Hello, cold days 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hello, cold days

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Volepaw
Member
Hello, cold days MCAgtno
Yanthe
391
Actief
Just keep swimming, just keep swimming.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Volepaw
BerichtOnderwerp: Hello, cold days   Hello, cold days Icon_minitimeza 5 dec 2015 - 15:02

Volekit's grote oogjes waren gericht op de rand van het nest. Ze zette pootje per pootje, enkele stappen achteruit en zakte vervolgens wat door haar pootjes. Haar staart zwiepte speels heen en weer en met een enkele sprong wist ze de rand van het nest te halen. Hun nest was een echt paradijs, al was het behoorlijk leeg zonder hun moeder. De jonge poes hing nu overde rand van haar nest en liet haar bblik naar de open ruimte gaan. Haar oogjes werden automatisch wat groter bij wat ze zag. Er was nog een grotere wereld om in te spelen! Ze tuimelde half het nest uit en belandde in het zachte. Snel trok ze zichzelf recht en liep naar de uitgang van de den. Een koude windvlaag liet haar echter direct terug deinzen. Wat was dat?!

Eerste post Cresent, daarna open
Terug naar boven Ga naar beneden
Crescentpaw
Member
Hello, cold days Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Hello, cold days   Hello, cold days Icon_minitimema 7 dec 2015 - 12:29

Het was ochtend en de kleine kitten was al vroeg het nest uit. Crescent was wel fanatiek qua opstaan. Altijd al geweest. Nooit echt een uitslaper, maar aan het einde van de dag viel ze altijd als een blok in slaap. Wat verwachtte je ook? Een kitten die constant alles in de gaten hield en zo vrolijk deed moest ook wel veel slapen om dat vol te kunnen houden. Dat wou ze ook zeker blijven doen. Met een zucht stond ze te kijken naar de koude buitenwereld. Vandaag lag er geen sneeuw, maar de wind was ijskoud. Haar grijze nog kitten vachtje kon het aardig aan, nou vergeleken met de andere kittens dan. Vooral omdat ze er klein en teer uit zag. Was ze niet! Want ze wist veel. Waarschijnlijk veel meer dan de kittens die dat zeiden! Niet dat ze zich er druk om maakte. Nee, ze lachte mee, want dan was het niet leuk meer. Dan zouden ze snel stoppen. Ja, dat ideetje had ze bedacht. Toen een harde windvlaag naar binnen kwam besloot ze dat ze terug wou naar het drukke warme nest van haar. Toen ze zich omdraaide liep ze echter tegen een andere kitten aan. Nog best een nieuwe kitten, waarvan ze de naam nog niet wist. Oh dat was niet goed! "Heeey", zei ze met een lieve glimlach. De kitten leek echter bang van de wind. "Het is niet eng. Alleen heel koud" Je kon een duidelijke nadruk horen bij 'heel'.
Terug naar boven Ga naar beneden
Volepaw
Member
Hello, cold days MCAgtno
Yanthe
391
Actief
Just keep swimming, just keep swimming.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Volepaw
BerichtOnderwerp: Re: Hello, cold days   Hello, cold days Icon_minitimewo 9 dec 2015 - 23:29

"Heeey" Haar kopje ging vluchtig naar een andere kitten die haar begroette, maar ging al snel terug naar de buitenwereld. "Het is niet eng. Alleen heel koud" Alleen koud? Vole liet haar kopje terug naar de poes gaan en haalde even haar mondhoek op. Haar oogjes zaten terug vol met enthousiasme en gingen kort op en neer ter begroeting. Haar siblings hadden hun mond dan al wel geopend, maar Volekit hield haar lippen netjes op elkaar. Er was nog geen woord over haar lippen gerold. Zonder enige aanleiding zakte de kitten door haar pootjes en wiebelde ze speels met haar staart. Jaja, ze moest elke kitten testen. Ze moest en zou veel speelkameraadjes vinden!
Terug naar boven Ga naar beneden
Crescentpaw
Member
Hello, cold days Giphy
d a n i
1184
Actief
Let your power shine

CAT'S PROFILE
Age: thirteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crescentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Hello, cold days   Hello, cold days Icon_minitimedo 10 dec 2015 - 12:41

Een mondhoek ging omhoog en Crescent deed hetzelfde. Zij vond het leuk om met jongere kittens te praten. De kitten wou echter iets anders doen leek het. De grijze kitten kreeg een speelse grijns op haar gezicht toen de ander in een speelhouding ging staan. "Oh kom maar op hoor", zei ze lachend. "Ikke ben toevallig kampioen van de nursery." Niet waar. Alles behalve dat. Grey had haar toen hij nog niet ziek was zo tegen de grond gewerkt. Hmm. "Eigenlijk niet", piepte ze nog lachend voordat zij ook haar beentjes uit elkaar zette. Ze had gemerkt dat ze zo beter kon blijven staan. De ander mocht eerst, want zij was kleiner. Een vrolijke glimlach stond er nog altijd rond haar lippen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hello, cold days
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: