Therapie-Time - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Therapie-Time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Tallshadow
Catministrator
Therapie-Time - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Therapie-Time   Therapie-Time - Pagina 2 Icon_minitimezo 1 nov 2015 - 19:08

Oke, om eerlijk te zijn was de kater er met zijn hoofd niet bij geweest en had hij de vraag verstaan als 'moet je nog iets?'. Helaas voor hem was dat niet het geval, en hij schrok dan ook redelijk toen het antwoord niet precies was zoals hij verwacht had. Het stelde dat hij nog wat moest, en toen Tall de conversatie terugspoelde in zijn hoofd snapte hij pas waarom. Zijn mond viel open en terwijl er een dwaze 'eh' uitkwam probeerde hij wanhopig iets te bedenken. Natuurlijk zou hij zijn fout nu niet toegeven, dan was hij al het respect van de 'vader' van Little kwijt. "Ik eh.." Begon hij onhandig, maar viel acuut stil toen hij zich wat bedacht had. Zijn ogen keken naar de grond en zijn staart en oren vielen plots neer. "Hoe gaat het met mijn moeder, weet u dat?" Hij had niet durven kijken, durven komen. Ze was altijd zo sterk, en de kater wist niet of hij het beeld van zijn sterke moeder in het lichaam van een zwakke kat wel aankon. Waarschijnlijk niet, niet na Thrush. De angst haar ook te verliezen was te groot in hem, en het was te merken aan alles in zijn houding en stem op dit moment.


Therapie-Time - Pagina 2 Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokebreath
StarClan
Therapie-Time - Pagina 2 DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: Therapie-Time   Therapie-Time - Pagina 2 Icon_minitimema 2 nov 2015 - 21:19


Zijn ogen geïrriteerd vernauwd keek Slatefur in de richting van de jonge kater. De kater leek een beetje verloren voor woorden te zijn, dus nu snapte hij het er al helemaal niks meer van. Wat moest de kater nu weer voor hem? Maar de kater kwam toen uiteindelijk toch met een serieuze vraag. Smokebreath fronste wat. Harde waarheid of verzachtende leugen? Nee, Smokebreath was van de harde waarheid. "Ik ga er niet om liegen Tallshadow," bromde hij uiteindelijk maar, al was er wel een toon van spijt in zijn stem, "je moeder ziet er niet heel erg gezond uit op het moment. Maar ze heeft nog meerdere levens als ik het goed heb."


Therapie-Time - Pagina 2 JtCOU2C
Fun stuff:
 


Therapie-Time - Pagina 2 J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Therapie-Time - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Therapie-Time   Therapie-Time - Pagina 2 Icon_minitimema 2 nov 2015 - 21:25

Gelukkig leek het brommen deze keer mee te vallen, wel zo aardig van de oudere kater want Tall wist niet zeker of hij het aan zou kunnen. Al wist hij ook niet of hij de waarheid wel aan zou kunnen, en daar had hij zojuist om gevraagd. Natuurlijk had hij dan ook moeten verwachten dat hij hem kreeg, maar ergens was er iets in hem geweest wat het niet had willen weten. Het was dat gedeelte in hem wat het voor mekaar kreeg de kater er nogal verloren uit te doen laten zien toen de oud-medicine cat hem niet spaarde. Toch knikte Tall, blij dat hem in ieder geval geen valse hoop gegeven werd. "Ja," Mauwde hij, een beetje ongelovig, als antwoord op de opmerking over de levens. Alsof Starclan haar nog zou helpen, die hadden nooit iets gedaan.


Therapie-Time - Pagina 2 Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Therapie-Time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: