Do we eat frogs? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Do we eat frogs?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cherrypaw
Member
Do we eat frogs? DPKsfdL
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Cherrypaw
BerichtOnderwerp: Do we eat frogs?   Do we eat frogs? Icon_minitimedo 29 okt 2015 - 22:45


Do we eat frogs? Mwb22o
Gapend kwam ze het kamp binnen, vermoeid door de vrij zware dag die ze had gehad. Ze had niet echt veel kunnen vangen, maar was toch vrij trots erop. Ze had een kleine muis gevangen en een kikker, die rond had gesprongen bij de rivier. Ze wist niet of het ook voedsel in de WindClan was, dus had ze het ding begraven. Cherrypaw was vastbesloten erachter te komen of het ook eten was in de WindClan, aangezien ze ooit gehoord had dat ShadowClanners om die reden kikkervreters genoemd werden. Dat zal wel niet voor niets zijn, als iedere clan ze aten, toch? Daarom liep ze naar het eerstvolgende persoon die ze zag, met de gebruikelijke vrolijke uitdrukking op haar gelaat. "Hoi! Heb je weleens kikker gegeten?" begon ze, totaal zelf verzekerd van haar vraag. "En eten katten in de WindClan kikkers?" kwam er gauw achteraan, al gaf ze de kat wel de tijd om de eerste vraag te horen en er over na te kunnen denken.

{ Quietpaw first, daarna open!Do we eat frogs? 316584j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member
Do we eat frogs? XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: Do we eat frogs?   Do we eat frogs? Icon_minitimevr 30 okt 2015 - 23:29

Hij was sinds kort Apprentice, maar sinds de ceremonie was er nog vrij weinig veranderd. Hij had een rotplek gekregen in de Nursery, mede door zijn eigen laatheid, maar goed. Zijn eerste training moest nog komen, dus qua vechten en jagen kon hij ook nog helemaal niks. Hij had echter al wel het initiatief genomen om een paar keer het kamp uit te gaan, want nu mocht hij dat eindelijk. Hij was het hele gebied al rondgegaan en had zoveel proberen te zien als hij maar kon, en het beviel hem behoorlijk goed. Al vond hij het ook niet erg om aan het eind van de dag weer terug te gaan naar het kamp en zijn vrienden en familie weer terug te zien. Wat hem betrof, was zijn leventje perfect op deze wijze. "Hoi! Heb je weleens kikker gegeten?" hoorde hij toen ineens en draaide zich abrupt om. Hij keek recht in het gezicht van Cherrypaw, die hem deze aparte vraag om één of andere reden vroeg. Hij knikte, dat had hij zeker. "Maar het smaakte verschrikkelijk," voegde hij aan zijn antwoord toe. Hij begreep niet hoe Shadowclan ze at. "En eten katten in de WindClan kikkers?" vroeg ze vervolgens. Quiet haalde zijn schouders op. "In Leafbare moeten we wel, denk ik." Het waren nou eenmaal strenge winters die ze hier hadden, en eentje lag al op de loer.


i can't explain what i mean
Do we eat frogs? Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cherrypaw
Member
Do we eat frogs? DPKsfdL
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Cherrypaw
BerichtOnderwerp: Re: Do we eat frogs?   Do we eat frogs? Icon_minitimedo 5 nov 2015 - 12:54


Do we eat frogs? Mwb22o
Vrij vrolijk keek ze naar Quietpaw, welke haar vraag beantwoordde door te zeggen dat hij het weleens gegeten had, maar het verschrikkelijk smaakte. Ze keek naar de grond. Oh.. Maar daarna zei hij dat het nodig was in leafbare, dus meteen keek ze weer omhoog. Ze was nog steeds heel trots op haar vangst, dus misschien moest ze hem dan wel gaan ophalen. "Ik heb een kikker gevangen vandaag! Maar ik wist niet of het normaal eten was, dus heb hem ingegraven.." legde ze toen uit, het moest vast heel raar en random geklonken hebben. "Ik ben alleen te moe hem op te halen," mompelde ze er achteraan. Ze ging zitten en keek naar Quietpaw. Ze had echt nog nooit met hem gesproken. Als kitten was ze altijd die 'onbekende' kit, die rare die niet wist hoe je moest spelen en te bang was om te spelen. Ze vond iedere kit altijd te ruw spelen en nadat ze eens een nageltje over haar neus gekregen had wilde ze het echt niet meer. Maar nu ze apprentice was, wist ze dat ze wel wat dapperder moest worden. De clan had niets aan zo een angsthaas als haar! Dus begon ze gewoon wat katten aan te spreken, al viel het haar nu al op dat ze echt heel slecht was sociaal. "Hoe was je dag?" vroeg ze uiteindelijk, hopend dat ze nu wat normaler over zou komen.Do we eat frogs? 316584j
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member
Do we eat frogs? XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: Do we eat frogs?   Do we eat frogs? Icon_minitimeza 7 nov 2015 - 19:06

De poes was duidelijk trots op haar vangst, en dat mocht ook wel. In Windclan heerste sowieso al een schaarste aan Warriors, dus het was fijn om te zien dat Apprentices als Cherrypaw alsnog hun best deden om prooien voor de Clan te vergaren. "Ik heb een kikker gevangen vandaag! Maar ik wist niet of het normaal eten was, dus heb hem ingegraven.." legde de poes toen uit. Quiet was ergens zelfs een beetje jaloers: hij had nog niks gevangen, hij had nog amper training gehad omdat hij eigenlijk deze week pas Apprentice was geworden. Veel had hij nog niet geoefend, tot zijn ergernis. De poes vertelde vervolgens dat ze geen zin had om haar kikker op te halen. "We kunnen wel samen gaan?" bood Quiet toen aan. Het was niet alsof hij iets beters te doen had, daarbij leek Cherrypaw hem wel aardig. Maar iedereen leek naar zijn mening aardig, dus dat was niets bijzonders. Cherrypaw vroeg hoe zijn dag was, waarop hij zijn schouders ophaalde. "Niet veel bijzonders. De jouwe?" Om eerlijk te zijn dacht hij dat het leven als Apprentice een stuk spannender zou zijn, maar dat leek tegen te vallen.


i can't explain what i mean
Do we eat frogs? Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Do we eat frogs?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: