;; From the floor to the ceiling | Littlestream 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ;; From the floor to the ceiling | Littlestream

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Echopaw
Member
;; From the floor to the ceiling | Littlestream DPKsfdL
997
Actief
Echopaw
BerichtOnderwerp: ;; From the floor to the ceiling | Littlestream   ;; From the floor to the ceiling | Littlestream Icon_minitimedi 26 jan 2016 - 20:55

Na haar fantastische avontuur met Flamepaw en de rogue in het boomhol had ze wel besloten eerst te kijken of de bodem niet gezakt was zoals was geweest bij die ene boom op Fourtrees. Sowieso zou ze nu liever toch teruggaan naar het camp als het hard zou gaan sneeuwen. Ze schopte wat sneeuw over een gevangen vogel, om vervolgens een stuk nat boomschors af te breken om te markeren waar ze deze liet. Daarna versnelde ze in minimaal aantal seconden naar hoog tempo. Tijd om de prooi goed te pakken te krijgen. Ze wist dat ze pootafdrukken achter zou laten; maakte niet uit, des te eerder zou ze haar prooi terugvinden. Over platgelopen sneeuw liet ze zich van een heuvel afglijden. Deze was echter iets stijler dan ingeschat. Met een rotvaar gleed ze over het ijs, struikelend en rollend, om tegen een niet al te dikke boom te knallen. Oh gelukkig, op die takken lag ook sneeuw. Met de impact van Echo's gewicht kwam er een lading sneeuw naar beneden die groter was dan de apprentice verwacht had. Al snel lag er een klein hoopje wit spul op haar rug, en ze schudde het maar snel weg. Hopelijk had niemand het gezien — of nog erger, was ze niet de enige geweest die ze een persoonlijke sneeuwbui had bezorgd.

;; Littlestream first!


;; From the floor to the ceiling | Littlestream HxSLHVT
;; From the floor to the ceiling | Littlestream A12SBeM;; From the floor to the ceiling | Littlestream VoQ7r8e
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
;; From the floor to the ceiling | Littlestream DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: ;; From the floor to the ceiling | Littlestream   ;; From the floor to the ceiling | Littlestream Icon_minitimewo 27 jan 2016 - 9:46


Haar kleine grijze gestalte bewoog geluidloos -op de krakende sneeuw na dan- voort over het gebied. Haar lichte groene ogen scanden de omgeving terwijl een zachte zucht haar bekje verliet. Nog steeds had ze maagkrampen en had een zekere misselijkheid ervoor gezorgd dat ze al dagen geen hap meer binnenkreeg. Gelukkig had ze een ietwat langere vacht, zodat de anderen niet konden zien hoe mager ze wel niet geworden was. Echter zorgde haar smalle postuur en het kleine beetje vlees dat zich over haar botten bevond, dat ze er nog breekbaarder uitzag dan normaal. Ergens was ze blij met het feit dat Tallshadow deputy was geworden, nu kon hij namelijk niet zien hoe slecht ze eraan toe was. Oh Starclan help als hij erachter kwam wat er de reden voor was. Net wanneer de poes verder wou stappen, zakte ze met haar voorpoten door en viel ze neer op de grond. Een zachte puf verliet haar bekje waarna ze nog eens een stapel sneeuw over haar heen kreeg. Zonder de energie te hebben om weer recht te staan en de sneeuw van zich af te schudden, bleef ze simpelweg liggen. Misschien was het wel beter dat ze dit deed, dan had de Clan één last minder. Dan kon Tallshadow een fatsoenlijk iemand vinden, iemand die niet zo onverantwoordelijk was als haar. Iemand die beter zou zorgen voor zijn kittens die in haar buik groeiden.
i'll hold your hands, they're just like ice


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Echopaw
Member
;; From the floor to the ceiling | Littlestream DPKsfdL
997
Actief
Echopaw
BerichtOnderwerp: Re: ;; From the floor to the ceiling | Littlestream   ;; From the floor to the ceiling | Littlestream Icon_minitimewo 27 jan 2016 - 18:54

Zelf had ze de meeste sneeuw uit haar vacht geschud. Ze schaamde zich een beetje toen ze wel een andere geur doorkreeg. Shadowclan wel, poes. Crap, die had ze eerder moeten ruiken. Ze werd vooral een beetje panisch toen ze de kattin onder de sneeuw zag liggen. Verdorie, dat weer. De apprentice haastte zich in de richting van de grijze poes, die niet overeind was gekomen. "Uhm... Sorry vo—" Ze onderbrak zichzelf. Het viel haar op dat dit de oude medicine cat was van Shadowclan, de poes die Tallshadow had geholpen met epic zijn, zoals hij had verteld. De warrior schudde de sneeuw niet van zich af, dus veegde Echo het grootste deel weg, met een schuldbewuste snuit. "Ik gleed tegen die boom aan," verklaarde ze zichzelf. Een beetje een zwak excuus.


;; From the floor to the ceiling | Littlestream HxSLHVT
;; From the floor to the ceiling | Littlestream A12SBeM;; From the floor to the ceiling | Littlestream VoQ7r8e
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
;; From the floor to the ceiling | Littlestream
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: