Hello (Icekit) [SPT] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hello (Icekit) [SPT]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Arcticfox
Member
Hello (Icekit) [SPT] HBNU2Mj
Melissa
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Arcticfox
BerichtOnderwerp: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimewo 13 jan 2016 - 15:59

Arcticfox

Met langzame passen liep de langharige wit bruine poes door het kamp. De zon scheen op haar dikke vacht en maakte de tempratuur wat fijner. Hoewel zij het koude weer heerlijk vond, voelde de warmte van de zon ook goed. Daarnaast kon ze weer tijd samen met haar pleegkitten besteden. Eigenlijk hield ze niet echt van kittens en was ze daar ook totaal niet geschikt voor, maar ze was mocht ze dit poesje wel. Toen ze hoorde dat ze voor de kitten moest zorgen schrok ze best wel. Het was te verwachten aangezien zij goed bevriend was met de moeder en de andere pleegmoeder die de kitten melk gaf het te druk had, maar echt blij was ze er eerst niet mee. Inmiddels was ze er wel aan gewend. De laatste tijd vond ze het steeds leuker. De kleine poes stopte voor de nursery, het was al een tijdje ochtend maar toch lagen een paar kittens nog steeds te slapen. Deze maakte ze ook liever niet wakker, ze had geen zin in boze blikken van queens en problemen.

Met hele voorzichtige passen liep ze de door de smalle ingang. Gelukkig was ze zelf ook heel klein en slank en had ze daar dus geen moeite mee.”Icekit?” Zei ze zachtjes toen ze binnen stond. Haar blik gleed over alle kittens, op zoek naar dat kleine grijze poesje. Toen er geen reactie kwam herhaalde ze de naam weer. Deze keer iets harder. Ze wist nog niet helemaal zeker wat ze vandaag met de kitten ging doen, maar het weer was gewoon te mooi om niets te doen. Jagen kon ook met slecht weer en dat slechte weer kwam momenteel toch vaker voor dan het goede.

(Icekit)
Laatst aangepast door Arcticfox op vr 15 jan 2016 - 14:44; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Icekit
Member
Hello (Icekit) [SPT] DPKsfdL
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender:
Rank:
Icekit
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimewo 13 jan 2016 - 20:47

Icekit lag lekker te slapen in de nursey, totdat ze wakker werd. Arcticfox, haar pleegmoeder, was nu de nursey uit. Icekit ging rechtopzitten en likte aan haar pootje.  Sommige kittens sliepen nog, anderen waren al wel wakker. Ze ging weer liggen en dommelde nog wat weg. "Icekit?" hoorde ze. Ze deed haar oogjes open. Arcticfox kwam eraan. Ze stond op en keek vrolijk naar Arcticfox. Ze vond Arcticfox een hele leuke moeder. "Hallo," miauwde ze. Ondanks het verdriet over haar moeder, was ze toch altijd weer blij met Arcticfox.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticfox
Member
Hello (Icekit) [SPT] HBNU2Mj
Melissa
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Arcticfox
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimevr 15 jan 2016 - 14:47

Arcticfox

Nog steeds ging haar blik door de nursery, op zoek naar de grijs witte kitten. Warme zonnestralen verlichtte de ruimte waar ze zich in bevond. Plotseling zag ze iets bewegen. Een kleine kitten stond stond op. Het was Icekit, de gene waar ze naar op zoek was. Er stond een vrolijke blik op het gezicht van het kleine poesje terwijl ze terug groette. Arcticfox keek haar vriendelijk aan. ”Het is mooi weer buiten, misschien kunnen we samen iets doen?” Vroeg ze nog steeds met een zachte stem, om andere kittens niet wakker te maken. Haar blik ging weer even richting de ingang van de nursery, ze moest haar ogen lichtjes dicht knijpen tegen het felle zonlicht wat naar binnen scheen. Kleine sneeuwvlokjes dwarrelde uit de lucht. Een zacht wind blies kort over haar vacht.”Kom je?” Vroeg Arctic terwijl ze haar blik weer op de kitten richtte.

[Ik heb het in een SPT topic veranderd, dan mogen we wat kortere posts maken. En sorry voor de wat latere reactie, gisteren had ik heel veel hoofdpijn]


Terug naar boven Ga naar beneden
Icekit
Member
Hello (Icekit) [SPT] DPKsfdL
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender:
Rank:
Icekit
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimeza 16 jan 2016 - 13:28

De zon scheen de nursey in. ”Het is mooi weer buiten, misschien kunnen we samen iets doen?” zei Acrticfox.
Het was inderdaad wel mooi weer ja. Icekit dacht even na. "Kom je?" vroeg Articfox.
Ze was nou al vaker buiten de nursey geweest, toch vond Icekit het meestal best nog spannend buiten de nursey, allemaal andere katten. Maar vandaag had ze er wel zin in. Ze knikte en liep naar Arcticfox toe. "Wat gaan we doen vandaag?" vroeg ze terwijl ze Arcticfox aankeek.
Ze keek naar buiten de zon scheen lekker. Wachtend op andwoord keek ze weer naar arcticfox.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticfox
Member
Hello (Icekit) [SPT] HBNU2Mj
Melissa
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Arcticfox
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimezo 17 jan 2016 - 18:45

Arcticfox

Icekit leek even te twijfelen nadet Arctic haar vroeg of ze misschien samen iets wilde doen. De langharige poes richtte har blik weer op de kitten.”Kom je?” Zei ze vriendelijk. Arctic deed al een paar passen naar achteren om om te draaien, wachten was niet haar sterkste punt en dat was het nooit geweest. Toen de kleine poes was omgedraaid hoorde ze hele kleine voetstappen achter haar. "Wat gaan we doen vandaag?" Vroeg de kleine grijze kitten, haar blik was op Arcticfox gericht. De wit bruine poes keek weer even naar de kleine kitten."Ik had gehoopt dat jij een idee had." Zei ze zachtjes. Een kleine grijns verscheen op haar gezicht terwijl ze haar blik weer op de weg voor haar richtten. Fel licht verblindde haar ogen toen ze uit de Nursery stapte en sneeuwvlokjes vielen op haar vacht. Wat zouden ze vandaag doen...? Arctic keek om zich heen, misschien was er iets interessants. Toen ze dat niet kon vinden richtte ze zich weer op de kitten."Heb jij al een idee?" Vroeg ze terwijl ze vriendelijk glimlachde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Icekit
Member
Hello (Icekit) [SPT] DPKsfdL
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender:
Rank:
Icekit
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimewo 20 jan 2016 - 14:36

"Ik had gehoopt dat jij een idee had." Vroeg Arcticfox aan haar. Icekit dacht na. Ehm... wat zou ze toch eens konden doen, dacht Icekit. Arcticfox was de nursey al uit, dus volgde Icekit haar. In de uitgang van de nursey bleef ze staan. Ze keek naar boven, kleine sneeuwvlokjes kwamen uit de lucht, het sneeuwde. Witte koude sneeuwvlokjes vielen voor haar op grond. Haar aandacht werd afgeleid door een sneeuwvlokje dat rustig  voor haar neer viel. Ze mepte met haar voorpootje naar de sneeuw en drukte het op de grond. Een stap naar voren deed ze en haar pootje zakte een stukje weg in de witte grond. Brrrr.. de sneeuw was erg koud. Ze liep naar Arcticfox toe. Haar vachtje was inmiddels grijs gespikkeld van de sneeuwvlokjes die op haar waren gavallen. Ze schudde zich uit en de sneeuwvlokjes vielen op de grond, waarna er gelijk weer opnieuw wat sneeuwvlokjes op haar vielen. Het haar voorpootje drukte ze wat sneeuw bij elkaar en rolde het daarna weg. Het was zacht, maar wel erg koud. "Heb jij al een idee?" hoorde ze Arcticfox aan haar vragen. Icekit keek even op en daarna weer naar sneeuw voor zich en dacht na. Ze vond het lastig om iets te verzinnen. Naar nog eventjes nagedacht te hebben wist ze nog niets. Ze keek weer op naar Acrticfox en schudde haar kopje van nee. "Ik kan niks bedenken," zei ze zachtjes. Ze keek even het kamp rond en toen weer naar Arcticfox. "Kan jij iets verzinnen?" vroeg ze rustig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticfox
Member
Hello (Icekit) [SPT] HBNU2Mj
Melissa
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Arcticfox
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimeza 23 jan 2016 - 16:04

Arcticfox
(sorry dat ik laat reageer! Ik krijg normaal een melding dat er is gereageerd maar deze keer heb ik die dus niet gekregen)

Arctic zag hoe de kitten naar de lucht keek. Sneeuwvlokjes dwarrelde naar beneden. Speels sloeg Icekit tegen een van de vele witte vlokken, vervolgens deed ze wat stappen in de dikke sneeuw. Haar hele houding verklapte dat ze het koud vond. Arcticfox glimlachte even toen de kitten naar haar toe liep. Het poesje schudden haar grijs kleurige vacht uit, wat eigenlijk totaal zinloos was aangezien die toch weer wit zou worden. Langzaam liet de langharige wit bruine poes zichzelf zakken waardoor ze voor de kitten zat. Icekit had inmiddels wat sneeuw bij elkaar geduwd, daar maakte ze een soort bal van die ze weg liet rollen."Heb jij al een idee?" Vroeg Arctic toen ze dit zag, als vervolg op haar eerdere vraag. De grijze jonge kitten zat duidelijk na te denken, kennelijk vond die het ook moeilijk."Ik kan niks bedenken," zei ze zachtjes terwijl ze haar kop schudde. Arctic's blik ging weer naar het kleine gebied voor haar en de vele katten die druk bezig waren.'Misschien kunnen we in de sneeuw spelen ofso?' De langharige poes vond het ook moeilijk, terwijl ze dit zei ging haar blik weer even naar het kleine beestje voor haar, "Kan jij iets verzinnen?" vroeg de kitten rustig. Arctic keek weer op, terwijl ze goed nadacht.'Wat dacht je van verstoppertje?' Zei ze plotseling. Meteen ging haar blik weer naar Icekit. Dat leek haar wel een goed idee. Echt heel veel mogelijkheden hadden ze hier niet, maar dit kon je overal wel doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Icekit
Member
Hello (Icekit) [SPT] DPKsfdL
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender:
Rank:
Icekit
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimedo 4 feb 2016 - 11:35

"Misschien kunnen we in de sneeuw spelen ofzo?" zei Arcticfox. Hmm... in de sneeuw spelen. Icekit dacht nog even na. Ze keek even naar boven, het sneeuwde nog steeds. "Wat dacht je van verstoppertje?" vroeg Arcticfox aan haar. Icekit dacht weer even na. "Ja!" riep ze enthousiast. Een blije lach verscheen op haar gezichtje. Ze had zin om een spelletjes te spelen met Arcticfox. "Ja, verstoppertje spelen," miauwde ze. Verstoppertje, dat vond ze een goed idee. "Ga jij tellen?" vroeg ze. Zonder op andwoord te wachten zette ze al een paar stapjes richting een goed plaatsje waar ze zich wel zou kunnen verstoppen. Ze bleef staan en keek achterom, kijkend of Arcticfox zal gaan tellen of niet. " Dan ga ik me wel verstoppen," zei ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticfox
Member
Hello (Icekit) [SPT] HBNU2Mj
Melissa
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Arcticfox
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimezo 7 feb 2016 - 17:47


De kleine kitten keek op toen ze vroeg of ze in de sneeuw konden spelen. Toch leek ze niet echt enthousiast. Ze keek weer naar de lucht, waar de sneeuwvlokken nog steeds uit vielen.”Wat dacht je van verstoppertje?" vroeg Arcticfox toen in de hoop dat dit aanbod wat enthousiaster werd ontvangen. Haar blik ging naar de kitten. Qua verstopplaatsen was er weinig aanbod, toch was het wel mogelijk. Je moest gewoon creatief zijn. "Ja!" Klonk er plotseling vrolijk. Er verscheen weer een glimlach rond Arctics lippen. "Ja, verstoppertje spelen," miauwde Icekit weer blij. "Ga jij tellen?" Vroeg ze vervolgens. De witte langharige poes opende haar mond om een antwoord te geven. Echter rende het grijze poesje al weg. Kort stopte ze om te kijken wat Arctitfox deed. " Dan ga ik me wel verstoppen," zei ze snel. De witte poes keek de kitten kort aan waarna ze begon te tellen. Ze sloot haar ogen zodat ze het poesje niet kon zien.
ARCTIC FOX ❄


(c) ELRIC
Terug naar boven Ga naar beneden
Icekit
Member
Hello (Icekit) [SPT] DPKsfdL
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender:
Rank:
Icekit
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimema 8 feb 2016 - 13:52

Toen Arcticfox begon te tellen en haar ogen sloot keek Icekit het kamp goed rond. Er waren niet erg veel verstopplekken door de winter, maar een stukje verder zag ze een klein bosje. Misschien net groot genoeg om zich onder te verstoppen. Zo snel als haar kleine kitten pootjes het toelieten rende ze weg, al was dat redelijksnel voor haar grootte. Rennen daar was ze goed in. Ze liep om het bosje heen en ontdekte een opening tussen de takjes. Haar buikje drukte ze plat tegen de grond en kroop eronder. Bovenop het bosje lag een laagje sneeuw, maar onder het bosje niet. De grond was hard en bevrover, maar minder koud aan haar pootjes dan in de sneeuw. Het sneeuwde nog steeds. Ze draaide zich om en zocht naar Arcticfox. Met haar blauwe oogjes tuurde ze door de takjes naar de poes. Toen Arcticfox klaar was met tellen merkte ze dat haar staartje nog uit de bosjes stak. Snel trok ze die weg en krulde ze haar staart om haar lichaampje. Hopelijk had Arcticfox dat niet gezien, misschien was dit toch geen goed verstopplek? Ze probeerde zich nog kleiner te maken, om er zeker van te zijn dat ze nu goed verstopt had. Ze tuurde weer door de takjes heen. Ze vond het leuk om verstoppertje te spelen met Arctic.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticfox
Member
Hello (Icekit) [SPT] HBNU2Mj
Melissa
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Arcticfox
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimeza 13 feb 2016 - 18:10Al redelijk snel was Arcticfox klaar met tellen, gelukkig. Wachten was zeker niet haar favoriete deel van het spel. Toch vond ze dit wel leuk. Enthousiast draaide ze zich om. Haar ogen gingen meteen door het kamp. Eigenlijk hoopte ze de kitten niet meteen te vinden. Dat was nogal zielig. Toen ze een tijdje naar het kamp had gekeken zag ze Icekit niet. Waarschijnlijk had die toch een goede verstopplek gevonden, ondanks dat het kamp bijna volledig vlak was. Kort gleed Arctic’s blik naar de grond, hele kleine voetsporen verklapte de locatie van de kitten eigenlijk al, maar ze volgen was oneerlijk. Snel keek de kleine poes weer op. Ze zag hoe enkele warriors naar haar staarde. De meeste waren serieus, te serieus om zo’n spel te spelen. Soms leken ze het ook vreemd te vinden, hoe Arctic in elke situatie positief kon blijven. De wit gekleurde poes besloot zich weer op het spel te richten. Er verscheen een grote glimlach eond haar lippen terwijl ze in beweging kwam. Waar zat die kleine kitten verstopt? Ze had haar oren gespits terwijl ze tijdens het lopen om zich heen keek. Er waren weinig goede plekken, het enige wat ze dus eigenlijk hoefde te doen was alle goede plekken langs gaan. Alle plekken waar ze zich vroeger net dit spel ook altijd verstopte.

Langzaam liep ze langs een struik. Ze keek er even onder maar zag het grijze beestje niet. De witte poes keek weer op. Inmiddels was ze overal wel langs geweest, toch bleef de kitten zoek. Weer keek ze om zich heen. Misschien misde ze iets? Plotseling viel haar blik op een struik aan de andere kant van het kamp. Daar was ze nog niet geweest. Grijnzend kwam ze dichterbij. Plotseling zag ze inderdaad wat bewegen. Hier zat ze verstopt. De witte poes zakte door haar poten. Heel zachtjes sloop ze dichterbij. Misschien kon ze de kitten laten schrikken. Toen ze voor de struik zat stopte ze. ”Gevonden!” Zei ze plotseling enthousiast toen ze omhoog kwam. Meteen ging haar blik naar de kitten voor haar. Een brede grijns verscheen rond haar lippen.ARCTIC FOX ❄


(c) ELRIC


Terug naar boven Ga naar beneden
Icekit
Member
Hello (Icekit) [SPT] DPKsfdL
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender:
Rank:
Icekit
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimeza 13 feb 2016 - 20:00

Icekit tuurde nogmaals door de bosjes heen. Verderop zag ze de poes die ze zocht. Arcticfox had haar nog niet gevonden. Icekit verloor haar aandacht voor Arcticfox. ”Gevonden!” zei een stem plotseling. Icekit keek verschrikt op. "Heey!" Riep ze enthousiast. Het was Arcticfox, ze had haar gevonden. Ze kroop onder de bosjes vandaan en ging voor Arcticfox staan. Dit vond ze leuk, samen een spelletje spelen met Arcticfox. Blij keek ze op naar naar de witte poes. Er verscheen een glimlachje op haar snuitje. Arcticfox was haar pleegmoeder geworden en daar was ze erg blij mee. De poes was altijd erg lief voor haar, al kon Arcticfox soms wat ongeduldig zijn. "Mag ik nu tellen?" Vroeg de kitten aan haar. Vragend keek ze Arcticfox aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticfox
Member
Hello (Icekit) [SPT] HBNU2Mj
Melissa
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Arcticfox
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimewo 17 feb 2016 - 0:06”Gevonden!” Zei Arctic enthousuast terwijl ze over Icekit heen hing. Een vrolijke en speelse grijns verscheen rond de lippen van de witte langharige poes. De kleine kitten keek even wat geschrokken op bij het horen van de stem. Maar ze herstelde zich erg snel.”Heey!” Riep ze enthousiast terwijl ze onder de besneeuwde struiken vandaan kroop. Vervolgens ging ze voor de volwassen poes staan. Aan haar hele uitdrukking en houding was te zien hoe leuk ze dit vond. Door die houding werd het steeds leuker. Eigenlijk had Arctic het nooit verwacht, dat spelen met een kitten zo leuk kon zijn. De ervaringen die zij met ze had was nogal slecht. Kittens waren vaak irritant. Icekit was dat absoluut niet. Die was tot nu toe eigenlijk nog niet echt irritant geweest. De witte langharige poes schudde kort haar vacht uit om alle sneeuwvlokken weg te krijgen. Arctic was kort volledig afgeleid. "Mag ik nu tellen?" Klonk er plotseling. Door de woorden schrok ze uit haar gedachten. Meteen keek ze de kitten weer aan.”Eh… ja,” zei ze terwijl ze nog aan het nadenken was over wat de kitten vroeg.”Ja dat mag, dan ga ik me nu verstoppen!” Klonk er al snel met een heel andere, enthousiaste toon. Snel na de woorden kwam ze in beweging. Heel kort keek ze achter zich om te controleren of de kitten niet keek. Vervolgens liep ze verder, opzoek naar een plek.

Het was moeilijk. Het hele kamp was vlak en nu ook nog eens bedekt in sneeuw. Toch wist ze dat het zou lukken. De tijd die ze had was bijna om. Plotseling zag ze een wat grotere struik, helemaal aan de rand van het kamp. Er onder was een soort kuil, daar zou ze precies in passen. Snel rende ze er naar toe. Warriors die langs liepen keken vreemd op, vooral toen ze zagen hoe Arctic zich eronder verstopte. Vanaf haar verstopplek kon ze de kitten nog zien. Die was in beweging gekomen.


ARCTIC FOX ❄


(c) ELRIC
Terug naar boven Ga naar beneden
Icekit
Member
Hello (Icekit) [SPT] DPKsfdL
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender:
Rank:
Icekit
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimevr 19 feb 2016 - 15:42


Arcticfox schudde haar vacht uit. De sneeuwvlokjes vlogen van de poes haar vacht af. Icekit merkte dat haar vacht inmiddels ook weer wit gespikkeld was van de sneeuwvlokjes naar beneden. Eventjes ging haar blik naar de lucht. Nog steeds dwarrelden kleine sneeuwvlokjes, alles was bedekt met een wit laagje.Toen ging haar blik weer naar Arcticfox. "Mag ik nu tellen?" Vroeg de kitten aan de poes. "Eh… ja," zei Arcticfox nog nadenkend tegen haar. "Ja dat mag, dan ga ik me nu verstoppen!" klonk er iets enthousiaster. "Oke," miauwde Icekit. Wachtend op Arcticfox die weg zou lopen, sloot ze haar oogjes en begon te tellen.

Icekit opende haar oogjes. Ze keek van de ene kant van het kamp naar de andere kant, draaide zich om en liet haar blik over deze kant van het kamp gaan. Nergens zag ze poes waar ze naar opzoek was. Waar zou ze beginnen met zoeken? Ze zette een stapje richting een bosje verderop. Naar een aantal stapjes begon ze te rennen en enkele stapjes voor het bosje stopte ze. Hier zat Arcticfox niet. Haar blik ging weer over het kamp. Op zoek naar de kat begon ze te rennen.

Na nogwat te hebben gezocht vond ze de kat. Onder een bosje zag ze de witte vacht van Arcticfox. Ze trippelde met een ruime boog om het bosje heen, zodat ze achter Arcticfox zat. Zo kon de poes haar niet zien hoopte ze. Arcticfox had haar laten schrikken, nu wou de kitten Arcticfox ook laten schrikken. Zo zachtjes mogelijk liep ze naar het bos. Na een paar stappen stopt ze. De sneeuw knerpte onder haar pootjes. Nog voorzichtiger zette ze weer een paar stapjes richting het bosje. De sneeuw knerpte nog steeds onder haar pootjes. Zo hoort Arcticfox mij gelijk, dacht de kitten. Toch zette ze maar zo voorzichtig mogelijk wat stapjes richting het bosje. Ze hoopte dat ze Arcticfox kon laten schrikken. Vlak achter het bosje bleef ze zitten. "Boe!" Riep de kitten in de hoop dat de poes zou schrikken. Een lachje verscheen op haar snuitje toen de poes onder de bosjes vandaan kwam. "Schrok je?" Vroeg de kitten nieuwschierig. Ze keek op naar Arctic terwijl de witte sneeuwvlokjes haar vacht bedekte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticfox
Member
Hello (Icekit) [SPT] HBNU2Mj
Melissa
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Arcticfox
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimeza 5 maa 2016 - 0:18Nadat de kitten ‘oké’ had gezegd kwam Arctic meteen in beweging. Sneeuwvlokken dwarrelde om haar heen. Overal was het wit. Enkel se struiken waren nog zichtbaar, nouja, de grote dan. De kleine leken nu meer op bergjes. Toch waren de struiken waarschijnlijk het enige waar ze zich achter kon verstoppen. Toen de poes de kitten hoorde tellen versnelde ze haar passen wat. Ze moest gewoon iets vinden. Snel gleed haar blik over het kamp, naar meerdere verschillende struiken. De meesten waren te klein, ondanks dat Arctic ook niet groot was. Icekit had daar ook duidelijk een voordeel mee. Zij was nog zo klein dat ze zich overal kon verstoppen.

Plotseling zag ze een grotere struik in de verte. Ja! Dat was hem! Toen ze hoorde dat de laatste seconden waren ingegaan begon ze te rennen. Zo snel mogelijk stormde ze op de struik af. De vreemde blikken van clangenoten negeerde ze. Toen ze bij de struik kwam zag ze dat er een soort kuiltje onder lag. Dat was nog beter want nu zou de kitten haar nog kinder snel ontdekken. Meteen door ze er in, hopend dat ze nog optijd was.

Op het moment dat de secondes voorbij waren besefde ze dat haar staart nog zichtbaar was. Snel en geschrokken trok ze die weg. Haar blik ging vervolgens naar de kleine kitten die in beweging was gekomen. Gelukkig, die had niets gezien. De vrolijke glimlach rond de lippen van de poes kwam weer terug. Haar blik was nog steeds op de kitten gevestigd. Die was inmiddels rond aan het rennen. Icekit ging duidelijk alle struiken af, maar Arctic maakte zich niet zorgen. Deze struik was slecht zichtbaar, en daarnaast was het gevonden worden een belangrijk deel van het spel.

Wat afgeleid staarde ze naar één van haar clangenoten. Plotseling hoorde ze iets achter haar bewegen. Het kwam steeds dichterbij. Geschrokken wilde Arctic zich omdraaien."Boe!" Klonk er plotseling en onverwachts. De lamgharige poes sprong geschrokken op. "Schrok je?" De kitten glimlachde terwijl ze dit vroeg. Nog steeds wat geschrokken keek de witte poes de kitten aan. ”Ja, jij hebt mij flink laten schrikken,” andwoordde ze terwijl ze weer wat ontspande. Kort schudde ze alle sneeuwvlokken weer uit haar vacht.

(Sorry voor mijn vreselijk late reactie! Ik heb het momenteel heel erg druk)


ARCTIC FOX ❄


(c) ELRIC
Terug naar boven Ga naar beneden
Icekit
Member
Hello (Icekit) [SPT] DPKsfdL
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender:
Rank:
Icekit
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimeza 5 maa 2016 - 12:15


"Boe!" Riep de kitten. De poes sprong geschrokken op. "Schrok je?" Vroeg de kitten. ”Ja, jij hebt mij flink laten schrikken,” zei Arcticfox tegen haar. Een klein grijnsje verscheen op haar gezicht. Het was haar dus toch gelukt de kat te laten schrikken. De witte langharige kat schudde haar vacht uit waarbij de sneeuwvlokjes naar beneden vielen, waardoor Icekit haar aandacht weer naar de sneeuw ging. Nogmaals sloeg ze met één van haar pootjes naar een sneeuwvlokje en duwde het tegen de grond. Brrr... de sneeuw was nog steeds zo koud aan haar pootjes waardoor haar lijfje even rilde van de kou. "Mag ik me nog een keer verstoppen?" Vroeg ze aan de kat. De kitten maakte even wat spongentjes heen en weer om de kou, en ook gewoon omdat ze het spelletje leuk vond. "Zou jij dan nog een keer willen tellen?" vroeg ze terwijl ze even stil stond. Vragen hief ze haar kopje op kijkend met haar haar blauwe oogjes naar Arcticfox.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticfox
Member
Hello (Icekit) [SPT] HBNU2Mj
Melissa
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Arcticfox
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimezo 6 maa 2016 - 18:19


Er verscheen een klein grijnsje rond de lippen van haar pleegkitten nadat ze had bekend dat ze was geschrokken. De schrik was ook langzaam weggezakt waardoor de glimlach rond Arctics lippen weer groter werd. Toen de hoeveelheid sneeuw op haar rug te veel werd schudde ze zich uit. Hierdoor dwarrelde een grote hoeveelheid de lucht in. Icekit reageerde hier meteen op door één van de sneeuwvlokjes met haar kleine pootje in de grond te duwen. Vervolgens trilde ze kort van de kou. Arcticfox wilde meteen bezorgd vragen of ze het koud had, maar zag al snel dat het weer beter ging. "Mag ik me nog een keer verstoppen?" vroeg de kitten waarna ze een paar vreemde sprongen maakte. De wit bruine langharige poes begon te lachen. Toen de kit weer even stil stond vroeg die meteen of haar pleegmoeder nog een keer kon tellen. Arctic knikte meteen. "Ja, natuurlijk," zei ze vervolgens om het nog even te bevestigen, ondanks dat ze het tellen altijd het minst leuke van dit spel vond. Door de kleine kitten maakte het allemaal niet meer uit, alles wat ze samen deden werd automatisch leuk.ARCTIC FOX ❄


(c) ELRIC
Terug naar boven Ga naar beneden
Icekit
Member
Hello (Icekit) [SPT] DPKsfdL
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender:
Rank:
Icekit
BerichtOnderwerp: Re: Hello (Icekit) [SPT]   Hello (Icekit) [SPT] Icon_minitimema 7 maa 2016 - 14:08


De witte poes moest lachen om de vreemde srpongen die ze had gemaakt, al begreep Icekit niet echt waarom deze moest lachen. "Mag ik me nog een keer verstoppen?" had de kitten gevraagd terwijl ze even stil stond. "Ja, natuurlijk," had haar pleegmoeder geandwoord. Icekit knikte blij en draaide zich om. Zodra de kat haar ogen weer had gesloten rende de kitten weg. Haar pootjes waren inmiddels toch wel een beetje moe worden. Na wat passen gerent te hebben stopte ze even en keek om zich heen. Waar zou ze zich nu weer gaan verstoppen? Opzij van haar zag ze een bosje, ongeveer net zo groot als waar ze net onder verstopt zat. De kitten rende er na toe en liet zich snel onder het bosje zakken. Ze maakt zich klein en draaide zich om, om in de richting van Arcticfox te kijken. Snel zocht ze weer na de witte langharige poes.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hello (Icekit) [SPT]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: