The wind is on te rise [Open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The wind is on te rise [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lizardpath
Member
The wind is on te rise [Open] R6HeJgr
Yanthe
2180
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lizardpath
BerichtOnderwerp: The wind is on te rise [Open]   The wind is on te rise [Open] Icon_minitimezo 20 maa 2016 - 11:20


Nu newleaf was aangebroken en alle sneeuw verdwenen was, had Lizardpaw besloten om even langs te gaan bij de nursery. Ze had de laatste tijd niet veel tijd gehad omdat ze alles op orde moest brengen nu zij de verantwoordelijkheid had over de Medicine den en alles wat daar bij hoorde. Toch had ze speciaal wat tijd vrij gemaakt om even langs de nursery te gaan om de kittens te komen controleren. Er waren vele zieken geweest, kittens met hoestjes en kleine kwalen. Het was aan Lizard om hen nog eens allemaal te controleren, zodat ze binnenkort terug met hun moeder de den uit konden. Voor sommige zou dit zelfs de eerste keer zijn. Lizard zette voorzichtig een stap in de den en liet haar blik vluchtig over de nesten gaan. De warmte die haar tegemoet kwam was al een goed teken. Even knikte de jonge poes naar een queen die haar begroette. "Ik kom eens zien hoe het hier met de kittens gaat. Geen problemen meer gehad?" mauwde ze over het algemeen, tegen niemand specifiek.

Open voor alle kittens, queens en andere clankatten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Icekit
Member
The wind is on te rise [Open] DPKsfdL
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender:
Rank:
Icekit
BerichtOnderwerp: Re: The wind is on te rise [Open]   The wind is on te rise [Open] Icon_minitimezo 20 maa 2016 - 12:32


Icekit lag in haar nestje in de nursey. Newleaf was aangebroken, de kou en sneeuw waren weg. Terwijl de kitten nog rustig lag, stapte een zwart witte apprentice de den in. Lizardpaw, de medicine cat apprentice. De kitten hief haar kopje op en ging zitten.
"Ik kom eens zien hoe het hier met de kittens gaat. Geen problemen meer gehad?" hoorde ze Lizardpaw mauwen.
Met haar blauwe oogjes keek ze naar de apprentice benieuwd wat deze ging doen. Ze had wel bewondering voor de Medicine Cat en zijn apprentice, met al die kruiden enzo ook.
Sommige kittens moesten vaak hoesten, waarschijnlijk zou dat één van de redenen zijn waarom Lizardpaw langskwam bedacht Icekit zich. Zij had eigenlijk nergens last van. Behalve dan dat ze nog erg klein was voor een kitten van 2 moons.
Nog steeds nieuwsgierig keek ze naar Lizardpaw.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lizardpath
Member
The wind is on te rise [Open] R6HeJgr
Yanthe
2180
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: The wind is on te rise [Open]   The wind is on te rise [Open] Icon_minitimewo 23 maa 2016 - 22:14


Eén van de queens zei haar dat er al een paar dagen geen klachten meer waren. Soms waren er nog kittens die kort moesten hoesten, maar er waren geen hoestbuien meer zoals in de koudere tijden. Lizard besloot toch om even vluchtig langs te gaan bij de jongste kittens. Ze zag al snel een kleine grijze poes, Icekit. Ze was iets kleiner dan de meeste kittens van 2moons, maar Leaf-fall zorgde er nu eenmaal voor dat de kittens iets minder te eten kregen, net als hun moeders en de rest van de clan. De apprentice boog haar kopje naar voren en drukte haar neusje kort tegen de buik van de kitten ter begroeting, maar tegelijkertijd ook om te controleren of Icekit genoeg at. Ze was naar haar mening in orde, al had ze natuurlijk liever dat de kittens net iets voller waren. Al was het maar om zich te beschermen tegen de koude. "Alles goed met je Icekit?" vroeg ze uiteindelijk maar met een geruststellende glimlach. Even ging haar blik naar een queen die iets verder zat en haar staart over haar kittens legde om deze warm te houden. "Heb je het 's nachts niet te koud?"

Tag: Icekit + open
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The wind is on te rise [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: