Slow motion 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Slow motion

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cole
Member
Slow motion Ccbfc1a1e90f5700e26b3595cca28989
Hannah
553
Actief
I do it all the time

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cole
BerichtOnderwerp: Slow motion   Slow motion Icon_minitimedo 17 dec 2015 - 18:23

De kater was eindje gaan lopen. Het mocht van Sand. Ja hij vroeg toestemming en ja het klonk verschrikkelijk als hij er zo aan dacht, maar zomaar weg gaan was ook weer erg. Een gewonde vriendin die notabene in zijn nest lag kon je niet zomaar achterlaten in een kamp vol moordenaars. Met een plof kwam hij neer in een nieuwe tweebeen tuin. Er was gras en er was een soort raar hekje in het midden die in een cirkel stonden. Er waren geen twolegs, maar de deur stond nog wel open. In zulke hekken zaten vaak konijnen of cavia's en aangezien er geen twolegs waren sprong hij zo naar binnen. Hij hield z'n oog op de twolegs en keek in het rond. Het gras was aardig hoog voor een tuin, dus eerst zag hij niks, maar al snel zag hij een beweging en hij sprong er eigenlijk gelijk heen. Maar zodra hij zijn tanden erin probeerde te zetten merkte hij iets hards op. Verbaasd keek hij onder zich om een schildpad te zien. Grappig genoeg bleef de kater zitten. De schildpad was sterk en kon gaan staan met hem erbovenop. Het was dan ook best een groot exemplaar. Het begon te lopen en Cole keek ernaar met een grijns terwijl hij op het schild van de schildpaw bleef zitten. Wel grappig dit. Ging erg langzaam en waar hij heen ging, ook geen idee, maar het was grappig. Dus bleef hij zitten.

{ Ganzeopdracht + OPEN c:


Well I’ll be damned
Slow motion 7Bs2VOv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lumina
Member
Slow motion 5O71lcB
Yanthe
470
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lumina
BerichtOnderwerp: Re: Slow motion   Slow motion Icon_minitimeza 19 dec 2015 - 23:08

Lumina zat op het terras voor haar tuin toen Basco plots al blaffend langs haar heen liep. De golden retriever sprong tegen het houten hek aan en liet kort zijn blik naar Lumina gaan. De poes zuchtte even. Ze wist maar al te goed wat die blik betekende. "Meestal ben ik degene die bevelen geeft." grijnsde ze half tegen zichzelf, half tegen haar kameraad. Ze trippelde naar het hek toe en opende kort haar mond om de geuren beter op te vangen. Een kat. Kort trok de poes met haar oortje en keek ze naar Basco, die haar afwachtend leek aan te kijken. Hun communicatie liep in het begin niet vlot, nog steeds niet, maar het ging al een heel stuk beter. Ze had het meer voor hem, dan andere katten. Die waren voor geen haar te vertrouwen. Ze ademde even diep in en sprong met een enkele krachtinspanning op het hek. Daar bleef ze zitten toen ze een kat zag in één van de kooien die haar buren in hun tuin hadden staan. "Wat doe je hier?!" mauwde ze direct fel en achterdochtig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cole
Member
Slow motion Ccbfc1a1e90f5700e26b3595cca28989
Hannah
553
Actief
I do it all the time

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cole
BerichtOnderwerp: Re: Slow motion   Slow motion Icon_minitimeza 26 dec 2015 - 0:05

"Wat doe je hier?!" De kater kreeg een grijns op zijn gezicht toen hij een kittypet rook en al snel zag. Oh dit vond hij leuk. De poes was ouder, maar als hij niks zou doen zou zij ook vast niks doen. Wat deed hij? Hij zat op een schildpad, ja dat eigenlijk. "Ik heb een nieuwe manier gevonden om te reizen darling", zei hij met dezelfde grijns. Het feit dat de poes ouder was maakte hem eigenlijk helemaal niks uit. Toen de schildpad doorliep -naar geen idee waar, want hij kon toch niet over dat hek heen- keek hij er kort naar. "Niet zo snel als die Windclanners moet ik toegeven, maar het is zeker wel comfortabel. Wil jij eens proberen?" Kort trok hij zijn wenkbrauw op en tikte op het schild met zijn staart. Misschien had de poes toch wel wat gevoel voor humor.

{ kort sorry D;


Well I’ll be damned
Slow motion 7Bs2VOv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kylo Ren
Member
Slow motion Tumblr_ohms9aMDTA1vvd0eqo3_400
Wölf
103
Actief
the brightest flames cast the darkest shadows

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kylo Ren
BerichtOnderwerp: Re: Slow motion   Slow motion Icon_minitimezo 27 dec 2015 - 17:25


KYLO REN
build me an empire
Het geluid van een blaffende hond had hem doen opschrikken. Djeez, die had geen chill. Kylo kwam van onder de struik vandaan. Een hond op stang jagen was altijd wel leuk, zolang hij achter een hek zat. Ghehe. Helaas was de hond niet alleen, maar in het gezelschap van twee andere katten. Een ervan leek ook al behoorlijk geïrriteerd.. Iets wat Kylo soms ook wel kon voorhebben, al was hij langs de andere kant ook wel in voor een beetje lol trappen. Het lag allemaal aan hoe hij zich voelde op dat moment, eigenlijk. Het grappige aan de situatie was dat het hier ging om een kater die nog jonger was dan hem die een poes irriteerde die een stuk ouder was. Geniale kerel. "Comfortabel? Dat? Nah", Merkte hij met een grijnsje op, nadat hij zijn zwart-witte lichaam door een gat in de omheining had laten glijden.

OOC; hoop dat ik mag joinen c:


show me again
the  •  power  •  of
THE D A R K N E S S
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lumina
Member
Slow motion 5O71lcB
Yanthe
470
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lumina
BerichtOnderwerp: Re: Slow motion   Slow motion Icon_minitimedi 5 jan 2016 - 17:26

Een geïrriteerd zucht ontsnapte bij wat de jonge kater zei. "Niet zo snel als die Windclanners moet ik toegeven, maar het is zeker wel comfortabel. Wil jij eens proberen?" Lumina bleef netjes op de omheining zitten en schudde haar kopje. "Doe maar gewoon verder met wat je.." Even ging haar blik naar een andere kat die de tuin in liep. "aan het doen was." maakte ze haar zin af. Wel, dit was de eerste keer dat ze zich echt als een soort babysitter voelde. En dat terwijl ze een afkeer had voor katten die niet woonden bij mensen. Haar staart zwiepte lichtelijk nerveus heen en weer. Even ging haar blik naar achteren, naar haar eigen tuin, waar Basco in stilte naar haar aan het zien was. Hij was de reden dat ze niet wegliep. Ze wist maar al te goed dat hij haar zou beschermen voor eender wat. "Hebben jullie niets beters te doen?" mauwde ze, gevolgd door een zucht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Slow motion
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: