Where did they fall 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Where did they fall

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Waspsting
Member
Where did they fall 8f3908030c2578c81bf9933458b4cf0fe12d0a03
Rei
607
Actief
Strength of the spirit must be guided. Let me guide and I'll make great warriors.

CAT'S PROFILE
Age: ❝101 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Waspsting
BerichtOnderwerp: Where did they fall   Where did they fall Icon_minitimezo 3 apr 2016 - 21:37

- in het kamp -
Vandaag had Waspsting de opdracht gekregen om een trainingsgroep te organiseren. Ze zou vandaag met een verschillend groepje gaan: een apprentice, een warrior en een deputy. Ze had hen - inclusief Tallshadow - de opdracht gegeven te verzamelen bij de in- en uitgang van het kamp rond zonhoog. Ze had hen ook verteld van te voren wat te eten en drinken, zodat ze dat later niet meer hoefde te doen. Het was beter als je goed voorbereid de les inkwam. Ook zijzelf had daarvoor goed gegeten. Als leidster zou ze flink wat energie nodig hebben, ze zou aan dit groepje haar poten vol hebben.

- voor trainingsgroep 1: Tallshadow, Brittlerose en Rapidpaw


Waspsting

if you are the flower bearing honey


than i am your wasp that stings
Terug naar boven Ga naar beneden
Brittlerose
Member
Where did they fall DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons •
Gender:
Rank:
Brittlerose
BerichtOnderwerp: Re: Where did they fall   Where did they fall Icon_minitimezo 3 apr 2016 - 22:04

Een grote siamese kat likte wat water uit een plas in het kamp. Ze had ook ineens de kittens er heen gebracht die al vast voedsel aten. Het had geregend van de nacht en er waren in het kamp overal plassen met water. Dat was handig want dan moesten ze niet helemaal gaan lopen naar de beek in het territorium. De kittens waren trouwens ook dolgelukkig dat ze konden spelen in de plas. Toen ze genoeg had gedronken en helemaal nat was vertrok ze naar de afgesproken plaats. Ze begroette Waspsting met een knikje. Haar korte vacht was doorweekt en met een grom schudde ze de druppels ervan af. "Kittens," miauwde ze hoofdschuddend. Ze had er zin in. Het was lang geleden dat ze nog eens een goede training had gehad en mits ze geen leerling had was het alleen maar jagen geblazen. En dat deed ze, goed ook, maar ze verheugde zich op een goede training. Ze keek haar mede warrior aan. "Ik heb er zin in, jij ook?"


Brittlerose
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Where did they fall 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Where did they fall   Where did they fall Icon_minitimema 4 apr 2016 - 19:31

Het was misschien wat vreemd, de deputy die les ging krijgen van een van zijn warriors, maar de kater vond het uiterst belangrijk dat hijzelf ook nog wat bijleerde. Daarom had hij zichzelf in deze trainingsgroep gezet onder leiding van een van de meer ervaren warriors, samen met nog een die ouder was dan hij. Bovendien kon de deputy zo kijken of de oudere warriors het vechten niet verleerd waren. Klonk evil, maar het was nodig om de clan draaiende te houden, en als laatste was hij natuurlijk op zoek naar potentiele mentoren voor de dartelende kittens. Speel gooide hij hen met zijn poot wat water toe, om beloond te worden door een aanval kleine natte monsters over zich heen te krijgen. Even nam hij de tijd elk van de kleintjes eens hem te laten verslaan - goed voor het zelfvertrouwen - waarna hij opstond, en zijn natte vacht uitschudde. Tijd om op training te gaan.


Where did they fall Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Rapidpaw
Member
Where did they fall DPKsfdL
Freedje
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rapidpaw
BerichtOnderwerp: Re: Where did they fall   Where did they fall Icon_minitimedi 5 apr 2016 - 20:44

Nervositeit gierde door zijn aderen toen de kater zich besefte dat hij vandaag zou gaan trainen met een paar andere katten. Dat wilde zeggen: twee Warrior’s en één Deputy. Waarom was hij de enige Apprentice in het groepje? Hij was helemaal nog niet ver met zijn training als Apprentice. Sinclaw had hem al een paar dingen geleerd, maar lang niet genoeg om uit te blinken tussen twee ervaren Warrior’s en de Deputy. Bovendien rees zijn vacht nog altijd in de lucht van schaamte als hij dacht aan zijn laatste ontmoeting met Tallshadow. Die was niet bepaald leuk geweest omdat hij bijna verdronken was geweest en Tallshadow hem nog net had weten te redden. De kater voelde zich al beschaamd over dat feit, maar zou zich al helemaal niet fijn voelen als hij vandaag niet goed zou presteren. Aan de andere kant was deze training bedoeld om iets bij te leren en zag hij niet echt in waarom hij schrik moest hebben om te falen. Als hij goed zijn best zou doen en hij zou zich van zijn beste kant laten zien, zou Tallshadow hem misschien zelfs in het oog houden en Sinclaw vertellen over zijn kennen en kunnen. En met die gedachte stapte de Apprentice opgewekt naar buiten en rende gauw naar de prooistapel om nog wat te eten. Aangezien het geregend had, had hij al kunnen drinken uit een schoon plasje. Ook had hij daarnet nog gauw zijn behoefte gedaan zodat hij daar in elk geval niet lastig gevallen door kon worden, want dat zou pas echt gênant zijn. De kater at gauw zijn prooi op, likte zijn vacht wat schoon en rende toen naar de kampuitgang. ‘Hallo daar,’ zei hij en hij gaf een respectvol knikje naar de Warrior’s, zijn Deputy een grimas toewerpend. Snel ging hij zitten en wachtte tot ze konden vertrekken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Waspsting
Member
Where did they fall 8f3908030c2578c81bf9933458b4cf0fe12d0a03
Rei
607
Actief
Strength of the spirit must be guided. Let me guide and I'll make great warriors.

CAT'S PROFILE
Age: ❝101 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Waspsting
BerichtOnderwerp: Re: Where did they fall   Where did they fall Icon_minitimewo 6 apr 2016 - 17:34

Brittlerose, een warrior van ongeveer haar leeftijd, arriveerde als eerste. Deze maakte hoofdschuddend een opmerking over de kittens die vrolijk in een plas water aan het spelen waren en een warme glimlach kwam op het gezicht van Wasp. "Ik heb er zin in, jij ook?" werd er aan haar gevraagd en de kattin knikte. "Zeker," miauwde ze ter antwoord en keek om toen ook Tallshadow zich bij hen voegde. Hij had een opmerkelijk natte vacht en een kleine grijns kwam op haar gezicht. "Hebben ze je verslagen?" vroeg ze grappend terwijl ze op de dartelende jonkies wees met haar staart. Rapidpaw, de jongste van de hele groep, voegde zich toen ook bij hun en de pers knikte. "Goed, tijd om te gaan. We zullen vandaag bij de Burnt Sycamore trainen, dan kunnen we gelijk de geurmarkeringen verversen." miauwde ze en begon toen met lopen richting de juiste plek. De Burnt Sycamore was sinds kort weer van hen en dat betekende dan ook dat ze alle sporen van zowel BloodClan als ThunderClan daar zo goed mogelijk weg moesten halen. En dat zou goed lukken als ze daar de hele middag zouden trainen.


Waspsting

if you are the flower bearing honey


than i am your wasp that stings
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Where did they fall   Where did they fall Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Where did they fall
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: