Hey where my bae at [Joystick] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hey where my bae at [Joystick]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Northwind
Member
Hey where my bae at [Joystick] DPKsfdL
(Damn) Daniel
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 ice-cold and lonely moons.
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Northwind
BerichtOnderwerp: Hey where my bae at [Joystick]   Hey where my bae at [Joystick] Icon_minitimezo 6 maa 2016 - 15:19

De grijze tabby kater kwam net het kamp intrippelen met een groot konijn. Er was een ijzige wind opgestoken net toen hij bij één van de goede jachtterreinen van e WindClan aangekomen was en het laagje sneeuw wat er lag was ook niet zo'n meevaller. Maar alsnog had de kater een groot konijn weten te vangen waarmee je makkelijk twee monden mee kon voeden. North zag in zijn ooghoek een Clangenote uit de Warriors-Den trippelen. Zijn vriendin Joystick. Ze keek om haar heen en toen haar blik op hem viel begroette ze hem met een vrolijk knikje. Joystick was altijd vrolijk, zelfs met dit koude weer blééf ze optimistisch, bij haar zijn maakte Northwind altijd ook vrolijk maar ook een beetje verlegen. Hij mocht haar erg graag en was hij dus altijd bang dat hij weer eens een geweldige blunder zou slaan. "Hey Joystick!" Stamelde North een beetje verlegen en wenkte haar. "Wil je misschien dit konijn met mij delen?" Hij wiebelde weer een beetje nerveus met zijn oortjes.


(Tag: Joystick)


Hey where my bae at [Joystick] Qzpxu8
Fight for me, and I promise you I’ll do the same.


Laatst aangepast door Northwind op zo 6 maa 2016 - 15:31; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joystick
Member
Hey where my bae at [Joystick] DPKsfdL
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hey where my bae at [Joystick]   Hey where my bae at [Joystick] Icon_minitimezo 6 maa 2016 - 15:31

De oranje tabby was net klaar met haar middag dutje, ze had in de ochtend geprobeerd nog wat prooi binnen te halen maar dit mislukte een beetje, een beetje erg. Ze rekte zich eens goed uit en begon een paar recht overeind staande plukken van haar vacht te fatsoeneren. Joystick liep behoedzaam over poten en staarten van mede Warriors want e had geen zin in een stel chagrijnige Warriors die haar een preek gaven om rustig te doen in de Warriors Den. Toen ze naar buiten stapte rilde ze even van het plotselinge temperatuur-verschil. Ze hield niet gigantisch veel van Leaf-bare maar ze vond de sneeuwvlokken en de temperatuur ook niet geweldig. Opeens viel haar oog op de grote grijze tabby die in de kamp opening stond. Joystick knikte vrolijk ter begroeting naar Northwind, haar vriend. "Hey Joystick!" Ze grinnikte geamuseerd toen ze North verlegen hoorde stamelen, het was wel schattig. "Hey daar Northie!" Snorde Joystick en liep naar de kater toe toen hij haar wenkte. "Wil je misschien dit konijn met mij delen?" Joystick keek naar het konijn en het liet haar meteen al watertanden. Het was een groot konijn, net gevangen zo te zien want het was nog warm. "Graag!" Joystick liep alvast naar een beschut plekje in één van de hoeken in het kamp en sloeg haar staart over haar pootjes heen om ze warm te houden.


T A G : Northwind // Daniel
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Northwind
Member
Hey where my bae at [Joystick] DPKsfdL
(Damn) Daniel
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 ice-cold and lonely moons.
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Northwind
BerichtOnderwerp: Re: Hey where my bae at [Joystick]   Hey where my bae at [Joystick] Icon_minitimezo 6 maa 2016 - 15:47

"Hey daar Northie!" De kater vond die bijnaam niet zo heel erg geweldig maar Joy vond hem amuserend dus daarom noemde zij hem altijd zo. North had verwacht dat de ginger tabby eerder een konijn met iemand anders wou delen maar ze liep naar hem toe. "Graag!" North volgde Joy naar een beschut plekje van het kamp en volgde haar voorbeeld door dicht tegen haar aan te zitten en ook zijn staart over zijn poten te slaan. Haar slanke, fragiele lichaam was warmer dan het zijne en het wakkerde meteen de vlinders in zijn buik op. De gestreepte kater boog zijn kop en nam een hap van het konijn. Het vlees was lekker warm en hij voelde weer wat energie terugkomen die hij had verloren door te gaan jagen in die irritante, koppige wind. Plotseling zag hij een Queen met twee kittens uit de Nursery lopen, de kittens keken opgewonden naar de vallende sneeuw en probeerde de sneeuwvlokken te vangen. "Zou jij later kittens willen?" Vroeg North terwijl hij nog steeds vertederd naar de fragiele kittens keek. Hij knipperde met zijn ogen toen een sneeuwvlok in zijn oog waaide en boog zich snel weer over het half-opgegeten konijn heen om nog wat happen te nemen. "Ik zelf zou graag kittens willen." 'Met jou' dacht de kater maar hij wist dat gelukkig nog in te slikken voordat hij het echt zou gaan miauwen.


Hey where my bae at [Joystick] Qzpxu8
Fight for me, and I promise you I’ll do the same.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joystick
Member
Hey where my bae at [Joystick] DPKsfdL
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hey where my bae at [Joystick]   Hey where my bae at [Joystick] Icon_minitimezo 6 maa 2016 - 15:57

De ginger tabby liet hem eerst een paar happen nemen, en zag de vermoeide blik uit zijn ogen verdwijnen. Joystick boog haar kop en nam ook een paar happen van het warme konijn. Het was zonder twijfel één van de lekkerste konijnen die Joy ooit een hap van had gegeten. "Zou jij later kittens willen?" Joy verslikte zich toen ze antwoord wou geven maar ook nog steeds een volle mond had. "Ja, ik zou zo graag een paar van die snoezige monstertjes willen." Zuchtte Joy dromerig en ze keek ook in de richting waar North naar de spelende kittens zat te kijken. Opeens knipperde de kater heftig naast hem met zijn ogen waardoor Joy geamuseerd zat te grijnzen. "Ik zelf zou graag kittens willen." Miauwde haar vriend en keek haar recht in de ogen aan. Joy kreeg het opeens spaant-benauwd door zijn intense blik en keek naar haar pootjes. Ze wist bijna zeker dat ze diepere gevoelens begon te krijgen voor deze kater, maar ze wou zichzelf niet voor schut zetten, stel dat hij geen gevoelens heeft voor haar! "Ik zou willen dat ik binnenkort al kittens had, ik hou van die schattige wezens, de Queens zien er altijd zo gelukkig uit met die bolletjes vacht." Miauwde Joystick beverig door de plotselinge wind die door het kamp waaide.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hey where my bae at [Joystick]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: