Just a regular day 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Just a regular day

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hiddenflower
Member
Just a regular day 2v36gk0
Esmee
232
Actief
Where did you come from where did you go?!
Where did you come from Cotton Eye Joe!

CAT'S PROFILE
Age: 18 months
Gender: She-cat ♀
Rank:
Hiddenflower
BerichtOnderwerp: Just a regular day   Just a regular day Icon_minitimedi 22 dec 2015 - 18:37Het was een rustig dagje, geen stress, en het was ook niet al te koud. Hiddenflower waste zich zorgvuldig, en liep toen het kamp uit. Onbijt sloeg ze voor het gemak maar even over, bovendien waren er genoeg katten die het meer nodig hadden dan zij, dus waarom zou ze hen dat afnemen? Prooien waren al zo schaars in deze tijd van het jaar, al helemaal sinds Leaf-bare deze keer extra vroeg was. Het had zelfs al een paar keer gesneeuwd, maar gelukkig was die sneeuw alweer gesmolten. Het zag er wel mooi uit hoor zo'n wit deken over het landschap, daar niet van, maar het verstikte de plantjes die nog een klein kansje hadden om te groeien, en daarmee verdwenen ook de meestre prooien omdat hun voedsel er niet meer was. Na een tijdje ging Hiddenflower zitten, en liet haar groene blik over het veld glijden. Waar was ze? Ze had geen idee, maar in elk geval was het in Windclan territory.

+ Eerste post SweetheartJust a regular day Rbmjch
You want me to love you, but your heart is a ghost town.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lethal
Member

Just a regular day Mini10

Dark lord of Middle-Earth
1429
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: I've been hitting children for 89 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Lethal
BerichtOnderwerp: Re: Just a regular day   Just a regular day Icon_minitimewo 23 dec 2015 - 15:24

Sweetheart lag als gewoonlijk op haar favoriete plek in het kamp, vanaf daar was ze beschut tegen de ijzige wind, de sneeuw kon het niet bereiken en het beste was dat ze alles in de gaten kon houden en elke avond kon genieten van de zonsondergang. De warrior spreidde haar kaken en gaapte diep, haar twee verschillende gekleurde ogen zagen er moei uit, en haar lichaam wou een moon lang slapen. Toch stond de grote poes op, ze stak bij de meeste poezen een kop boven hun uit, en soms werd ze wel aangezien voor een kater door haar grote bouw. Sweetheart schudde haar lange vacht uit voor ze richting het kamp uitgang liep. De prooistapel zag er mager uit, en dus begon er een belletje te rinkelen dat ze vandaag echt moest jagen. Een zucht rolde over haar lippen toen ze het kamp uit sjokte. Jagen was totaal niet haar ding, negen van de tien keer zag ze de prooi over het hoofd of sprong ze weer te laat, ja, ze had liever een grenspatrouille. Toch was jagen nu een van de belangrijke dingen, zeker met zo'n vroege leafbare. Maar vandaag viel de kou wel mee, de wind was zwakjes en de meeste sneeuw was al gesmolten. Dat betekende dat de prooi naar buiten kwam om hun voorraadje weer in te laan, en de planten onden nog eventjes door groeien wat ook weer een gunst was voor de Medicijnkatten. Een kalme blik lag in haar ogen toen ze veder door het vallei sjokte, een kleine lach lag soepeltjes op haar snuit toen de poes omzich heen keek. Een getjilp had haar halt gezet, en automatisch dook ze in de jachthouding. Een kleine roodborstje zat samen met een andere te fluiten, alsof ze een boeiende gesprek voerde, haar ogen waren strak op de twee vogeltjes gericht. , toen ze poot voor poot naar hun toe sloop. Haar nagels schoven uit haar hulzen, en haar tanden waren ontbloot. Nog een klein stapje.. Met een lompe sprong bereikte ze de vogeltjes en sloeg maar haar grote klauwen eentje dood, daarna maakte ze een snelle beweging en kon net nog de andere uit de lucht vissen. Geweldig, 2 vogels in een keer! Zo'n goeie jacht had ze al een moons niet gehad! Ze bedankte starclan, en pakte de twee levenloze vogeltjes op. Sweetheart begon weer veder te lopen, weer richting het kamp. Toen plots een stukje vacht haar liep opkijken, het was de zelfde vacht en geur van laats, het was Hiddenflower. Die ze laats had gered met Timberwolf, een vriendelijke glans lag in haar ogen en een lach stond op haar snoet toen ze op de jongere clangenoot stapte, haar pluizige staart zwiepte lichtjes in de lucht als begroeting en legde haar vangst neer. "Goedemorgen Hiddenflower" Mauwde ze met haar zachte woorden, en keek haar vriendelijk aan. "Het een zonnige dag voor Leafbare vind je niet?"Just a regular day Sww10
:::
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Just a regular day
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: