{Een verhaal door Nathalie} Brainwash 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 {Een verhaal door Nathalie} Brainwash

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brightspots
StarClan
{Een verhaal door Nathalie} Brainwash O5JCGQY
Nathalie
3034
Actief
I'm a Queen from Starclan

"You're only dead when anyone who lived with you is gone too" -Brightspots 05-07-2016

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brightspots
BerichtOnderwerp: {Een verhaal door Nathalie} Brainwash   {Een verhaal door Nathalie} Brainwash Icon_minitimema 11 apr 2016 - 19:48

Ik wil dus na tijden weer een poging doen tot schrijven. Dit keer heb ik een compleet uitgedacht idee en het is gebaseerd op mijn eigen ervaringen bij Fier Fryslan & de psychologie.

In april 2013 tot & met april 2014 was ik in behandeling bij Fier. Dit was een goed jaar, maar toch waren er dingen die achteraf niet hebben geklopt. Zo hebben ze een verhaal van mij zodanig vervormd en het zo subtiel bij mij naar binnen gebracht werd dat ik het ging geloven. Dit gaat over mijn vriend Joël, waar ik sinds 15 februari weer bij terug ben. En zo zijn er nog veel meer dingen.
In oktober 2014 ging ik weer terug naar Fier omdat ik een enorme terugval had en er weer bepaalde dingen waren gebeurd dat maakte dat het opnieuw slecht met mij ging. Mijn doel was om de puntjes op de i te zetten en er voor te zorgen dat ik alles goed ging afronden. Dit ging echter helemaal verkeerd, het leek er op alsof mijn behandelaren me probeerde te brainwashen. Dit keer had ik het door en probeerde ik het tegen te gaan, uiteindelijk ben ik na acht maanden tegen advies in weg gegaan zodat ze geen grip meer op mij zouden hebben. Zo probeerde ze me wijs te maken dat ik een bepaalde diagnose had en dingen niet kon. Ik kon geen diploma halen, ik kon geen normaal leven leiden in de toekomst, etc. Het leek er op alsof ze me problemen aan probeerde te praten zodat ik nog meer behandeling nodig zou hebben en ze geld aan mij zouden verdienen.

Hier wil ik een verhaal over schrijven, maar dan meer als een soort metafoor. Het wordt een horror verhaal. Ik ben de hoofdrolspeler maar dan met een andere naam.
Mijn hoofdbehandelaar en teamleider (semi-hoofdbehandelaar) heten eigenlijk Gea en Stefan, maar zullen Gaya en Stephen heten in het verhaal zelf.

Samenvatting verhaal:
Nadia is een meid van 16 en haar leven staat helemaal op d'r kop. Ze gaat niet meer naar haar normale school en zit nu op een rebound, op die rebound komen de docenten en hulpverleners er achter dat er meer aan de hand is met Nadia en wordt ze door gestuurd naar een behandelgroep. Hier moet ze voor een heel jaar in behandeling gaan. Het is moeilijk en in eerste instantie wilt Nadia niet, maar op een gegeven moment ziet ze in dat het wel nodig is. Haar ouders brengen haar naar het verblijf waar ze een jaar zou moeten wonen... Het verblijf is oud en ziet er heel onopvallend uit, misschien iets te onopvallend. Ook lijkt het er op alsof er dingen niet kloppen met de behandelaren en begeleiders, de andere meiden die er zitten zijn ook vreemd. Dit zoekt Nadia uit en waar ze achterkomt schijnt nog angstaanjagender te zijn dan dat ze gedacht had...

Het wordt dus een horror verhaal met geesten een een alter universum (ook wel bekend als het hiernamaals). In het verleden waren er twee psychologen die een bepaald soort mens probeerde te creëren, dit probeerde ze door middel van het manipuleren van het brein, de mensen dingen wijs te maken en zo dingen over zichzelf te laten geloven die niet waar zijn. Hierdoor zouden ze vatbaarder worden en makkelijker stuurbaar, waardoor je macht over ze hebt en zo dingen zou kunnen bereiken... In het verleden zijn de cliënten van deze psychologen echter in het verzet gegaan en wisten de cliënten de twee psychologen om te brengen waardoor de cliënten voorgoed van ze af waren. Ze deden namelijk nare dingen, hele nare dingen. De twee geesten hebben echter niet bereikt wat ze wouden bereiken en hebben de psychologen nu een andere manier gevonden om wel door te kunnen zetten waarmee ze in het verleden begonnen waren.

Ik moet het nog wat beter uitwerken, maar iets in deze trant. Door middel van informatie bronnen zal ik het zo een iet wat "realistische" tint geven en dan het verhaal uitschrijven. Heeft iemand tips of misschien vragen of opmerkingen? Laat het dan weten. Als iemand nu al dingen tegen komen waar ze vragen uit kunnen halen, stel ze, want dan kan ik er over na denken en er voor zorgen dat de vragen beantwoordt worden in het verhaal.


::"Bright's::

{Een verhaal door Nathalie} Brainwash SH9MgCf


Laatst aangepast door Brightspots op di 12 apr 2016 - 16:58; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redkit,
Member
{Een verhaal door Nathalie} Brainwash DPKsfdL
62
Actief
Redkit,
BerichtOnderwerp: Re: {Een verhaal door Nathalie} Brainwash   {Een verhaal door Nathalie} Brainwash Icon_minitimema 11 apr 2016 - 19:52

Dit klinkt interessant ^^ Ik ga het lezen c:


{Een verhaal door Nathalie} Brainwash Cd40WPu
Other:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Een verhaal door Nathalie} Brainwash
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Art corner-
Ga naar: