Who are you?



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT




Deel
 

 Who are you?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sharply
Member
Who are you?  DPKsfdL
139
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender:
Rank:
Sharply
BerichtOnderwerp: Who are you?    Who are you?  Icon_minitimema 26 okt 2015 - 18:59

Poot voor poot sloop ze dichterbij, het witte pluizen bolletje van het konijn was zichtbaar tussen de hoge gras. Haar nagels boorde in de zachte aarde onder haar pootjes en de wind blies zachtjes door haar vacht heen. Het was de grens van de Windclan maar het konijn liep nog net op haar grens. Steeds sloops ze dichterbij tot dat ze het hele lichaam zag, haar schouders bewogen op en neer en wipte op haar achterpoten. De spieren onder haar lange vacht waren soepel genoeg voor deze grote sprong, en al snel sprong ze boven op het konijn. het diertje gilde het uit, en probeerde uit haar greep te worstelen. Ze ontbloote haar tanden om die vervolgens in de nek van de konijn te planten. Maar door een takje die knapte hief ze haar kop omhoog en keek om haar heen. Het konijn wist te ontsnapte en vluchtte er vandoor, geïrriteerd klonk een grom diep uit haar keel en met een ruk draaide ze waar het geluid van daan kwam. "Laat je eens zelf zien,"

-Only stormpaw!
Telefoon bericht


Who are you?  2uh1xc4

:.Stamp.:
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormpaw,
Member
Who are you?  DPKsfdL
Witse
41
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender:
Rank:
Stormpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Who are you?    Who are you?  Icon_minitimewo 28 okt 2015 - 13:42

Stormpaw liep door het territorium, hij wist niet echt wat hij ging doen dus liep hij maar wat. Hij merkte dat hij in de buurt van een grens kwam dus spitste hij zijn oren en rook of hij een onbekende geur rook, die bleef weg. Hij wandelde nog steeds op zijn hoede verder en voelde de ijzige wind tot in zijn botten, hij stopte had hij nu net een Bloodclangeur geroken? De rosse kater rook nog eens en inderdaad daar was de geur weer, hij liep in de richting van de geur en kwam steeds dichter bij de grens. Storm bukte achter een struik en zag een Bloodclanpoes net een konijn vangen, ze was nog niet over de grens dus eigenlijk was de prooi niet van de Windclan. Hij kon maar beter terug gaan, anders kreeg hij weer problemen, hij kon het in het kamp wel aan een warrior vertellen. Hij sloop achteruit en stond op een takje, het geluid leek wel een kanonschot in de daaropvolgende stilte. Storm besloot net dat de poes het waarschijnlijk niet had gehoord en dat hij maar weg moest gaan toen een geïrriteerde stem: "Laat je eens zelf zien!" zei. Storm kwam naar voor en rechte zijn rug, hij probeerde er zo groot en dominant mogelijk uit te zien om de poes af te schrikken. Hij keek de poes recht in de ogen en snauwde toen kil: "Kom niet dichter bij het Windclan territorium!", hij liet nog een laatste grom horen en wachtte op een antwoord van de Bloodclanpoes.


You are what you choose to be, but what if you choose wrong?
Who are you?  IeK4emD

::Other acounts::
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Who are you?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: