Colors of the Wind ll Neverkit 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Colors of the Wind ll Neverkit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Everkit'
Member
Colors of the Wind ll Neverkit DPKsfdL
San
37
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons...
Gender:
Rank: Kitten
Everkit'
BerichtOnderwerp: Colors of the Wind ll Neverkit   Colors of the Wind ll Neverkit Icon_minitimezo 13 maa 2016 - 16:58

Ever opende haar ogen en gaapte, iets wat wankelend stond ze op haar pootjes. Haar amber ogen schoten naar de kitten die naast haar lag, haar broertje Neverkit. De zwarte kitten gaf de andere kitten een zachte por en grinnikte zachtjes. Weer gaf ze de andere kitten een por, heel zachtjes z-ze wilde hem natuurlijk geen p-pijn doen! 'Hey Ne-never' miauwde ze zachtjes haast niet te verstaan 'Word wa-wakker' miauwde ze toen nog steeds op een zachte toon, ze- ze wilde geen andere kittens wakker maken ofzo...


Neverkit~


Colors of the Wind ll Neverkit HVRpQua

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Neverpaw'
Member
Colors of the Wind ll Neverkit DPKsfdL
Evil queen
11
Actief
Shine bright like a daimond~

CAT'S PROFILE
Age: ↣ 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Neverpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Colors of the Wind ll Neverkit   Colors of the Wind ll Neverkit Icon_minitimezo 20 maa 2016 - 8:28

Slapen, dat was de gene wat Neverkit de hele dag kon doen. Ook al scheen de zon en was het midden op de dag, of juist midden in de nacht Never kon de hele dag doorbrengen met slapen. Zoals nu dus. De fluffy kitten rolde op zijn rugje en sloot zijn ogen genietend. De warme vacht van zijn moeder en zusje dommelde hem al weer snel in slaap. Eerst was alles duister maar toen na een korte tijd werd de duister vervangen door een openveld. In de verte staken bergen uit, en rivieren die door de openlamnschap heen stroomde. De pootjes van Neverkit begonnen te lopen, nee te rennen! Zo snel dat het leek alsof hij door de openvelden heen vloog. Een enorme vogel vloog boven hem en krijste luid zodat het door de vallei heen galmde. Neverkit begon sneller en sneller te rennen zodat hij sneller was dan de bruine vogel boven hem. De kitten wierp een blik naar boven en zag de vogel op een ritme zijn vleugels aan het uitslaan, precies net als zijn poten die over de grond heen roffelde. Een glimlach vormde op zijn lippen toen de hij zijn ogen sloot en de frisse lucht in ademde. Never opende zijn ogen weer, en keek weer naar boven. De vogel was verdwenen! De kitten keeknweer voorzich en tot zijn schrik zag hij dat het openveld ophoude en eindigde in een kloof! Voor Neverkit kon stoppen met rennen viel hij naar beneden. 'Hey Ne-never, word wa-wakker' De fluffy kitten schrok wakker, zijn hart bonsde in zijn keel toen hij zijn ogen opende en omzich heen keek. De zwarte vacht van Everkit liet hem klameren, waardoor hij opgelucht zuchtte. "Ik ben wakker" Bromde hij, en stond wankelend op.


Colors of the Wind ll Neverkit Ta51y8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Colors of the Wind ll Neverkit
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: