Nobody can stop feelings -Foxpaw*- 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Nobody can stop feelings -Foxpaw*-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flowerpaw,,
Member
Nobody can stop feelings -Foxpaw*- DPKsfdL
ChocoEva
194
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Flowerpaw,,
BerichtOnderwerp: Nobody can stop feelings -Foxpaw*-   Nobody can stop feelings -Foxpaw*- Icon_minitimevr 2 okt 2015 - 17:03

Vier slanke, witte poten bewogen snel en regelmatig. Flowerpaws hart bonsde als een gek, maar dat was geen wonder. Ze had al vreselijk lang gerend en durfde nou pas e stoppen. Ze was dichtbij de twoleggrens geweest, maar ze had een hond gezien en voelde zich nu pas weer veilig. Een zucht rolde over haar lippen terwijl ze ging zitten. Ze genoot van WindClangeuren, en ze hield van de open vlakte waar ze vaak rondliep sinds ze apprentice was. De kattin dacht aan haar leven. De trainingen verliepen goed, maar sinds hun laatste ontmoeting ontweek Foxpaw haar. Het raakte haar. Diep in haar hart voelde ze een steek van verdriet toen ze terugdacht aan de oranje kater. "Foxpaw," fluisterde ze waarna ze langzaam ging lopen. Haar poten deden zeer. Maar ze moest het kamp bereiken. Een tweede zucht rolde over haar lippen.

Een geur drong haar neus binnen. Het was een WindClanner. Een apprentice. Een... Foxpaw! Haar ogen werden groter toen ze een oranje vlek zag, in de verte. Fox.. Langzaam liep ze op de kater af, stilletjes sluipend. Ze hoopte dat de kater niet vertrok, anders was dit voor niks. "Foxpaw? Waarom ontwijk je me?"


Nobody can stop feelings -Foxpaw*- 21bouqe
ᗯᕼᕮᑎ YOᑌ KIᒪᒪ ᗰᕮ, IT ᗯᗩᔕ YOᑌ ᗯᕼO KIᒪᒪᕮᗪ ᗰᕮ
ᗯᕼᕮᑎ YOᑌ ᗰᗩKᕮ ᗰᕮ ᔕᑌᖴᖴᕮᖇ, IT ᗯᗩᔕ YOᑌ ᗯᕼO ᗰᗩᗪᕮ ᗰᕮ ᔕᑌᖴᖴᕮᖇ
I ᗪOᑎ'T ᑕᗩᖇᕮ ᗯᕼᗩT YOᑌ ᗪO ᗯITᕼ ᗰᕮ, ᑕᗩᑌᔕᕮ ᗯᕼᕮᑎ YOᑌ ᗪO IT, IT'ᔕ YOᑌ

Extra:
Terug naar boven Ga naar beneden
Foxpaw*
Member
Nobody can stop feelings -Foxpaw*- DPKsfdL
Laura
210
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 10 Moons ||
Gender:
Rank:
Foxpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Nobody can stop feelings -Foxpaw*-   Nobody can stop feelings -Foxpaw*- Icon_minitimevr 2 okt 2015 - 17:13

De kater keek met een schaapachtige blik toe hoe een konijn met een andere vocht. Het was best een grappig gezicht. Zijn rode pels tintelde van de spanning. Als de sterkste konijn de andere vermoordde. Hoefde Foxpaw slechts alleen maar eentje te doden. Wat vast wel makkelijk zou zijn aangezien het dan zwak zou zijn. Dan kon de apprentice zo met twee konijnen naar het kamp gaan. In de hoop dat Northernlight eens zal realiseren dat deze kater niet zomaar een 'mormel' was.

Zijn blauwe ogen keken schichtig om zich heen toen hij niets rook, maar wel hoorde. Uitdagend krulde de kater zijn lippen tot een grauw. Was het een indringer misschien? Of een ander wezen? Zonder echt na te denken over de consequenties besloot de kat maar is te gaan kijken wie zijn rust verstoort heeft. Zijn pels schoot overeind bij het horen van een bekende stem. "Foxpaw? Waarom ontwijk je me?" Met een ruk keek hij om. Oog in oog met Flowerpaw. Langzaam alsof hij voor eeuwig de tijd had legde hij de twee konijnen neer om met haar te praten. "Wat bedoel je?" Zijn ogen stonden kil. 'Don't believe her lies.' fluisterde een stem in zijn hoofd. Foxpaw negeerde het en bleef haar strak aankijken. Kort na zijn antwoord trok hij een wenkbrauw omhoog alsof hij haast had en de poes nauwelijks tijd gaf antwoord te geven.


And I've been crying out for help.
I know I bite but I mean well
Can you see my disguise
I'm different inside

Nobody can stop feelings -Foxpaw*- 2hf18ip
I am all alone, I'm surrounded by the fears
Haunted with shackles now they send me straight to tears
I'm not allowed to cry, 'cus they told me I would die
Oh no! They're getting near...

Help me...
Meet Fox
Rina -> Willowstorm -> Foxkit

Theme & Voice:
Terug naar boven Ga naar beneden
Flowerpaw,,
Member
Nobody can stop feelings -Foxpaw*- DPKsfdL
ChocoEva
194
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Flowerpaw,,
BerichtOnderwerp: Re: Nobody can stop feelings -Foxpaw*-   Nobody can stop feelings -Foxpaw*- Icon_minitimeza 3 okt 2015 - 8:58

"Wwat bedoel je?" vroeg Foxpaw. Een rilling trok over Flowers rug toen ze diep in de blauwe, kille ogen keek. Al het goede leek weggezogen te worden. "Je weet wat ik bedoel! Sinds de ceremonie heb ik je amper gezien, en al helemaal niet gesproken... Wat is er?" Haar heldere stem werd zachter bij ieder woord. Waarom ontwijkt hij me? Hij weet dat ik kan helpen, dacht ze wanhopig, maar haar blik verraadde niets. De kalme, vriendelijke blik in haar oranjegele ogen bleef hangen, ook al wist ze dat ze de oranje kater tegenover haar nooit meer zou kunnen kalmeren. Het was te laat.... Ze kon hem niet helpen als hij continu iedereen ontweek. Wanhoop borrelde in haar maag en uiteindelijk werd een klein deel vriendelijkheid weggeduwd door wanhoop, in haar glanzende ogen. Alsjeblieft, ga nu niet weg...


Nobody can stop feelings -Foxpaw*- 21bouqe
ᗯᕼᕮᑎ YOᑌ KIᒪᒪ ᗰᕮ, IT ᗯᗩᔕ YOᑌ ᗯᕼO KIᒪᒪᕮᗪ ᗰᕮ
ᗯᕼᕮᑎ YOᑌ ᗰᗩKᕮ ᗰᕮ ᔕᑌᖴᖴᕮᖇ, IT ᗯᗩᔕ YOᑌ ᗯᕼO ᗰᗩᗪᕮ ᗰᕮ ᔕᑌᖴᖴᕮᖇ
I ᗪOᑎ'T ᑕᗩᖇᕮ ᗯᕼᗩT YOᑌ ᗪO ᗯITᕼ ᗰᕮ, ᑕᗩᑌᔕᕮ ᗯᕼᕮᑎ YOᑌ ᗪO IT, IT'ᔕ YOᑌ

Extra:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Nobody can stop feelings -Foxpaw*-
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: