Nachtelijke ontmoetingen 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Nachtelijke ontmoetingen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nachtelijke ontmoetingen DPKsfdL
Sofie
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Squirrelheart
BerichtOnderwerp: Nachtelijke ontmoetingen   Nachtelijke ontmoetingen Icon_minitimeza 12 dec 2015 - 11:55

Squirrelheart lag in het Warrior Den, het was maanhoog. Ze verlangde zo naar zijn sneeuwwite vacht, zijn blauwe ogen. En bovenal zijn zoete geur. Ze trok zichzelf op. Ze zou het kamp uitglippen. Stapje voor stapje keek ze of de kust veilig was. Toen ze er zeker van was dat niemand haar zag liep ze het kamp uit. Ze keek naar de bomen, er kwam haast geen straaltje maanlicht uit. Ze zette het op rennen en liep naar het meer. Ze ademde de frisse lucht in op zoek naar straaltje van zijn geur. Maar ze rook hem niet. Squirrelheart bekeek zichzelf in de weerspiegeling van het meer. Haar lange bruine vacht leek zo donker als de nacht, en haar blauwe ogen weerspiegelden het maanlicht. Opeens rook ze de RiverClan. "Snowfoot!", riep ze. Opeens ritselden de struiken. Squirrelheart keek toe. Niet veel later kwam er een witte kat uit. "Squirrelheart!", riep hij terwijl hij naar haar toe liep. Squirrelheart likte hem. "Ik heb je zo gemist!", fluisterde ze. Snowfoot deed zijn mond open:"Ik jou ook." Opeens kwam er een grote zwarte kater uit de struiken. "Oh nee, Moonfur! Dit is echt niet wat het lijkt!", riep ze uit. Moonfur keek de twee katten boos aan.


~Proud warrior~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zira
Deceased
Nachtelijke ontmoetingen Zira_by_66reddog
Loïs
2971
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Zira
BerichtOnderwerp: Re: Nachtelijke ontmoetingen   Nachtelijke ontmoetingen Icon_minitimeza 12 dec 2015 - 16:20

Hallo Sofie,
Jij kan echt al ontzettend goed schrijven, zeg, al helemaal als dit je eerste keer RPG-en is! Toch heb ik nog wel een paar tips.

- Dit is een RPG, wat betekend dat je samen een verhaal schrijft met anderen. Wat jij nu doet, is vooral met jezelf schrijven; je verzint zelf karakters en doet deze in jouw stukje tekst. Ook kan niemand echt verdergaan op jouw verhaal, terwijl dat wel de bedoeling is! 'Snowfoot' zou in de echte RPG wel kunnen bestaan, dit geld ook voor 'Moonfur', maar het is niet de bedoeling dat je iets schrijft waar iemand anders eigenlijk niet op kan reageren (aangezien jouw stukje tekst eindigt met Moonfur, kan iemand anders hier moeilijker op reageren dan wanneer je dit openlaat). Wat makkelijker kan is dat Squirrelheart een andere kat tegenkomt en hiertegen gaat praten. De andere kat die ze tegen komt is dan degene waarmee jij een topic doet. In mijn geval zou dat dus Zira zijn (;  
- Je mag niet godmoden, dit betekent dat je niet mag bepalen wat anderen zeggen. Nu snap ik wel dat jij dit gedaan hebt in jouw stukje tekst, aangezien jij zelf deze karakters verzonnen hebt; en dan mag dat ook. Maar als je met iemand anders een topic hebt, mag je niet bepalen wat diegene zegt, dus hou dat in gedachten!
- Verder nog een kleine tip waardoor je posts er mooier uit kunnen zien (dit heeft dus niks met jouw schrijven te maken, maar is gewoon voor het prettiger lezen); als jouw kat iets zegt, kan je deze bold of cursief maken. Ikzelf doe altijd bold. Dit kan je doen door het stukje tekst dat je bold wilt (dus hetgeen wat jouw karakter zegt) te selecteren en op de B knop te klikken die boven het vak waarin je typt staat. Ook kan je < blockquote > (zonder de spaties) voor jouw post zetten, dan gaat deze een stukje van de rand af, dit staat net iets mooier!

Verder kan je echt ontzettend goed RPG-en, maar hopelijk heb je iets aan deze kleine tips!
Zira/Loïs.


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 
Nachtelijke ontmoetingen 2hh0j8y
Nachtelijke ontmoetingen 10pvxmwNachtelijke ontmoetingen 10pvxmwNachtelijke ontmoetingen 10pvxmwNachtelijke ontmoetingen 2gxnp75Nachtelijke ontmoetingen 23mrb6wNachtelijke ontmoetingen 2hqc5lx Nachtelijke ontmoetingen E8v3o2Nachtelijke ontmoetingen 34nodx3Nachtelijke ontmoetingen Vmwrhy Nachtelijke ontmoetingen 23h0tfkNachtelijke ontmoetingen 10pvxmwNachtelijke ontmoetingen 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nachtelijke ontmoetingen DPKsfdL
Sofie
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Squirrelheart
BerichtOnderwerp: Re: Nachtelijke ontmoetingen   Nachtelijke ontmoetingen Icon_minitimeza 12 dec 2015 - 21:58

Dankje Smile


~Proud warrior~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nachtelijke ontmoetingen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Alternative RP boards :: RPG Training-
Ga naar: