Philosophy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Philosophy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flameleap
Member
Philosophy Tumblr_o1p5d0Xg181sidwdbo9_250
|-/annah
962
Actief
Cause I, used to believe in justice

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flameleap
BerichtOnderwerp: Philosophy   Philosophy Icon_minitimevr 4 sep 2015 - 20:43


De kitten sloeg tegen een mosballetje aan. Vervolgens sprong hij erop en beet erin. Plots sprong hij een kleine struik in en ging in een slordige jachthouding zakken. Met een blik op de mosbal bewerkte hij zijn achterpoten. Als volgt sprong hij met een krachtige sprong op het groene balletje en rolde ermee. Hij gromde dreigend alsof het ding zijn vijand was tot hij zijn klauwen inzette en het uit elkaar vloog. Teleurgesteld zakte zijn staart op de grond. 'Stomme mosbal,' siste hij boos. En ging zitten met zijn rug naar het hoopje mos.

Rustscar only


I wouldn't hesitate,
Philosophy YcchNZp
To smile while you suffocate

Terug naar boven Ga naar beneden
Rustscar
StarClan
Philosophy DPKsfdL
M
152
Afwezig
Now I never, never get to clean up the mess I made, oh
And it haunts me every time I close my eyes

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rustscar
BerichtOnderwerp: Re: Philosophy   Philosophy Icon_minitimeza 5 sep 2015 - 11:57

Hij legde een kraai op de prooistapel die die zonet had gevangen, hij was net terug van een lange dag jagen en had even de grenzen gecontroleerd. dus vond hij tijd om even uit te rusten, rustig liep hij door het kamp op zoek naar een lekker rustig plekje. zijn blik gleed over het kamp op zoek naar een langharige witte vacht, maar jammer genoeg was er geen enkele teken van haar. 'Stomme mosbal,' de toon van de stem die in zijn oren klonk, kwam hem bekend voor. het was Flamekit, rustig liep hij naar de Nusery en stak zijn kop door de ingang. "Hey Flamekit" mauwde hij met een lach en stapte naar binnen, rustig ging hij naast flamekit zitten en keek naar de mosbal. "Zo te zien heb erg goed gevangen" plagde hij, hij raapte het restje mos op en maakte er een kleine balletje van. "Ook als is die vervelend, blijven oefenen" vervolgde en en liet het balletje naar voren rollen, met een nieuwsgierige blik keek hij naar het groene hoopje en wachtte af wat Flamekit ging doen.


Philosophy ICaCdl8
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Philosophy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: