I like to be alone, but I hate to be lonely 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I like to be alone, but I hate to be lonely

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jaysong
Member
I like to be alone, but I hate to be lonely DPKsfdL
≿ Nickname; Lili[et]
29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ≿ 42 Moons
Gender:
Rank:
Jaysong
BerichtOnderwerp: I like to be alone, but I hate to be lonely   I like to be alone, but I hate to be lonely Icon_minitimeza 5 maa 2016 - 11:25
Hij moest weg van die verdomde Den. De lucht om hem leek hem wel te verstikken. De massieve kater wrong zich uit de Den en zuchtte opgelucht toen de koude lucht van buiten door zijn dikke vacht woei. Met lange passen sjokte hij naar de prooistapel jatte er een konijn af en verdween uit hrt kamp. Jaysong snoof diep de frisse ochtendlucht op en liep met een rustige drafje door het territorium. De konijn bungelde boven de grond en was stevig tussen zijn kaken gesloten, zijn mintgroene ogen gleden langs de openvlakte van de heide. De sneeuw was gesmolten maar de wolken boven hem vertelde dat er binnen no time weer een sneeuwstorm zou kunnen opdagen. Iets waar hij een hekel aan had, het liefst was hij dag en nacht buiten het kamp maar met een sneeuwstorm kon hij niet buiten blijven. Dat was te koud, en dan moest hij zich zelf dwingen om bij de rest te slapen. Net als vannacht. Jaysong zuchtte en liet zijn konijn op de grond vallen, eerst ontbijten en dan zou hij de rest van de dag wel veder gaan aan de taken die hem werden opgedragen. Met een plof liet hij zich naast de konijn vallen en begon rustig van zijn magere prooi te eten.

[Neverland]I like to be alone, but I hate to be lonely 2iux9ud
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Neverland
StarClan
I like to be alone, but I hate to be lonely Miniava
Bunny
275
Actief
"Take this pencil and draw a circle, not a heart, because a heart can be broken but a circle never ends."

CAT'S PROFILE
Age: 50 Moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Neverland
BerichtOnderwerp: Re: I like to be alone, but I hate to be lonely   I like to be alone, but I hate to be lonely Icon_minitimeza 5 maa 2016 - 12:51

De rosse kater keek met een bedachtzame blik naar de lucht. Hij was helemaal wit, geen spoortje blauw te bevinden. Alsof de hemel net zo besneeuwd was als de aarde. Zou het in Starclan ook sneeuwen? Hij wist wel dat men zei dat het er altijd Greenleaf was, maar hoe kon je daar zeker van zijn als je er nooit geweest was? De lucht leek al besneeuwd, dus waarom Starclan niet? Hij schrok op uit zijn gedachten toen een zwarte kater hem voorbij liep. Hij had een konijn in zijn bek en leek het op te willen eten in het territorium, aangezien hij niet in de richting van het camp liep. Neverland stond op en volgde de kater tot die neerzat en begon te eten. Een vriendelijke glimlach lag op zijn snuit. "Goedemorgen, Jaysong.", begroette hij de andere kater vriendelijk.


I like to be alone, but I hate to be lonely OOmihxG
Bedankt Beer voor 't setje <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I like to be alone, but I hate to be lonely
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: