The Price to Pay ll Crescentkit 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The Price to Pay ll Crescentkit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hiddenkit',
Member
The Price to Pay ll Crescentkit DPKsfdL
San or Wolfie
542
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moon
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: The Price to Pay ll Crescentkit   The Price to Pay ll Crescentkit Icon_minitimedi 22 dec 2015 - 21:50Hiddenkit

Sometimes you just have to hide to find what you were looking for all along
De kleine lapjes kit, Deed met moeite haar ogen open waarom leek alles zo wazig? en waarom deden haar ogen zo raar? de kitten schudde wild met haar kleine kop en knipperde een paar keer en langzaam kreeg ze weer scherp beeld, De kitten zuchte en stond op en keek de nersury rond, Ze was helemaal alleen haar vader? nooit gezien haar moeder? was weg Hiddenkit hield zich altijd voor dat ze gewoon druk was en dat ze wel zou komen opdagen maar nu kreeg ze wel haar twijfels...Haar siblings verdwenen geen idee waar ze waren alleen Viper die was Apprentice geworden maar had blijkbaar ook geen oog meer voor haar aangezien hij haar nooit kwam opzoeken, Hidden keek wat verdrietig voor zich uit ze voelde zich eenzaam erg eenzaam alsof ze morgen kon sterven en het niemand zou boeien, Ze keek op naar wat spelende kittens misshien misshien moest er gewoon voor gaan, Ze aan spreken en vrienden maken maar wie wilde nou vrienden zijn met haar?© Isa

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Price to Pay ll Crescentkit
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: