Surprise {Cloverblossom} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Surprise {Cloverblossom}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snowblaze
Member
Surprise {Cloverblossom} DPKsfdL
Sam
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender:
Rank:
Snowblaze
BerichtOnderwerp: Surprise {Cloverblossom}   Surprise {Cloverblossom} Icon_minitimeza 26 sep 2015 - 14:36

De kater trippelde het kamp binnen met een dikke rat bungelend tussen zijn kaken. Hij had dit keer veel geluk gehad aangezien het met de dag kouder werd en dus ook betekende dat prooi schaars werd. Net voordat Snow de prooi op de prooihoop wou neerleggen, gleed zijn blik op de nursery. Zijn mondhoeken gingen naar boven bij de gedachte dat zijn zus daar lag. Kon het kwaad als hij de rat aan haar gaf? Zijn witte poten deden korte, maar snelle pasjes en zijn groene ogen op de nursery gericht. Eenmaal bij de ingang deed de kater zijn kop naar binnen. Het was niet zo duister als de andere dens. De geur van melk en de warmte verwelkomde hem en even dacht de kater zich als een kitten te gedragen en hier blijven. Maar hij was een warrior. Geen kitten meer. Als eerst besloot Snowblaze de nursery door te zoeken in de hoop een witte vacht te zien. 'Clover?' vroeg hij halffluisterend om de rest van de katten niet wakker te maken.

- Cloverblossom first
Terug naar boven Ga naar beneden
Cloverblossom
StarClan
Surprise {Cloverblossom} Large
Hannah
319
Actief
If you’re drop dead gorgeous
You should just
Drop
Dead.

CAT'S PROFILE
Age: † Ageless †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cloverblossom
BerichtOnderwerp: Re: Surprise {Cloverblossom}   Surprise {Cloverblossom} Icon_minitimeza 26 sep 2015 - 17:09


De poes schrok wakker van haar slaap toen ze een bekende stem hoorde. Haar halfopen ogen keken rond toen haar blik vastliep op een witte kater in de opening van de nursery. Een paar keer knipperde ze met haar blauwe ogen voordat ze precies wist wie die kat was. 'Snowblaze,' snorde ze. Het was een lange tijd geweest sinds ze Snow niet gezien had. En nu was ze hartstikke blij haar broer eindelijk te spreken. Hij was de enige kat waarmee ze kon praten, wie ze al haar geheimen kon toevertrouwen. Met een onschuldige blik keek ze via haar buik weer terug en keek in de groene ogen van haar sibling. 'Ik heb heel wat uit te leggen, nietwaar?' mauwde ze verslagen. Maar met een voldane blik.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Surprise {Cloverblossom}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: