Revenge 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Revenge

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rubisque
Member
Revenge DPKsfdL
ℵ Maris
65
Actief
Move, bleed, stand still, repeat.

CAT'S PROFILE
Age: ℵ 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rubisque
BerichtOnderwerp: Revenge   Revenge Icon_minitimevr 18 dec 2015 - 17:38

Zijn helder groene ogen staarde naar de opkomende zon, en de sneeuw die naar beneden viel gaf weer eens een mooie zicht. De grote kater had zich op een bankje neer gezet en genoot net als elke dag van de zon die opkwam en weer onderging. Hij snoof de koude maar frisse lucht diep in, en blies het met een diepe zucht uit. Zijn dikke vacht was opgezet tegen de wind die door het landschap heen woei, en zijn dikke pluizige staart lag netjes op zijn poten zoals gewoonlijk. Even sloot de kater zijn ogen, en spitsde zijn oren. Roerloos bleef hij een tijdje zitten luisteren naar de stilte, tot de ijzige wind een nieuwe geur mee bracht. Zijn groene ogen sprongen open, en even tuurde hij zonder te bewegen rond. Rogue.. sprak hij tegen zich zelf in gedachten, Rogue's waren zijn vijanden, klein of groot, oud of jong. Die rogue's hadden zijn leven verpest, zijn ouders vermoord voor zijn ogen. Hij had gezworen op elke rogue wraak te nemen die hij tegen kwam. Dus sprong de enorme kater van het bankje af, en volgde de gehr van de Rogue.

De kater dook ineen bij het zien van een vacht, het was een jonge poes. Maar dat hield hem niet tegen, hij zal zijn woede even goed op deze kat richtte. Met gespleten ogen bleef de kater in zijn schuilplaats wachten op zijn doelwit, en maakte met zijn zijn grote klauwen een 'knak' geluid om de poes naar hem toe te lokken.Revenge 2zjdu7m
!ben een tijd(je) niet actief in de richting van posten!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Audacia
Member
Revenge DPKsfdL
Pommeline
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Audacia
BerichtOnderwerp: Re: Revenge   Revenge Icon_minitimevr 18 dec 2015 - 17:52

Dit gebied herkende ze niet, misschien was ze verdwaald. Maar ach, ze zou de weg wel terugvinden. Met wijd open ogen verkende Audacia het hele gebied. Ze was bijna aan de rand van het bos en kon de twoleg nesten al zien. Zou haar mama ergens daar gevangen zitten? Ze huiverde en wandelde verder. Plots hoorde ze een luide 'knak' en schoot wel tien meter de lucht in. Met een overeind gezette vacht en trillende snorharen liep ze naar het geluid. Ze had geen idee wie of wat het had veroorzaakt, want de wind blies haar geur in de richting van de onbekende lawaaimaker. Helaas dacht ze daar niet aan, als ze erover had nagedacht zou ze weten dat het een vijand was. Dan zou ze weten dat ze uit de wind moest gaan staan en aan de andere kant van het geluid terecht zou moeten komen. Maar dat deed ze niet, nee, ze liep gewoon voorzichtig naar de plek waar het geluid het geklonken toe. Uiteindelijk zag ze het silhouet van een witte kat met een donkerbruin gezicht. Hij zag er niet blij uit, misschien kon ze hem opvrolijken. "Hallo," begon ze, maar wist zijn naam niet. "Euhm.. Hallo wie?" Ze fronste naar de kater en glimlachte lief. "Ik ben Audacia." De jonge poes hield haar kopje scheef. "En jij bent...?"


I'm not special
Revenge GwPlsBN
I'm just a limited edition

::Other Accounts:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Revenge
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: