
Member
Me! DPKsfdL
70

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crookedpaw
BerichtOnderwerp: Re: Me!   Me! Icon_minitimema 31 aug 2015 - 21:05

ze lag weer een beetje in slaap te dommelen toen, haar broer zijn lijfje onder haar kopje weg trok. hard viel ze met haar gezicht op de grond, een hard piep ontsnapte uit haar keel. zachtjes begon ze piepen en zocht naar de warme plek, waar was haar moeder? een beetje paniekerig kroop zo heen en weer, ze kon de warme plek niet vinden! weer ontsnapte een harde piep uit haar keeltje.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Me!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: