A misty breeze {Daymist} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A misty breeze {Daymist}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sunbreeze
Member
A misty breeze {Daymist} DPKsfdL
The Lord of the Seasons (Lotte)
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender:
Rank:
Sunbreeze
BerichtOnderwerp: A misty breeze {Daymist}   A misty breeze {Daymist} Icon_minitimeza 12 sep 2015 - 9:18

De kater klom weer de oever op, zijn lange pels helemaal doorweekt. 'Muizenbrein!' mompelde hij boos tegen zichzelf. 'Nu gaat het je uren kosten om je weer droog te maken,' Zijn groene ogen zagen vijandig uit bij het zien van zijn vacht. De kater plofte neer en zuchtte. 'Met Rainsteps was het leven veel makkelijker geweest.' En weer dezelfde blik, de eenzame blik dat Sunbreeze altijd droeg als hij alleen was. Rainsteps was zijn partner, ze stierf bij het krijgen van de kittens. En nu wist Sunbreeze niet meer waar zijn kittens waren. Daarom had hij ook Bubblekit geadopteerd samen met Sinstream. Niet dat hij van Sinstream hield. Zijn hart was eenmaal voor Rainsteps. Maar Sun dacht dat het beter voor Bubble was ouders te hebben. Sunbreeze hield moed en dwong zichzelf op te staan. Misschien wou een kat wel praten. Hier barstte het van de RiverClangeuren.

1e post Daymist
Terug naar boven Ga naar beneden
Daymist
Member
A misty breeze {Daymist} DPKsfdL
Ana
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Daymist
BerichtOnderwerp: Re: A misty breeze {Daymist}   A misty breeze {Daymist} Icon_minitimeza 12 sep 2015 - 14:27

Met een konijn in haar bek liep Daymist door de riverclan. Ze had de boos doener te pakken die haar een paar dagen geleden een modderbad liet nemen. Haar licht groene ogen scande de omgeving. Ze moest eerst even langs de rivier om daar wat te drinken, want door de vacht van het konijn werd haar mond erg droog. Daymist zette rustige stappen naar de rivier. Haar dagen waren vaak gevuld met jacht of patrouilles. Al had ze met die dagen vaak moeilijk. Daymist was gewoon geen sociaal kat die makkelijk met katten kon praten, luisteren dat kon ze wel maar praten was een ander verhaal. Vaak had ze het gevoel dat ze iets stoms zou zeggen. En daarbij zou haar moeder zeggen dat het beter was een stille meer te zijn dan een voorspelbaar kat. En katten zouden meer waarde aan haar woorden hechten als ze dan iets zei. Maar ja als je stil bent kijken katten over je heen en niemand zou haar om raad vragen. Bij het water zag ze een rode kater die blijkbaar een bad had genomen want hij was doorweekt. Maar wat haar ook op viel was een eenzame blik die ze maar al te goed kende. Day legde haar konijn bij haar poten en keek naar de kater 'Jij hebt ook een bad gehad.' haar stem klonk licht plagend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sunbreeze
Member
A misty breeze {Daymist} DPKsfdL
The Lord of the Seasons (Lotte)
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender:
Rank:
Sunbreeze
BerichtOnderwerp: Re: A misty breeze {Daymist}   A misty breeze {Daymist} Icon_minitimeza 12 sep 2015 - 15:26

De kater keek op bij het horen van een stem. Zonder enige emotie te vertonen keek hij in de ogen van een poes. 'Ach ja, krijg je ervan als je zo onvoorzichtig bent.' miauwde hij zijn schouders ophalend. Het boeide hem tussen andere katten niet zoveel. Zijn eenzame blik veranderde in een droge blik. Alsof de vorige even niet bestond. 'Zo te zien heb jij een goede vangst gehad.' mauwde hij met een blik op de konijn. In de hoop dat ze het met hem zou willen delen. Maar hoogstwaarschijnlijk moest het dode dier naar de Clan. Dat moest altijd voorgaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Daymist
Member
A misty breeze {Daymist} DPKsfdL
Ana
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Daymist
BerichtOnderwerp: Re: A misty breeze {Daymist}   A misty breeze {Daymist} Icon_minitimeza 12 sep 2015 - 17:03

'Ach ja, krijg je ervan als je zo onvoorzichtig bent.' miauwde hij zijn schouders ophalend. De blik die net nog zo eenzaam was veranderde in droog. Daymist was niet dom en begreep dat hij een masker om had momenteel. 'Zo te zien heb jij een goede vangst gehad.' mauwde hij met een blik op de konijn. Daymist zwiepte met haar staart vrolijk 'Ja deze heeft mij een modder bad gegeven een paar dagen geleden.' Ze likte haar lippen en keek even naar haar konijn. Ze had al wat vis vanochtend gevangen dus als ze deze opat zou het vast niet erg zijn? Toch? 'Zin om het te delen?' haar ogen gingen weer naar Sunbreeze. Daymist pakte haar konijn en liep naar een stuk waar de zon goed scheen en legde daar het neer. 'Maar vertel, hoe ben je nat geworden?' vroeg ze rustig.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A misty breeze {Daymist}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: