La Frontera 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 La Frontera

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dauntpaw
Member
La Frontera 1z6a4cz
♛ Dani
15
Actief
Burn it up. Set everything on fire. I’ll forgive you.

CAT'S PROFILE
Age: » 6 moons
Gender:
Rank:
Dauntpaw
BerichtOnderwerp: La Frontera   La Frontera Icon_minitimedi 12 jan 2016 - 20:14

Het was laat in de avond en Daunt had haar best gedaan om een muis naar binnen te werken. Haar ouders waren weg en nu lag ze hier. Een nest met velen. Acht om precies te zijn. 4 poesjes en 4 katers. Allemaal hadden ze andere ouders, maar waren bij elkaar gegooid in dit nest. Queens verzorgden ze bij elkaar, al was dat soms moeilijk. In dit nest had je namelijk van de rustige kittens, maar ook echte kittens die kattenkwaad konden uithalen en niet bang waren voor een kleine ruzie. Het was best een hecht groepje geworden nu. Dacht ze. Daunt had nooit problemen met anderen aanspreken als ze gewoon vervelend waren, maar ze had iedereen wel te vriend dacht ze. De poes kwam de nursery in en keek naar het nest. Het duurde niet lang of ze stapte naar binnen. Het zou niet heel lang meer duren voordat de queens alles stil zouden gaan maaien. Nu konden ze nog praten of andere dingen doen voor een tijdje. Haar ogen gingen over de grens van het nest. Er was een duidelijk regel, aangezien ze met katers en poezen waren. Overdag mocht je overal in het nest komen en als ze gingen slapen hadden de poezen hun kant en de katers ook hun eigen. Er was een strenge grens, zoals kittens dat deden. Haar ogen keken om zich heen. "Nou jongens, iemand een leuk idee voor vanavond?", besloot ze te vragen. Daarna gingen haar ogen langs iedereen die er al was.

OOC: Crosskit, Sootkit, Milkkit, Stormkit, Cranekit, Spiderkit & Saberkit. Verder alleen met toestemming.


La Frontera Se13s6
Terug naar boven Ga naar beneden
Cranepaw,
Member
La Frontera R7bJwjB
Athelstan
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank:
Cranepaw,
BerichtOnderwerp: Re: La Frontera   La Frontera Icon_minitimewo 13 jan 2016 - 12:31

Cranekit zat bovenaan het nest en had zijn blik gericht op de queens die ieders in hun eigen nest zaten. Zijn moeder had hij sinds zijn geboorte niet meer gezien, maar hij wist dat ze in de Medicine Cats den lag. Dat was het enige wat hij gehoord had. Zijn oortjes schoten naar voren toen hij iets achter zich hoorde. "Nou jongens, iemand een leuk idee voor vanavond?" Hij draaide zich snel rond en strompelde naar beneden, waarna hij bijna op zijn snuit viel. Snel trok hij zichzelf recht, alsof er niets gebeurd was. "Wat gaan we doen?" Hij liet zijn blik van de ene naar de andere kitten gaan, aangezien hij zelf niet met een voorstel afkwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Stormkit,
Member
La Frontera Tumblr_ncvrtwK2wj1qdoecso1_250
Daan
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Stormkit,
BerichtOnderwerp: Re: La Frontera   La Frontera Icon_minitimewo 13 jan 2016 - 18:26

Stormkit liet zich met een diepe zucht op haar flank vallen toen ze eindelijk, na vele vossenlengtes door de nursery lopen, aankwam bij haar nest. Tenminste, het nest wat ze deelde met drie andere poezen en vier katers. Haar vrienden, haar maatjes. Maar wel ieder aan hun eigen kant, de poezen en katers grens. Want ja, dat was het idee geweest van de trotse Stormkit. Alleen poezen en katers die een koppel waren, of als kittens siblings waren, dan sliepen ze in hetzelfde nest. Daarom had ze dan ook een duidelijke streep getrokken en ze lette er ook streng op dat niemand naar de andere kant ging. Haar kopje draaide zich een kwartslag en ze draaide op haar rug. Met haar donkere pootjes alle vier in de oog, blik gericht op Dauntkit en Cranekit die er al waren. "We zouden clannetje kunnen spelen, of tikkertje, of verhaaltjes doen, of.. eh.. misschien.." Stormkit fronste kort, verdorie nog aan toe waarom kon ze niks bedenken?! Een geïrriteerd geluid kwam uit haar bekje, terwijl ze nijdig met haar poot in de lucht sloeg.


La Frontera LRgjDHM
Terug naar boven Ga naar beneden
 
La Frontera
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: