Skyfall 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Skyfall

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rainheart
StarClan
Skyfall Large
Daan
80
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rainheart
BerichtOnderwerp: Skyfall   Skyfall Icon_minitimeza 16 jan 2016 - 21:03

De jonge kattin keek toe hoe er druppeltjes uit de lucht kwamen vallen. De afgelopen zes manen had ze heel veel dingen geleerd, zo ook dat dit regen was. En daarnaar was ze dus vernoemd door haar mama. Voor de kleine Rainkit was alles heel logisch, ze had alleen een moeder. Want haar vader was dood, maar over dat gedeelte dacht ze liever niet teveel na want het was toch een geheim. In elk geval zat het zo diep weggestopt dat ze er niet eens meer echt aan dacht. De wollige kitten zat in de opening van de nursery en keek hoe de regen opspatte toen het al in een eerder gevallen plas water drupte, het spatte op haar neusje. Kort grinnikte ze en likte het eraf, yummy.

- Bitterkit


Skyfall DDzKaIO
Terug naar boven Ga naar beneden
Bitterpaw
Member
Skyfall NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: Skyfall   Skyfall Icon_minitimeza 16 jan 2016 - 21:43

Blegh, het mocht dan wel Leafbare zijn, toch had de sneeuw vandaag plaats gemaakt voor motregen. De kleine, koude druppels stortten uit de lucht naar beneden en maakten Bitterkit's vachtje helemaal nat. Datzelfde vachtje waar ze elke dag uren aan besteedde om mooi glanzend en gladgestreken te krijgen. Chagrijnig haastte ze zich terug naar de Nursery, daar waar het wel warm en droog was. Dan kon ze weer haar tijd verspillen aan het opnieuw verzorgen van haar geruïneerde vacht. Snel ging ze de Nursery in, waar al een kitten in de opening zat. Toen ze binnen was, schudde ze zich uit en begon haar vacht te likken. In het proces vielen haar ogen op Rainkit, die geboeid naar buiten keek. "Hé, Rain," begroette ze de andere grijze kitten toen. Vanaf hier zag de regen er eigenlijk wel mooi uit, al wilde ze liever toch niet buiten staan.  


Skyfall ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Rainheart
StarClan
Skyfall Large
Daan
80
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rainheart
BerichtOnderwerp: Re: Skyfall   Skyfall Icon_minitimema 18 jan 2016 - 18:22

Een andere kitten kwam de nursery binnenstormen. Haar blik bleef nog eventjes op de regen hangen, maar toen ze een paar spetters op haar vacht voelde keek ze op en draaide ze haar kop in de richting van de grijze kitten. "Hey, Bitter," mauwde ze toen en gaf een snelle lik over haar grijze vacht. Haar blik richtte ze nu weer op de motregen die op de sneeuw drupte, een deel van de sneeuw leek meteen een beetje weg te smelten hierdoor. "Wat was je buiten aan het doen?" vroeg ze toen geïnteresseerd terwijl ze vanuit haar ooghoek naar de ander keek.
[/size]


Skyfall DDzKaIO
Terug naar boven Ga naar beneden
Bitterpaw
Member
Skyfall NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: Skyfall   Skyfall Icon_minitimedi 19 jan 2016 - 15:22

Geïrriteerd vielen haar bruine ogen op een pluk haar die koppig overeind bleef staan. Haar ruwe, roze tong werd nog een aantal keer over de grijze pluk haar heen gehaald, maar tevergeefs. Wat haatte ze regen ook, het verpestte je hele vacht en het was gewoon helemaal nergens goed voor. Haar blik versoepelde wat toen haar ogen weer op Rainpaw vielen, die haar terug groette. Eigenlijk had ze nooit echt met de grijze tabby gepraat, maar daar kon wel verandering in komen. Rainpaw vroeg vervolgens wat ze buiten had gedaan, een nieuwsgierige poes dus. "Acefray gaf net les over kruiden," vertelde ze toen. Het was behoorlijk interessant geweest en ze had dingen geleerd die potentieel iemands leven konden gaan redden. "Het was heel interessant," ging de grijze poes tevreden verder. Eigenlijk was het al een soort eerste training geweest, en ze was er behoorlijk enthousiast over.  


Skyfall ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Skyfall
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: