I want to talk 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I want to talk

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
,Silverkit
Member
I want to talk DPKsfdL
Derpje
30

CAT'S PROFILE
Age: 4 Moons
Gender:
Rank:
,Silverkit
BerichtOnderwerp: I want to talk   I want to talk Icon_minitimevr 2 okt 2015 - 19:32

Silverkit was vroeg op, ze keek naar buiten. De zon straalde door het nursery heen, haar ogen staarde rond. Haar bruine kijkers leken te schrikken van een schaduw van een vogel, deze leek over te vliegen. Ze zat in gedoken bang voor de buiten wereld, haar oren gingen angstig elke kant op. Ze rook best wel veel geuren, melk en haar vertrouwde geur. Windclan, ze kroop vlug weg tussen de mos bedden. Daar kon ze schuilen, tot ze ook andere kittens zag rond lopen. Deze leken vrolijk te weten, waar waren haar sibs. Waar was Rose en Ashenkit, ze keek angstig in het rond. Vast waren hun al het nursery uit, hun durfde dat wel. Zij nog niet, haar staart sloeg wel speels in het rond steeds bij de gedachten om het nursery uit te gaan. Toch bleef ze bang, uiteindelijk besloot ze naar een kitten toe te lopen. Of ja eigenlijk nesten rond te kijken met kwade boze queens als je ze lastig viel. Ze sloop dichter bij, ze dook op met een grote glimlach. Alleen in dat nest was niemand te zien, niemand was te bekennen. Oh, dacht ze even. Een treurige blik kwam op haar gezicht, ze wilde vluchten maar er was geen plek in het nursery waar je kon vluchten. Ze was alleen, ze dook afkeurend weer in haar eigen nest. Ze besloot daar te gaan liggen, alleen. Iedereen was buiten en haar ouders hadden hun krijgers taken, hun harde krijgers taken ergens daar buiten.

~Eerste post Quietkit


I want to talk Ax9yUgl
Stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Quietstep
Member
I want to talk XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: I want to talk   I want to talk Icon_minitimevr 2 okt 2015 - 20:27

Quietkit lag tevreden in zijn nest te snurken, omringd door zijn moeder en twee derde deel van zijn siblings. Zoals gewoonlijk lag Mousekit weer eens in de Nursery, met Starclan-wist-wat en dus zat hij weer opgescheept met zijn leuke broertje, Puddlekit, en zijn niet-zo-leuke zusje, Polarkit. Maar goed, Polarkit mocht dan vervelend zijn, haar vachtje was wel net zo warm als die van ieder ander. Dus ook deze nacht had hem redelijk goed gedaan, al had hij zo nu en dan nog nare dromen van die keer dat er een das in de Nursery was gekomen. Gelukkig was het vrij goed afgelopen, de das was vertrokken en zijn moeder was vrij ongedeerd weggekomen. De kater opende langzamerhand zijn ogen, knipperde even en geeuwde vervolgens. Het duurde meestal wel even voor hij daadwerkelijk uit zijn nest wilde kruipen. Tien tot twintig minuten later was zijn moeder naar buiten gegaan, en stond Quietkit voor zijn nest. Hij keek om zich heen, zoekend naar iemand om mee te spelen. Misschien was zijn nieuwe vriendin er wel! Enthousiast liep hij naar haar nest, op zoek naar Ashenkit. In dat nest vond hij echter iemand anders. Een smetteloos, wit poesje met bruine ogen. "Oh! Hey, Silverkit!" begroette hij haar vrolijk. "Ik was op zoek naar Ashenkit." Hij keek even rond, en concludeerde toen dat ze niet in de Nursery was. Ach ja, Silverkit was vast ook heel gezellig.


i can't explain what i mean
I want to talk Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
,Silverkit
Member
I want to talk DPKsfdL
Derpje
30

CAT'S PROFILE
Age: 4 Moons
Gender:
Rank:
,Silverkit
BerichtOnderwerp: Re: I want to talk   I want to talk Icon_minitimevr 2 okt 2015 - 20:49

Silver lag even rustig op haar plekje, haar bruine ogen tuurde in het rond. Opzoek naar andere dingen, ze ademde diep in en daarna weer uit. Ze wist even niet wat ze moest doen zo alleen, alleen wekte een kitten stem uit haar gedachten. Het klonk aardig, haar oortjes zwaaide in de lucht en haar staartje zwiepte gelijk door de lucht heen. "Oh! Hey, Silverkit!" begroette de kitten haar vrolijk, hij was vast Quietkit waar haar zus het vaak over had. Ze begroeten hem vrolijk, "Hoi." Miauwde ze speels. "Ik was op zoek naar Ashenkit." Zei Quiet, hij keek even rond. Het voelde als een afwijzing dat hij dat zei, hij wilde vast het liefst met haar sibs spelen. Zoals iedereen dat wilde, even schudden ze die gedachten uit haar kopje. Ze kon toch vrienden maken? Of niet dan. Ze ademde diep in en dook op de kitten af, ze begon te stoeien. Ze wist niet of de kater dat ook deed, een glimlach kwam op haar gezicht en ze probeerde hem tegen de grond aan te pinnen. Alleen dat zou moeilijk worden, hij was een maand ouder en groter en sterker dan haar. Ze had haar klauwtjes niet ontbloot want ze wist niet echt hoe dat werkte, ze vond wel dat de kater een mooie vacht had en leuke vrolijke ogen maar dat maakte nu niet uit. Ze wilde gewoon dat zijn vachtje vies werd, ze greep wat zand vast en probeerde om dat zand op zijn vacht te drukken. Hij moest en zal een bruine tabby worden, kom maar op Quiet. Hopelijk had hij niet zijn naam omdat ze wilde dat hij stil moest zijn, heheh wel een leuk idee tho.


I want to talk Ax9yUgl
Stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Quietstep
Member
I want to talk XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: I want to talk   I want to talk Icon_minitimevr 2 okt 2015 - 21:16

Hij zag een wit staartje op vrolijke wijze zwaaien, gelukkig maar. Hij had vandaag geen zin in katten die kwaad in de zin hadden, of van die chagrijnige beesten zoals zijn zusje, Polarkit. Die waren altijd zo negatief, en daardoor begon hij zich ook boos of verdrietig te voelen. Het was niet leuk. De poes begroette hem speels, maar leek een beetje beteuterd toen hij vertelde dat hij Ashenkit zocht. Natuurlijk, hij had dat niet moeten zeggen, het klonk ook best wel klote als hij het zo herhaalde in zijn kop. Maar Ashenkit was zijn vriendin, en ze was de eerste waar hij eigenlijk aan had gedacht. Maar hij vond het geen probleem om ook wat tijd met Silver te spenderen, hij wilde iedereen in de Clan beter leren kennen. Hij was een tikkeltje verwikkeld in zijn gedachten, waardoor hij het niet aan zag komen toen Silverkit ineens op hem af sprong. "Wow!" riep hij, overdonderd door de aanval. Silverkit probeerde hem vast te zetten, maar Quietkit was professioneel stoeipoes en wist haar van zich af te werken. Hij liet zijn eigen lichaam op dat van haar vallen, in de hoop háár op de grond te krijgen. "Verrassingsaanval, huh?!" riep hij uit. Dit zou ze niet van hem winnen.


i can't explain what i mean
I want to talk Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
,Silverkit
Member
I want to talk DPKsfdL
Derpje
30

CAT'S PROFILE
Age: 4 Moons
Gender:
Rank:
,Silverkit
BerichtOnderwerp: Re: I want to talk   I want to talk Icon_minitimevr 2 okt 2015 - 21:37

Silverkit probeerde hem speels tegen de grond aan te drukken, yess! Het ging haar misschien lukken. Iets van trotsheid kwam in haar op, ze kon dit kom op Silver. Alleen hij vrinden zich uit haar greep, vlug probeerde ze tegen hem aan te rammen om hem uit zijn Balance te brengen. "Wow!" riep hij, overdonderd door de aanval. Ze lachten toen hij zijn "Wow" Zei, ze deed na ofdat ze iemand was die slecht was en begon te lachen als een slechterik. "Verrassingsaanval, huh?!" riep Quiet. Ze knikten, vrolijk. "Ik mag vals spelen ik ben een slechterik." Miauwde ze waarna ze zowat bijna in zijn arme lag alleen hij legde al zijn gewicht op haar neer, shit dit zou ze niet overleven. Hij zou enorm zwaar zijn, ze viel plat neer op de grond. Hij lag op haar, even leek ze geen lucht te krijgen en begon ze met haar achter poten in zijn buik te trappen om hem van haar af te krijgen. Ze hadden Quiet een Bearkit moeten noemen, 1. hij was zacht en 2. Hij was zwaar. Ze kwam eronder uit, iets wat hijgend. Haar staart zwiepte nog steeds rond, vrolijk keek ze hem aan. "Hey Quiet, niet vals spelen he? Je verpletterde me zo wat met je gewicht." Lachte ze en schudden haar kopje. Nog steeds met die gedachten dat hij om Ashen vraagt en wanneer gaat hij over haar andere zus Rose vragen? Haar oren wiebelde heen en weer. Oké dit werd een man tegen kitten gevecht, zij was de man. Iets wat lomp liep ze naar hem toe, ze moest haar best doen om dit te winnen ze kon dit. Eigenlijk niet, hij had zoveel dingen waar hij een stuk beter dan haar in was. Zoveel, zij had er zo weinig daarom kon ze haar best proberen.


I want to talk Ax9yUgl
Stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Quietstep
Member
I want to talk XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: I want to talk   I want to talk Icon_minitimevr 2 okt 2015 - 22:23

De poes knikte, met een pretbek van jewelste. Blijkbaar was de slechterik, dus mocht ze vals spelen. Quiet keek haar standvastig aan, dan moest hij het kwaad verslaan! Hij was de machtige Clanleider Quietstar, hij moest de slechterik verslaan. Hij dook dan ook op de witte kitten met zijn volle gewicht. Het katertje was nou eenmaal ouder - dus ook zwaarder - dan de kleine poes, en verpletterde haar bijna met zijn gewicht. De poes kwam hijgend onder hem vandaan, waarschuwend dat hij haar bijna plette. "Oh, sorry," zei de kater verontschuldigend. Hij wilde haar niet echt pijn doen, hij wilde gewoon winnen. Hij kroop overeind zodat ze even kon ademen, maar al snel was het weer duidelijk dat het gevecht hierbij nog niet over was. Op lompe wijze kwam de witte kitten op hem afgelopen, en hij sprong opzij zodat hij haar in haar flanken kon duwen. Hij greep met zijn beide klauwen - nagels ingetrokken - bij allebei de kanten van haar lichaam en probeerde haar omver te krijgen.


i can't explain what i mean
I want to talk Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
,Silverkit
Member
I want to talk DPKsfdL
Derpje
30

CAT'S PROFILE
Age: 4 Moons
Gender:
Rank:
,Silverkit
BerichtOnderwerp: Re: I want to talk   I want to talk Icon_minitimevr 2 okt 2015 - 22:32

Silver keek hem uitdagend aan, hij gaf haar een duw op haar flank. Ze maakten een gevechtsrol en kwam al vlug gelijk weer overeind, de kater pakten haar beet met zijn klauwen ingetrokken. Ze probeerde zich los te maken, en maakten een dreigende sis om te laten zien dat ze echt een slechterik is. "Oh, sorry," zei de kater verontschuldigend. Ze lachten duivels, ze keek hem aan. "Dat hoorde allemaal bij mijn plan." Loog ze waarna ze probeerde om de kater te rammen, ze moest winnen iets van lust kwam in haar ogen te zien. Misschien kreeg ze even een gestoorde tik met haar oog maar voor de rest had ze er weinig last van, ze probeerde met haar voorpoot op de kop van Quiet te drukken. Ze zetten trots haar voorpoten en probeerde hem te raken, zij was nog het meeste geraakt. Dit leek net op het spel mollen meppen waar veel katten het over hadden, het was gewoon een mol partij maar dan op Quiet. Iets liet haar wel denken aan een mol als ze naar hem keek alleen hij kon zien, toch? Ze wierp wat zand in zijn gezicht, hopelijk raakten het. Als hij een mol was moest het toch geen pijn doen, of juist ook. Ze had misschien haar neigingen maar hij was cool, hopelijk zou Ashen in vergeleken dit leuker zijn. Ze was immers haar sib en wist dat Quiet dat waarschijnlijk liever wilde, zij was de gene die zo vaak alleen werd gelaten. De lonley kitten, Rose en Ashen hadden wel vrienden zij nog echt helemaal niet.


I want to talk Ax9yUgl
Stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Quietstep
Member
I want to talk XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: I want to talk   I want to talk Icon_minitimeza 3 okt 2015 - 0:06

De poes maakte zich behendig los en siste naar hem, waardoor hij terug deinsde. Hij had steeds het gevoel dat hij moest stoppen omdat hij bang was om haar pijn te doen of boos te maken. Maar er leek steeds niks aan de hand te zijn. Hij kreeg een beetje zijn twijfels bij deze kattin, maar liet het niet zien. "Dat hoorde allemaal bij mijn plan," zei de poes en Quiet keek haar even verward aan, voordat hij weer in zijn maag geramd werd. Hij hapte naar lucht, het had best zeer gedaan. Maar voor hij iets kon doen werd hij alweer in zijn gezicht geduwd. Ze ging maar door. Ietwat geërgerd sloeg Quiet haar pootjes weg en kroop onder haar vandaan. Vervolgens kreeg hij ook nog zand in zijn bek gegooid. Hij hoestte even en nam afstand van de witte poes. "Kappen!" riep hij, voor de eerste keer echt boos op iemand. Zijn blik was fel en zijn toon was nog feller geweest.


i can't explain what i mean
I want to talk Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
,Silverkit
Member
I want to talk DPKsfdL
Derpje
30

CAT'S PROFILE
Age: 4 Moons
Gender:
Rank:
,Silverkit
BerichtOnderwerp: Re: I want to talk   I want to talk Icon_minitimeza 3 okt 2015 - 9:18

Silver keek naar de kitten, ze vond het echt leuk en misschien deed ze te intersief met hem mee. Alleen hij begon te hoesten en sloop wat naar achteren gelijk kreeg ze een bezorgde blik, "Kappen!" riep Quiet. Haar ogen keken hem bezorgd aan en schrok van zijn reachtie, het was niet haar bedoeling om hem pijn te doen. Ze begon uiteindelijk te lachen omdat ze niet wist wat ze moest zeggen of doen, gewoon ineens. Ze stopten met lachen en kroop toch iets wat naar achteren, "gaat het?" Vroeg ze afvragend. Ze wist niet echt wat ze moest doen, haar ogen keken in de zijne. Ze wist even et waar ze moest beginnen, ze kwam iets wat naar hem toe geslopen. In zijn richting maar toch hield ze afstand, "sorry.." Miauwde ze en staarde naar de grond. Ze huilde nog niet maar ze voelde zich echt schuldig, alles ging mis. Haar hele leven ging mis, waarom deed ze dit. Ze wilde hem geen pijn doen, haar glimlach was vedwenen en ze keek hem recht aan in de ogen. Het was niet haar bedoeling om dit te doen, ze wilde niet zo doen. Ze wilde hem gewoon helpen en het leuk hebben, waarom vond hij het dan niet leuk. Was dit allemaal haar schuld, ja het was allemaal haar schuld. Alles was haar schuld, alles.


I want to talk Ax9yUgl
Stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashdrizzle
Member
I want to talk 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: I want to talk   I want to talk Icon_minitimeza 3 okt 2015 - 17:09

Beste Silverkit,

Het is niet toegestaan te posten op clangebied als je niet bent geaccepteerd. Er is momenteel een kittenstop in Windclan, dus zal ik dit topic sluiten.
Gelieve over te stappen naar een andere clan of van rang te veranderen.

Mvg,
Ashdrizzle


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
I want to talk VVFGF9o

jij klikt dr op:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I want to talk
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: