Set aside 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Set aside

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Aurorapaw.
Member
Set aside DPKsfdL
Lore&Lolo
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender:
Rank:
Aurorapaw.
BerichtOnderwerp: Set aside    Set aside Icon_minitimezo 4 okt 2015 - 12:06

Boos liep Aurorapaw het kamp in. Opnieuw had ze een muis laten ontsnappen, en ze vroeg zich af wat ze fout deed. Maar was haar mentor er om haar te trainen? Echt niet! Nee, die lag lekker in de nursery om voor haar nieuwe kittens te zorgen die natuurlijk zóveel leuker waren dan haar. En Aurora begon er genoeg van te krijgen. Zij wilde ook trainen, net zoals al haar siblings, in plaats van te wachten totdat haar moeder eindelijk is uit de nursery kwam. Ze lag daar zeker al twee manen! Met grote stappen liep de oude apprentice de nursery in, waarna ze zoekend om zich heen keek. Ze het al vanaf het begin dat ze haar moeder toegewezen kreeg als mentor dat het niks zou worden. Ah, daar zag ze de zwarte vacht van Fawnstep. Met grote boze stappen liep ze op het nest af. "Mama, moet jij mij niet is gaan trainen?" miauwde ze zonder verdere begroeting en keek haar moeder met samengeknepen ogen aan. Ze was het spuugzat.

- 1e post Fawnstep :3
Set aside 2iv1wjn
Yu - Foxfire
::

Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
Set aside UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Set aside    Set aside Icon_minitimezo 4 okt 2015 - 12:12

Met een vermoeide blik in haar ogen zat de zwarte kattin naast haar nest. Immers moest ze de kleintjes goed in de gaten houden, ze wilde niet dezelfde fouten maken als ze de vorige keer had gedaan bij haar eerste nestje. Daarbij kwam ook nog eens de extra verantwoordelijkheid dat naast haar vier eigen dochtertjes er nog vier pleegkittens bij waren gekomen. Dat maakte samen acht kittens en dat betekende veel meer werk dan dat de gemiddelde Queen had. De zwarte kattin zag plots in een flits een zwart-witte vacht verschijnen. Het was één van haar oudere dochters, Aurorapaw, en tevens haar apprentice. Haar oortjes draaide zich naar voren, misschien was ze wel de eerste die haar siblings wilde komen bezoeken. Het enige wat ze van Slatefur had gehoord was toen ze kort in de nursery was om wat nesten te verschonen, Roughpaw zou sowieso niet langskomen en ook van Hailpaw verwachtte ze niet echt iets. Haar oren schoven echter al snel naar achter toen haar dochter op een felle toon tegen haar begon te spreken. "Aurora, je weet dat dat niet kan.." mauwde ze zacht als altijd en keek haar dochter aan.


Set aside SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Aurorapaw.
Member
Set aside DPKsfdL
Lore&Lolo
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender:
Rank:
Aurorapaw.
BerichtOnderwerp: Re: Set aside    Set aside Icon_minitimezo 4 okt 2015 - 12:59

Ongelovig staarde Aurorapaw naar haar moeder toen deze miauwde dat ze haar niet kon trainen. "Waar slaat dát nou weer op?" miauwde ze, haar stem hoog door woedde. "Vertel me niet dat een andere queen niet is een middag op je dierbare kittentjes kan passen." spuugde ze uit en haar blauwe ogen versmalden zich. "Je wilt gewoon liever bij hen zijn dan bij ons." constateerde ze vervolgens, waarbij ze haar oortjes een beetje verdrietig liet zakken. Het was maar wat duidelijk dat Fawnstep meer van haar nieuwe kittens hield dan van haar oude. Roughpaw had laatst ook al zo'n ruzie gehad met mama, en Aurora gaf haar gelijk. Deze kat was een nietsnut die niks meer om hen gaf. Het ergste was dat Aurora het begon te geloven, door de weinige inzet die Fawnstep leek te doen voor hen. "Je houdt gewoon niet meer van ons maar alleen van die stomme nieuwe kittens. Wie is eigenlijk de vader?" het laatste vervolgde ze boos. Het was vast niet Ashdrizzle.
Set aside 2iv1wjn
Yu - Foxfire
::

Terug naar boven Ga naar beneden
Icicleshard
Member
Set aside DPKsfdL
Butter<3
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender:
Rank:
Icicleshard
BerichtOnderwerp: Re: Set aside    Set aside Icon_minitimezo 4 okt 2015 - 13:08

Icicleshard werd wakker door het geruzie van twee katten in het nest naast haar. Ze opende slaperig haar ogen en hees zich kalm overeind voordat ze haar oortjes in haar nek pinde. Straks werden er nog kittens wakker en gestresst door de boze Apprentice. Haar ogen gleden naar de iets oudere Queen die duidelijk de mentor was geweest, voordat ze zwanger was geworden en kittens had gekregen. Ergens wou ze zich er niet mee bemoeien, toch vond ze het te ver gaan. 'Fawnstep, ik kan anders wel op je kittens passen. Dan kan je wat voor jezelf doen en ook aandacht aan je andere kinderen besteden.' Bracht de kattin vriendelijk en geruststellend uit voordat ze naar Aurorapaw keek. 'Je moeder heeft er nota bene vier kitten bij genomen, zodat ze het kunnen overleven. Ze zijn net zoals jij de toekomst van de clan, en niet alle taken gaan samen. Dat is niet je moeders fout. Hier ligt je familie. Wees blij dát er wel om jou en je zusjes gegeven word. Dat gebeurd niet zomaar.' Ging de kattin op een rustige maar duidelijke stem verder. Haar vader had niet van haar gehouden en haar moeder was kort voordat ze Apprentice werd overleden. 'Ondanks dat je nu even niet de aandacht krijgt die je nodig hebt, is het misschien goed om er rustig over te praten, er zijn vast oplossingen mogelijk die jullie beide gelukkig stemmen. Des noods kunnen Fawnstep en ik omstebeuren op de kittens passen zodat je aan je training komt. Al zou dat niet op elk moment van de dag kunnen. Bespreek het met elkaar. Oke!' Besloot de kattin waarna ze heel even naar haar buurvrouw glimlachte en weer in haar nest ging liggen en zich opkrulde.
Ooc: Icicle ziet Fawn wel als een soort vriendin vandaar deze actie haha


Set aside Oqex54
{Bedankt Foxpaw!}
Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
Set aside UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Set aside    Set aside Icon_minitimezo 4 okt 2015 - 16:58

Wat had ze fout gedaan dat geen enkele beslissing die ze maakte fout was? De vorige keer dat ze kittens had gehad was ze vaak bij hen weggegaan, en toen had ze te horen gekregen dat ze een slechte moeder was. Nu bleef ze bij haar kittens, was het nog altijd niet goed. Fawnstep legde haar oren wat meer naar achteren en hoorde de woordenstroom aan. Op de vraag wie de vader was gaf ze geen antwoord, net zoals op alle andere dingen die Aurorapaw zei. Opeens kwam Icicleshard, tevens de tante van Aurorapaw, zich ermee bemoeien. "N-nee.." mauwde ze enkel. "Ik kan niet weg bij mijn kittens.." klonk haar stem toen en haar ogen schoten naar Aurorapaw. Wat was ze toch weer zwak, ze leek zelf wel een kitten. In elk geval ging Icicleshard weer in haar nest liggen en krulde zich op. Einde discussie? Ze zou niet kunnen zeggen wie hun vader was.. dat.. had ze aan hem beloofd..


Set aside SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Aurorapaw.
Member
Set aside DPKsfdL
Lore&Lolo
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender:
Rank:
Aurorapaw.
BerichtOnderwerp: Re: Set aside    Set aside Icon_minitimedi 6 okt 2015 - 12:58

Oh, haar moeder besloot om te zwijgen. Maar goed ook, want Aurora wilde het antwoord niet eens weten. Wat een lafaard was haar moeder, die durfde niet eens de waarheid te vertellen. Ze wist al meteen dat Ashdrizzle niet de vader was, anders had Fawnstep dat wel gezegd. Toen kwam haar tante, Icicleshard, met een prachtig idee wat haar vermoedens alleen maar bevestigde. Haar tante kon wel even op de kittens van haar moeder passen. Aurora knikte, maar toen de aandacht op haar gericht werd, gleden haar oren in haar nek. Oh, dus nu was het háár fout? Zei moest niet komen zeuren omdat haar moeder haar al twee maanden niet getraind had? Ze trok haar bek open om een weerwoord te zeggen, want dit was helemaal niet eerlijk, maar Icicleshard ging verder met haar benadelen. Echter zaten er ook goeie woorden tussen; ze zei dat ze wel even op de kittens kon passen. "N-nee.." klonk het toen zacht. Nee? Wat nou nee? Boos kneep Aurora haar blauwe ogen samen. "Ik kan niet weg bij mijn kittens.." bij deze zin rezen de lange haren van de apprentice overeind. Haar moeder had een grens overschreden hier. Ze kón wel weg, en een andere queen had het bevestigd. Maar haar moeder wílde niet weg. "Wát?" siste ze dan ook laag, en een mix van gevoelens laaide in haar op. Ze was niet alleen boos, nee, ze was ook verdrietig, teleurgesteld. Het was echt waar; haar moeder hield meer van haar nieuwe kittens dan van haar oude. Aurora stampte boos op de grond. "Maar... Maar... Dat slaat nergens op!" riep ze hard en boos uit, waarbij ze haar nagels uitklapte en boos in de grond boorde. "Dit kan je niet maken!" vervolgde ze gillend en tranen van woedde en verdriet sprongen in haar ogen.
Set aside 2iv1wjn
Yu - Foxfire
::

Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
Set aside UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Set aside    Set aside Icon_minitimedi 6 okt 2015 - 16:39

Fawnstep legde haar oortjes naar achteren toen haar dochter plotseling naar haar begon te sissen en hierbij een gefrustreerde 'wat' liet horen. De zwart-witte poes stampte woest op de grond, waarbij de zwarte kattin een stapje naar achter deed en tranen in haar ogen voelde opwellen. Aurorapaw verhief haar stem steeds meer en het kwam er op neer dat ze nu stond te gillen voor haar neus, terwijl ze haar nagels woedend in de grond had geboord. "I-ik kan gewoon niet bij ze weg." Haar stem was zacht en amper hoorbaar. "Niet dezelfde fout maken.." mompelde ze zachtjes terwijl ze nog meer achteruit deinsde. Het aanblik van een kleine Roughkit in de stroom, een kleine Slatekit die vuil en uitgeput het kamp terug inkwam, ze wilde niet opnieuw de fout maken.. niet opnieuw.. maar alles wat ze probeerde was fout.. altijd.. fout..


Set aside SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Aurorapaw.
Member
Set aside DPKsfdL
Lore&Lolo
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender:
Rank:
Aurorapaw.
BerichtOnderwerp: Re: Set aside    Set aside Icon_minitimewo 21 okt 2015 - 18:10

Misschien zouden sommigen zeggen dat ze zich aanstelde. Maar dan zagen ze niet hoe oneerlijk de situatie was. Want welke moeder trok nou haar latere nestje voor haar oudere dochter voor? Haar bloedeigen moeder wilde haar niet eens meer trainen voor die verdomde kittens. Het was niet eerlijk. "I-ik kan gewoon niet bij ze weg." Oh, wat stotterde ze toch weer. Aurorapaw irriteerde zich eraan. Het sloeg nergens op; haar moeder dacht zeker dat ze de zieligheid zelfde kon uithangen als ze een beetje emotie in haar stem stopte. "Niet dezelfde fout maken.." dezelfde fout? Hierom moest de apprentice lachen. "Dezelfde fout?" herhaalde ze. "Je maakt nu de fout, en je hebt het niet eens door!" miauwde ze luid en met een krachtige stem, die niets op die van haar moeder leek. Vervolgens bracht ze haar kop dicht bij die van de andere zwarte poes. "Jij bent het niet waard om moeder te zijn, je kán het niet en toch heb je zoveel nestjes. Van wie zijn deze, hm? Dat weet niemand, omdat je te slap bent om het te kunnen zeggen! Als je geen tijd meer hebt voor je ECHTE dochters, waarom neem je er dan VERDOMME NOG MEER BIJ?" schreeuwde ze de poes toe en draaide zich met een ruk om. Ze was er klaar mee. Ze zou wel een praatje houden met Innerghost, of ze een nieuwe mentor mocht of dat ze dan tenminste niet verlangd apprentice moest blijven omdat haar moeder gewoon geen ruk deed.
- Aurora topic uit
Set aside 2iv1wjn
Yu - Foxfire
::

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Set aside
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: