Onderzoeks vraag 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
GREENLEAF
Season
Greenleaf, 18 °C - 27°C
De vogeltjes kwetteren, het water kabbelt, de bloemen dansen en de lucht is zwaar van de hitte: eindelijk, het is greenleaf! Alle clans hebben het goed, nu prooi in overvloede is.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Onderzoeks vraag

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lightningmoon
Member
[img][/img]
juno
315
Actief
Boop!

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lightningmoon
BerichtOnderwerp: Onderzoeks vraag   Onderzoeks vraag Icon_minitimedi 3 nov 2015 - 13:23

Hallo allemaal!! ik doe voor school een onderzoek. En ik heb het OW Rpg gekozen. Dus nu is er een vraag: Waarom rpg'en mensen? dus... Wat is jullie reden dat jullie rpg'en? Alvast bedankt!Onderzoeks vraag Giphy
[center]
Lightningmoon heeft nu de bijnaam Twinkle omdat ze geheugenverliesheeft xoxo
::
.
Terug naar boven Ga naar beneden
Honeyscent
StarClan
Onderzoeks vraag IczSRAF
»Quinty«
1170
Actief
The memory of innocence

CAT'S PROFILE
Age: 47 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honeyscent
BerichtOnderwerp: Re: Onderzoeks vraag   Onderzoeks vraag Icon_minitimedi 3 nov 2015 - 13:36


Hey, leuk! Ik heb hier zelf ooit ook onderzoek naar gedaan, dus ik help maar al te graag C:

Waarom RPG'n ik?
Ik gebruik de Text-Based Roleplay om tot rust te komen en om mezelf eens een keertje te "veranderen". Veel van m'n toons hebben een karakter zoals ik mezelf graag zou willen zien of aan dingen die ik aan mezelf zou willen veranderen. Tevens heb ik door 't RPG'n mijn taalvaardigheid [die door mn dyslexie redelijk slecht is] weten te verbeteren. Maar het liefst RPG ik omdat ik het gewoon ontzettend leuk vind om mezelf te verdiepen in andere personaliteiten en in het schrijven. Ook ben ik erg blij met de mensen die ik heb leren kennen door de RPG, waarbij vele echt vrienden voor het leven zijn geworden ^^.


Onderzoeks vraag EVNsWSC
I'm breakable, unbreakable. I'm shakeable, unshakeable. Unraveling since I found you
Terug naar boven Ga naar beneden
Crescentpaw
Member
Onderzoeks vraag Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Onderzoeks vraag   Onderzoeks vraag Icon_minitimedi 3 nov 2015 - 13:45

Waarom doe ik aan RPG?
Zoals Quinty hierboven al zegt het zorgt dat ik tot rust kan komen. Ik ben van mijzelf sociaal best nerveus. Ik praat wel met mensen, maar ik denk er meestal veel teveel bij na en dat zorgt ervoor dat ik dingen niet durf. Als je je in een ander karakter kan verdiepen en kijken hoe zij reageren voelt dat fijn en zorgt voor rust. Mijn karakters doen dingen die ik zelf nooit zou durven.
Ik heb nieuwe mensen leren kennen hier en dat is ook altijd leuk. Je krijgt een soort grote vriendengroep binnen en buiten rpg ervan. Ook vind ik schrijven heel leuk en dat kan je hier zeker doen. ^^


Onderzoeks vraag Xkr9qb
Pleαѕe doɴ'т тαĸe мy ѕυɴѕнιɴe αwαy:

Terug naar boven Ga naar beneden
Creamyfrost
StarClan
Onderzoeks vraag 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Onderzoeks vraag   Onderzoeks vraag Icon_minitimedi 3 nov 2015 - 13:47

Ik ben ooit begonnen als jong meisje van 12 met RPG’en, omdat ik mijn ei erin kwijt kon. Emoties die ik niet met anderen durfde te delen kon ik van mij afschrijven. Toen ik 13 was leerde ik de echte RPG sites kennen, daarvoor deed ik het op spelletjes. Vanaf toen kwam ik er eigenlijk achter hoe graag ik mij verplaatste in verschillende karakters, die eigenlijk allemaal een andere emotie van mij waren. Ik leerde mensen kennen die mij echt het gevoel gaven dat ik er mocht zijn en dat gaf mij zelfvertrouwen. In het schrijven kon ik mijn creativiteit kwijt en als mij iets dwars zat dan waren er altijd genoeg oren die wilden luisteren en dit is nog steeds zo. Toen ik 20 werd ben ik gestopt met RPG’en en waarom ik toch terug gekomen ben? Het heeft wel een jaar geduurd voordat ik begon te beseffen hoeveel ik het eigenlijk miste. Frustraties die ik normaal van mij af kon schrijven kropte ik op en dan kregen mijn naasten de volle laag. Ik merkte ook dat ik het gezelschap miste, de gekke praat op de nog gekkere momenten. Ja als ik maar kan posten, dat is voor mij nog steeds de manier om met mijn emoties om te kunnen gaan als het even te veel wordt.I'm hunting with StarClan
Onderzoeks vraag R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Mistgaze
Elder
Onderzoeks vraag 0N3zaJp
Kiki
1666
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mistgaze
BerichtOnderwerp: Re: Onderzoeks vraag   Onderzoeks vraag Icon_minitimedi 3 nov 2015 - 14:18

Als klein sukkeltje van 13 jaar ben ik begonnen met RPG'en. Ik deed het toen omdat ik het leuk vond om verhalen te schrijven en het erg leuk was omdat met anderen te kunnen doen. Ook de spanning van het verzinnen en uitwerken van verschillende verhaallijnen vond ik zo ontzettend leuk! Na al die jaren heeft het me nog steeds niet losgelaten. Ook is mijn schrijven en Nederlandse spelling er ontzettend op vooruit gegaan en haal ik daardoor altijd goede cijfers! Hoewel RPG'en vroeger echt een ding was wat ik deed voor de 'leuk' merk ik dat ik het nu echt doe voor mezelf om uit te kunnen rusten. Het uitwerken en bespelen van een bepaald karakter helpt me soms het mijn eigen problemen en dingetjes waar ik tegenaan loop. Zo kan ik veel dingen van me af schrijven en kan ik altijd op een manier mijn ei kwijt. Natuurlijk is het allemaal leuker als je ook nog een ontzettend gave groep vrienden eraan over houd die allemaal dezelfde interesses als jij delen!


You call and I respond
The sparrow and the song
I miss you when you're gone

Terug naar boven Ga naar beneden
Ashdrizzle
Member
Onderzoeks vraag 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: Onderzoeks vraag   Onderzoeks vraag Icon_minitimedi 3 nov 2015 - 15:51

Als kind was ik altijd helemaal gek op het schrijven van verhalen, van imitaties van verhalen tot zelfbedachte fantasiewerelden. Toen ik per ongeluk op het RPG'en stuitte, en ik het concept een beetje begon te snappen, leek het me heel erg interessant. Want bij een RPG schrijf je als het ware samen aan een verhaal. Ik ben blijven RPG'en, omdat ik altijd nieuwsgierig ben naar reacties, maar mostly omdat je via RPG'en echt ontzettend veel mensen leert kennen, nieuwe mensen. Ik was zelf niet echt sociaal ontwikkeld rond mijn 12/13 jarige leeftijd en ergens heeft RPG'en mij wel daarmee laten groeien. Je moet wel met anderen communiceren, maar op een manier die niet zo confronterend is als face-to-face praten. RPGen heeft mij als 't ware sociaal ook laten ontwikkelen.
Natuurlijk qua taal ook, ik zou RPG'en heel erg aanraden bij mensen die moeite hebben met schrijven, want er moet niet zoals op school een dikke rode streep door enige fouten gezet, maar mensen laten gewoon zien hoe het wel in z'n werking gaat.
Ik heb mezelf ook wat meer leren uiten en vriendschappen voor het leven opgebouwd! <3


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
Onderzoeks vraag VVFGF9o

jij klikt dr op:
Terug naar boven Ga naar beneden
Ivywing
Member
Onderzoeks vraag ZAcrtqy
Daan
1072
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ivywing
BerichtOnderwerp: Re: Onderzoeks vraag   Onderzoeks vraag Icon_minitimedi 3 nov 2015 - 16:22

Ik ben op RPGen gekomen toen ik pas elf jaar was, voornamelijk omdat ik een beetje met mijzelf in de knoop zat omdat het in het echte leven alles behalve lekker ging. Waar ik mijzelf kon zijn was hier, op deze site. Ik maakte er voor de verandering wél vrienden die mij niet beoordeelden om hoe ik eruit zag etc. Dat bracht mij in een stressvolle periode rust, en dat is ook de reden dat ik het ben blijven doen tot op de dag van vandaag. Mijn taal is er enorm van omhoog gegaan, plus ik heb hier vrienden gemaakt die mijn leven compleet maken. De RPG is voor mij een onderdeel van mijn levensstijl geworden en tsja, het is er ook gewoon heel gezellig voor als alles even tegenzit :'3


Onderzoeks vraag D1pcPgx
❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Onderzoeks vraag
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Cattalk-
Ga naar: