Skullmask, right? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Skullmask, right?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lightningpaw'
Member
Skullmask, right? DPKsfdL
Cynthia ^^
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Lightningpaw'
BerichtOnderwerp: Skullmask, right?   Skullmask, right? Icon_minitimedi 6 okt 2015 - 20:04

Lightningpaw sloop voorzichtig door het kreupelhout dat lag bij de grote, oude eik. Hij sloopt geluidloos naar een muis toe. Toen hij nog maar een staarlengte van de muis vandaan was sprong hij. Hij landde boven op het beestje en beet meteen zijn nek door. Blij keek hij naar het muisje, hij werd steeds beter in jagen en daar werd hij blij van. Hij spitste zijn oortjes toen hij iets hoorde. "Wie is daar?" vroeg hij terwijl zijn zintuigen op scherp stonden.

Eerste post voor Skullmask!


Skullmask, right? 2hfmo0o
Terug naar boven Ga naar beneden
Skullmask
Member
Skullmask, right? DPKsfdL
Bo//B//Botje
177
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons ☠
Gender:
Rank:
Skullmask
BerichtOnderwerp: Re: Skullmask, right?   Skullmask, right? Icon_minitimema 19 okt 2015 - 16:57

Skullmask keek met grote, verwonderde ogen naar het kleine beest dat enkele vossenlengtes voor hem stond. Zijn ogen glinsterden bijna, het was alsof hij een wonder mee had mogen maken. Want daar stond hij, niet veel verderop. Er was zowaar een konijn op Shadowclanterritorium! In Leaf-fall nog wel! Normaal waren konijnen het meest te zien op Windclanterritorium, en kropen ze lekker weg tijdens de herfst, maar ondanks alle logica stond er hier toch een met zijn stomme kop verdwaald te zijn! Natuurlijk deed Skullmask altijd wel alsof konijnen smerig waren - het was nou eenmaal Windclanvoer - maar eigenlijk was hij dol op het malse vlees van de dieren. Stukken beter dan de vieze muizen en smerige salamanders die hier rondliepen. De kater positioneerde zich op gunstige wijze en dook regelrecht op het konijn, dat hij direct doodbeet zodat het niet weg kon rennen. Yes! Gevangen! "Wie is daar?" hoorde hij toen van iets verderop. De kater spitste zijn oren, het was Lightningpaw. Misschien leuk voor een practical joke. Hij zette een hoger stemmetje op. "Shrewstar," antwoordde hij, licht grinnikend. Eigenlijk was het ook helemaal niet grappig.


Skullmask, right? Dpcscy
Terug naar boven Ga naar beneden
Lightningpaw'
Member
Skullmask, right? DPKsfdL
Cynthia ^^
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Lightningpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Skullmask, right?   Skullmask, right? Icon_minitimevr 23 okt 2015 - 20:43

"Shrewstar," hoorde hij iemand licht grinnikend zeggen. Lightningpaw kon meteen horen dat het Shrewstar niet was, maar een kater die een hoger stemmetje op had gezet. Maar opeens kreeg hij een leuk idee, de kater wilde hem foppen? Nou, dat kon ook andersom. "Hallo Shrewstar." zei hij respectvol. "Bent u ook aan het jagen?" vroeg hij vervolgens met een plechtige stem. Ondertussen had hij 'Shrewstar' al gevonden. Het was een jonge warrior die, als hij het goed had, Skullmask heette. Hij sloop langzaam dichterbij en sprong toen bovenop Skullmask. "O Starclan, Shrewstar u bent een kater geworden!" riep hij nep-verbaast uit toen hij op Skullmask's zijn rug zat.

Sorry voor de late reactie, had dit topic uit het oog verloren, sorryy!


Skullmask, right? 2hfmo0o
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Skullmask, right?   Skullmask, right? Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Skullmask, right?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: