Don't you love me? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Don't you love me?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Milo
Member
Don't you love me? Giphy
Marte
76
Actief
Kiss me if I'm wrong, but dinosaurs still exist right?

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Milo
BerichtOnderwerp: Don't you love me?   Don't you love me? Icon_minitimedi 8 dec 2015 - 15:23

Milo ijsbeerde wanhopig voor het raam. Waar was zijn baasje? Het huis lag er donker en verlaten bij, en zelfs de rommel die er normaal altijd lag was verdwenen. Zijn baasje zou hem toch niet achterlaten? Zonder hem verhuisd zijn? Nee, baasje hield van hem! Ja, toch. Ja? Zijn borstkas ging steeds sneller op en neer, en er verschenen zwarte vlekken voor Milo's ogen. Kom op, sprak hij zichzelf toe, baasje komt wel terug, hij komt toch altijd terug? Maar was als dat deze keer niet is? wierp zijn bangere ik tegen, Dan zijn we helemaal alleen! Milo probeerde de opkomende angstaanval te onderdrukken en liep naar zijn vertrouwde etensbak. Toen hij er met zijn halsband langs schuurde kwamen er onmiddellijk korrels uit het klepje in de muur, die recht in zijn etensbak landden. Het vertrouwde fenomeen stelde Milo een beetje gerust. Niet alles is weg, dacht hij droevig, ik zal tenminste niet doodgaan van de honger.


~Open! c;


Don't you love me? B87alh


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vitani
Member
Don't you love me? 9vd3kn
M
1126
Actief
"Chew bubble gum like a boss"

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vitani
BerichtOnderwerp: Re: Don't you love me?   Don't you love me? Icon_minitimedi 8 dec 2015 - 17:58

Haar rode blik was gericht op een zwart witte kater die voor een twolegnest ijsbeerde, zo te ruiken was het een kittypet. Een van de katten waar ze een grote hekel aan had, kittypets.. Zielige wezens vond de member. Het enige wat ze deden waren zich zelf laten 'aaien' door zo'n twoleg en vieze droge voer eten! Hadden ze nooit de smaak ban vers prooi geproeff? Want toen zij het voor het eerst had gegeten wou ze niks anders meer. Een geklepper trok de poes weer uit haar gedachten, ze kneep haar ogen tot spleetjes en keek toe hoe de kater iets deed met zijn nek en vervolgens van dat rare voer kwam. Haar spieren spande aan, en met een soepele sprong belande ze lenig op de houten schutting dat om het nest heen stond. Het was donker en leeg binnen. Dat verklaarde misschien dat die onbekene kater zo ongeduldig ijsbeerde, even bleef ze geluidloos zitten kijken hoe hij dat vieze voer naar binnen werkte. Ze wlagde van binnen, hoe konden ze? Dat was toch geen leven!? Zonder na te denken sprong ze naar de kater toe, daar bleef ze achter hem staan met een licht zsiepende staart en haar ogen zo rood als bloed. "Goedemiddag" mauwde ze kalmpjes, en richtte haar blik op het voetbakje. "Dat eet je seriues toch niet op eh?" Vervolgde ze, een vieze walging hing in haar stem toen de de kater aan keek. 

-Telefoon bericht


Don't you love me? 23rs22uDon't you love me? 2ihw1ebDon't you love me? Nh02adDon't you love me? 2jd04lw Don't you love me? S0zyg0Don't you love me? 34t4yuoDon't you love me? 2a9nyp3Don't you love me? 5cggsg
Don't you love me? Vitani13

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Milo
Member
Don't you love me? Giphy
Marte
76
Actief
Kiss me if I'm wrong, but dinosaurs still exist right?

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Milo
BerichtOnderwerp: Re: Don't you love me?   Don't you love me? Icon_minitimedi 8 dec 2015 - 20:00

'Goedemiddag,' Milo schrok zich rot toen er opeens een bruingestreepte poes in zijn tuin zat. 'Ook een goedemiddag.' mauwde hij een beetje automatisch terug. Nadat hij van zijn eerste schrik hersteld was keek hij eens goed naar de onbekende poes. Die geur... hij was er niet zo goed in, maar hij wist zeker dat hij die nog nooit geroken had. En die ogen... In Milo's hoofd gingen alle alarmbellen af en vaag op de achtergrond hoorde hij de poes nog iets zeggen. Wat? Eten? Hij was niet eetbaar! Wegwezen! riepen zijn hersenen. Bloedrood... In zijn haast om weg te komen struikelde hij over zijn eigen poten, en met een luide smak landde hij met zijn hoofd tegen de grond. Versuft keek hij omhoog, recht in een paar angstaanjagende ogen, om meteen zijn ogen weer dicht te knijpen. 'Eet me alsjeblieft niet op,' piepte hij smekend.


Don't you love me? B87alh


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Don't you love me?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: