I'll make you wish that you would never had met me at all. [&BROKENSOUL] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'll make you wish that you would never had met me at all. [&BROKENSOUL]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
I'll make you wish that you would never had met me at all. [&BROKENSOUL] Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: I'll make you wish that you would never had met me at all. [&BROKENSOUL]   I'll make you wish that you would never had met me at all. [&BROKENSOUL] Icon_minitimewo 9 maa 2016 - 22:14

Met een rustige tred stapte een grijs-witte kater uit het BloodClan-camp. Zijn ogen waren gericht naar voren en zijn bek open, maar hij was niet opzoek naar prooi. Nee, helemaal niet zelfs. Hij verveelde zich dood en wilde eens kijken hoe het bij de andere Clans ging. Aangezien ze ThunderClan hadden overgenomen en ShadowClan slechts voor een deel zou het saai zijn om daar keet te gaan schoppen. Bovendien waren er strenge regels opgelegd waardoor hij niet zomaar Apprentice’s mocht gaan aanvallen. Dus kon hij beter zijn kans wagen bij RiverClan of WindClan. En de eerste grens die hij zou tegenkomen was waarschijnlijk WindClan, dus daar zou hij vandaag zijn zinnen op zetten. De bedoeling was dat hij wat keet zou schoppen en dan weer zou verdwijnen. Hij wist hoe erg Clans gesteld waren op hun eigen grenzen en hoe veel agressie er kon ontstaan als één kat die overschreed. En dat was nu eens precies wat hij vandaag ging doen: de grens overschrijden. Niet alleen voor de katten, maar ook voor zichzelf. Hij ging Claw en zijn Clan trots maken. BloodClan moest heersen. BloodClan moest angst zaaien onder alle katten. Als hij er voor kon zorgen dat hij één kat zo bang zou krijgen dat deze kat de anderen ging waarschuwen voor hun, was hij al een heel eind. De geur van bloed hing vers om hem heen en geluidloos rende de kater het laatste eindje naar de WindClan-grens. Zijn ogen waren gericht op eventuele patrouilles. Hij was een BloodClan-cat, maar hij was niet dom. Hij wist dat hij niet onoverwinnelijk was en dat de kans dat hij zou verliezen tamelijk groot was als ze in groep zouden zijn. Een individu of op goed geluk twee zou hij wel nog aan kunnen. En dus overschreed Shark zonder al te veel problemen de grens waarbij hij lette op zijn omgeving. Hij opende zijn bek en rook een vage geur van WindClan. Het rook tamelijk vers en rook zelfs alsof het zijn richting naderde. Shark grijnsde. Liet het spel maar beginnen! ‘Hallo daar,’ zei hij doodleuk toen hij een figuur in de verte zag.

OOC: Eerst toestemming aan mij en Bianca vragen om het topic binnen te vallen a.u.b!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'll make you wish that you would never had met me at all. [&BROKENSOUL]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: