Way to old 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Way to old

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Way to old DPKsfdL
2815
Actief
Mazerunner
BerichtOnderwerp: Way to old   Way to old Icon_minitimedo 12 nov 2015 - 20:29

Mazepaw was al trots dat hij deze keer niet bij de ingang van het kamp was uitgegleden, zoals elke vorige keer toen hij terugkwam van de jacht. Hij was mager, iedereen was mager. De prooistapel leek met de dag lager te worden, het leek erop dat Leaf bare weer streng zou worden dit jaar. Tussen zijn kaken hield hij een eekhoorn, die waren typerend voor deze tijd van het jaar, een kleine mol en een veldmuis. De gestreepte apprentice liet alles, behalve de eekhoorn, op de prooistapel vallen en plofte dichtbij de ingang van de apprentice's den neer en begon te eten. Hij was oud voor een apprentice. Te oud. Maar Mazepaw wist al langer dat hij een achterstand had.

Eerst IvywingWay to old Mazerunneros
tnx Bunny :3
Stuff:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivywing
Member
Way to old ZAcrtqy
Daan
1072
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ivywing
BerichtOnderwerp: Re: Way to old   Way to old Icon_minitimedo 12 nov 2015 - 20:36

Met een kleine muis tussen haar kaken kwam Ivywing terug het kamp in. Zoals altijd met een wat dromerige blik in haar ogen, maar sierlijke pasjes die menig kater hun kop wel eens wat verder deed draaien dan dat ze eigenlijk zouden moeten. Maar zelf merkte ze het niet eens, want haar gedachtes waren bij zaken ver van haar clan vandaan. Ze liet het muisje dan ook op de prooistapel vallen en liep naar een random plaats in het kamp om daar neer te ploffen, haar staart sierlijk rond haar pootjes zwaaiend.


Way to old D1pcPgx
❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Way to old DPKsfdL
2815
Actief
Mazerunner
BerichtOnderwerp: Re: Way to old   Way to old Icon_minitimedo 12 nov 2015 - 20:59

"Hey", miauwde de gestreepte kater, die uiteindelijk toch had besloten om bij Ivy te gaan zitten. Ze hadden niet veel gesproken sinds heel dat gedoe met Smoke, waar hij sinds dien ook al niet veel meer mee gesproken had. Het voelde alsof alles wat Maze ooit gekend had, gewoon uit zijn leven was getrokken, en dat vond hij niet erg leuk. "Hoe gaat het?",Way to old Mazerunneros
tnx Bunny :3
Stuff:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivywing
Member
Way to old ZAcrtqy
Daan
1072
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ivywing
BerichtOnderwerp: Re: Way to old   Way to old Icon_minitimevr 13 nov 2015 - 16:59

De witte kattin werd opgeschrokken uit haar gedachtes toen er een gestreepte kater naast haar verscheen en blijkbaar was gaan zitten, hij had haar zojuist begroet. Mazepaw. Hij was ouder dan zij, maar nog altijd apprentice. Soms vroeg ze zich af hoe het kon dat zij, met haar nagelloze poot, wel warrior was geworden en hij nog niet. Haar blik werd al snel weer ergens anders op gericht, het was nog altijd niet makkelijk om tegen hem te praten. Hij had manen niks van zich laten horen. Daarom gaf ze, naast haar ijsblauwe ogen die hem voor een kort moment aan hadden gekeken, hem geen begroeting. "Why would you care?" mauwde ze op een zachte toon terwijl ze strak voor zich uit keek.


Way to old D1pcPgx
❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Way to old DPKsfdL
2815
Actief
Mazerunner
BerichtOnderwerp: Re: Way to old   Way to old Icon_minitimezo 29 nov 2015 - 13:33

"Why would you care?", oké, ze was boos. Mazepaw haalde zijn schouders op. Een zucht ontsnapte aan zijn lippen. "Geen idee. Ik denk dat ik me schuldig voel voor dat hele gedoe met Smoke", een frons groeide op Mazepaws gezicht. Hij voelde zich eenzaam. Smoke ontliep hem en Ivy deed afstandelijk.

sorry voor de late post '^^Way to old Mazerunneros
tnx Bunny :3
Stuff:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Way to old
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: