Bleeding out 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bleeding out

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bleeding out BWVGT5d
Maaike
1775
Actief
"No cause is lost if there is but one fool left to fight for it."

CAT'S PROFILE
Age: Old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Silverstar
BerichtOnderwerp: Bleeding out   Bleeding out Icon_minitimema 16 nov 2015 - 1:46


SILVERSTAR
no cause is lost if there is but one fool left to fight for it

Zonlicht filterde zwakjes door de duisternis en daalde neer op de kop van Silverstar. Hij lag uitgestrekt op zijn zij op een koude, ijzige vloer. Zijn gestalte voelde als een bont en blauw geslagen zak zand en reageerde niet op zijn mentale commando’s op te staan. Wat was er gebeurd? Was hij buiten bewustzijn geweest? Waarom was hij hier?

Die vragen raasde door zijn hoofd, terwijl de leider vocht tegen de duisternis tot hij eindelijk in staat was één van zijn zware ogen open te trekken. Zijn lichaam voelde stijf en pijnlijk aan, wat hem deed afvragen hoe lang hij wel niet op de grond had gelegen. De koude, ijle lucht herinnerde hem eraan dat hij in een grot was en de beelden van de Bloodclan katten schoten weer voor zijn ogen. Hoe ze hun klauwen en tanden overal in zijn lichaam hadden gezet tot ze hem uiteindelijk neer hadden. Ze hadden hem dood de grot in moeten slepen.

Silverstar kon nauwelijks geloven dat hij was teruggekeerd. Hij had nog niet eerder een leven verloren en het was alsof hij een klein deel van zichzelf had achtergelaten bij Starclan. Firestar had gezegd dat dit alleen maar groter ging worden met elk leven dat hij ging verliezen. En Silverstar wist dat, zolang hij hier bleef, dat dat er ook meer gingen worden. Hij moest hier weg. Hij moest terug naar zijn territorium om zijn clan te waarschuwen. Met moeite probeeerde de kater zich omhoog te duwen. Zijn ademhaling was zwaar en in zijn bek lag een sterke, ijzeren smaak. Hij hoestte het bloed op en klemde zijn kaken op elkaar toen er een enorme pijnschoot door zijn poot trok, waardoor hij weer dof op de grond neerviel. Elke beweging deed pijn en hij hoefde niet te kunnen zien om te weten hoe gehavend zijn lichaam er op dit moment uit zag. Starclan had hem een nieuwe kans voor leven gegeven, maar alleen tijd kon zijn wonden helen. En dat had hij niet. Zwakjes probeerde Silverstar zijn kop naar de uitgang te draaien, om te zien of daar iemand stond die hem in de gaten hield. Hij ontblootte zijn tanden in een grauw van frustratie. Ze hielden hem hier vast als een gevangene, een gijzelaar. Starclan wist wat er op dit moment gebeurde in Thunderclan en hij kon nergens heen. Hij had gefaald.

OOC: Voor elke sadistische BC'er die guard duty heeft over Silverstar. Hij mag met de harde hand poot behandeld word, dus leef je uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member
Bleeding out Magik
Kip
2271
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 7,5 years {90 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Bleeding out   Bleeding out Icon_minitimema 16 nov 2015 - 16:14

Hem was opgedragen de wacht te houden over Silverstar, de eens zo machtige Thunderclan leader. Dat was nu amper meer te zien, het enige wat van hem over was, was een hoopje bloederige vacht. Bijna zou hij medelijden voor de kater voelen, als het niet zo was dat hij een clankat was. Dat was er namelijk inmiddels wel bij hem ingestampt in de elite; medelijden voor clankatten kon hij niet meer hebben.
Veel hoefde hij echter niet te doen, de zilveren kater leek meer dood dan levend. Het was hem verteld dat die clan leaders negen levens hadden, maar daar geloofde de zwarte later weinig van.
Totdat er plots gerommel achter hem klonk. Met een ruk keek hij om, waardoor hij zag dat de kater weer overeind krabbelde. Hij hoestte wat bloed op en zakte door zijn poot, verzwakt door de talloze verwondingen die zijn magere lijf tekende. De elite had zich fiks op hem uitgeleefd.
Jinx stapte op hem af, een ietwat sadistische uitdrukking op zijn gelaat "Toch maar besloten wakker te worden?" sprak hij geamuseerd, waarna hij voor de kater ging zitten en op hem neer keek."Je zou jezelf eens moeten zien" hij trapte tegen de griijze kater aan, een minachtende blik in zijn ogen. "En jij zou de eens zo machtige Thunderclan leider moeten voorstellen? "hij grinnikte zachtjes, zijn lippen opgetrokken in een eenigsinds sadistische grijns. "Het doet je vast pijn om te weten hoe je clan er aan toe is." Hij keek hem aan, zijn groen-gele ogen fonkelden in het weinige licht dat naar binnen drong "Ze hebben een paar dagen terug er een afgemaakt, weet je. Nightwish, was d'r naam geloof ik. Zegt dat je wat?" hij tuitte zijn lippen kort. "Wat zonde dat je er niet was om haar te redden."


Bleeding out Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bleeding out BWVGT5d
Maaike
1775
Actief
"No cause is lost if there is but one fool left to fight for it."

CAT'S PROFILE
Age: Old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Silverstar
BerichtOnderwerp: Re: Bleeding out   Bleeding out Icon_minitimedi 17 nov 2015 - 7:52


SILVERSTAR
no cause is lost if there is but one fool left to fight for it

Hij kon pootstappen door de nauwe gang horen galmen en Silverstar tilde zijn blik op om recht in de ogen van een Bloodclanner te staren. De woede kwam meteen weer als een vlam in hem oplaaien, maar hij kon niks anders doen dan een korte kreet uitbrengen, toen de kat tegen zijn beurse lichaam aan trapte. Hij klemde zijn kaken op elkaar en blies in snelle, gefrustreerde teugen zijn adem uit in een poging zichzelf weer bij elkaar te rapen. De denigrerende opmerking liet hem zijn lip optrekken. "Wacht maar.. In een.. één-op-één gevecht.. Had ik je zo.. Een kop kleiner gemaakt," bracht hij moeizaam uit, terwijl hij worstelde om zuurstof. Zijn ogen gleden weer naar de Bloodcanner en hij probeerde een geamuseerde grijns op zijn gezicht te laten verschijnen, want dat was al wat hij had op dit moment. "En wie zegt.. Dat ik dat niet alsnog ga doen."  

Zijn belager liet een grinnik horen en was duidelijk aan het genieten van zijn machtspositie op het moment. Het was zwak, maar het had wel effect, want Silverstar verstarde toen hij over Thunderclan begon. Wat hij dus het meest vreesde was waar, Bloodclan had zijn clan overgenomen. Zijn onderlip begon te trillen van razernij toen hij hoorde hoe ze meteen al één van zijn zieke clangenoten hadden afgemaakt. Nightwish, hoe konden ze. "Jullie.. Zullen boeten voor jullie daden." De dreiging kwam misschien zwak over in zijn staat, maar Silverstar meende elk woord dat hij uitbracht. Zodra hij uit dit hol was, ging hij het elke Bloodclanner betaald zetten, het kon hem niet schelen hoe vaak hij daarvoor nog uit de dood moest stappen. En deze kater kwam ernstig dichtbij de top van zijn lijstje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member
Bleeding out Magik
Kip
2271
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 7,5 years {90 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Bleeding out   Bleeding out Icon_minitimedi 17 nov 2015 - 18:25

Dreigementen kwamen uit de bek van de verslagen kater. Hij vertelde Jinx dat hij makkelijk zou winnen in een-op-een gevecht, dat hij hem een kop kleiner zou maken. Jinx luisterde geamuseerd toe, totdat de kater hem vertelde dat hij ooit zijn woorden waar zou maken. De zwarte kater grinnikte enkel, hij nam de grijze kater absoluut niet serieus. "Volgensmij ben jij niet helemaal in de positie om mij te bedrijgen, viind je niet?" Hij liet zijn klauwen uitklappen, als om zijn woorden kracht bij te zetten. Toch was zijn intentie niet om Silverstar te verwonden, dat was het nooit geweest. Vele Elite katten vonden er genoegen in om hun tanden diep in iemands vel te laten zakken, om het bloed op hun tongen te proeven. Hij deelde dat gevoel niet, het moorden had vreemd genoeg nooit in zijn aard gelegen. Nee, hij was meer van woorden, hij haalde voldoening uit het zien van de gebroken blikken van anderen, hij hoopte katten door te laten draaien enkel met zijn nutteloze woorden.
Misschien maakte dat hem op zijn eigen manier nog wel zieker dan de rest.

Jinx vertelde over de Thunderclan, over Nightwish, die pas onder zijn partner's klauwen was gestorven. Hij was er niet bij geweest, maar de Thunderclan katten spraken er vol angst en woede over.
Zijn woorden hadden duidelijk effect op de zilvere kater. Hij verstarde, duidelijk geraakt door het nieuws over zijn clan. Of althans, zijn vroegere clan. Kennelijk had nog geen andere Elite kat de moeite genomen Siverstar over de situatie van de Thunderclan in te lichten. Dus besloot Jinx zo vriendelijk te zijn dit voor hem te doen. Silverstar leek zijn woorden echter niet ergte waarderen. Zijn onderlip trilde van woede, maar de kater leek door zijn zwake lichaam niet in staat daadwerkelijk iets te doen. "Jullie...Zullen boeten voor jullie daden." Dreigde de grijze kater. Jinx barste uit in een gelach, dat door de holle ruimte weergalmde. "Juist ja." Grinnikte hij, zijn stem vol sarcasme. Hij wist dat Claw Silverstar nooit levend zou laten gaan, en zoals het er nu uit zag was de kans klein dat Silverstar zou ontsnappen.
"De naam is Jinx. Als je je ooit levend uit deze situatie weet te werken, kom me maar eens op zoeken en maak die woorden dan maar waar. Dat zou ik graag nog eens mee maken," Sprak hij geamuseerd. Het zou hem niet verbazen als deze kater een machtige krijger was die van hem zou kunnen winnen in een normaal gevecht, immers was hij wel de leider van een stelletje wilde katten geweest. Maar zoals hij er nu bij lag, toegetakeld aan alle kanten, kon Jinx geen angst voor hem voelen.


Bleeding out Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bleeding out BWVGT5d
Maaike
1775
Actief
"No cause is lost if there is but one fool left to fight for it."

CAT'S PROFILE
Age: Old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Silverstar
BerichtOnderwerp: Re: Bleeding out   Bleeding out Icon_minitimewo 18 nov 2015 - 12:04


SILVERSTAR
no cause is lost if there is but one fool left to fight for it

De geamuseerde stem van de Bloodclan kater leken van ver te komen en klonk dof in zijn oren. Silverstar wist dat hij nog ver van herstellende was. Hij kon niet eens overeind komen om de kat zijn mond te snoeren. Het enige wat hij kon doen was luisteren en dit deed zijn afgunst voor hem en zijn zielige, sadistische clan alleen maar groeien.

Zijn mondhoek trok zich opnieuw op toen de kater hem uitdaagde . "Daar ga je nog.. Spijt van krijgen," bracht hij uit. "Ik denk niet.. Dat je veel indruk maakt.. Als ze je hier gestuurd hebben om te babysitten." Hij lachte schamper en negeerde hoe zijn ademhaling raspend in zijn keel klonk. Zijn borstkas voelde alsof ze op zijn minst een aantal ribben hadden gebroken, dus spreken was alles behalve slim. Maar hij haalde voldoening uit het idee dat hij wraak zou nemen, dus zou hij de kater tonen dat ze hem niet konden breken, ongeacht hoeveel wonden ze op zijn lichaam aanbrachten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member
Bleeding out Magik
Kip
2271
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 7,5 years {90 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Bleeding out   Bleeding out Icon_minitimema 23 nov 2015 - 20:17

"Daar ga je nog.. Spijt van krijgen," Bracht de kater uit, het was duidelijk dat ieder woord hem pijn deed. Zijn lichaam was zodanig toegetakeld dat woorden niet meer vanzelfsprekend uit zijn bek konden komen. Jinx maakte een afkeuren, klakkend geluidje waarbij hij langzaam zijn hoofd schudde. Snapte de kater het dan nog niet? Hij zou hier niet meer levend vandaan komen, daar zou Claw wel voor zorgen.
"Ik denk niet.. Dat je veel indruk maakt.. Als ze je hier gestuurd hebben om te babysitten."Hij probeerde schamper te lachen, waardoor zijn ademhaling raspend in zijn keel klonk. Jinx lachte zachtjes, een geamuseerd trekje op zijn zwarte lippen. "Oh nee hoor, ik stel ook niet zo heel veel voor. Nog niet, iniedergeval."Sprak hij terwijl hij de kater strak aan keek, hetzelfde grijnsje als eerder op z'n snuit. "Maar zelfs ik stel nu meer voor dan jij, om eerlijk te zijn. Want hoe precies was jij van plan hier ookalweer weg te komen en je clan te redden?"


Bleeding out Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bleeding out
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: