Differences, but still the same things 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Differences, but still the same things

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lítill
Member
Differences, but still the same things 8p9AkY3
Bo ~
873
Actief
just being old and grumpy

CAT'S PROFILE
Age: 76 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Lítill
BerichtOnderwerp: Differences, but still the same things   Differences, but still the same things Icon_minitimewo 11 mei 2016 - 22:06

Auw... Serieus... Die Claw had hem niet een klein beetje verwond ook. Het was echt vreselijk. Alles waren littekens geworden en hij werd er gek van. Hoe had hij kunnen verliezen van zo'n kat? Hij kon er niks aan doen dat hij een beetje ziek was geworden. En waarom had Miles hem niet geholpen? Het was niet eerlijk. Hij gromde even en sloot zijn ogen even. Miles was niet eens met hem mee gegaan. Verrader. De grootste verrader van hun allen. Hij opende zijn olijfgroene ogen weer en keek recht voor uit. Het was echt niet leuk meer. Hij had eindelijk de macht over genomen van Icy en nu..? Nu was hij dit. Een 'vogelvrije' kat, die vermoord zou kunnen worden door een kat van de elite. Hoe konden ze hem zo de rug toe keren? Hij was een goede leader geweest. Hij kon er niks aan doen. Ze waren vast te bang voor hem. Hij snoof even en ging zitten. Hij had nog steeds zijn halsband vol honden tanden om, die had hij verdient. Hij zou hem ook niet af doen ook, dit was wie hij was. Dat de rest van de elite hem niet meer accepteerde was hun eigen keuze.

+Icy


Differences, but still the same things Os_zpsx5yyljap
Normal OS:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icy
Member
Differences, but still the same things Mini
LAU
4006
Afwezig
EX ELITE LEADER
i am an outcast


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Icy
BerichtOnderwerp: Re: Differences, but still the same things   Differences, but still the same things Icon_minitimema 16 mei 2016 - 18:13

In een korte tijd was Icy's leven overhoop gegooid: Na een gevecht met Windclan deputy Lionroar was ze blind geworden aan één oog, waardoor ze makkelijk overmeesterd werd door Riverclan en gevangen genomen werd. Niemand kwam haar redden, zelfs haar trouwe deputy Saxon niet. Misschien was haar voormalig clan Riverclan gewoon te sterk.. Nee, dat zou ze niet toegeven! Haar Elite was veel sterker. Maar waarom was haar elite haar dan niet komen helpen? Waarom keerde de elite zich nu zo van haar af? Ze wisten waarschijnlijk niet eens dat ze nog leefde. Ze had zichzelf weten te bevrijden uit de klauwen van Riverclan toen ze te druk oorlogje aan het spelen waren met de andere clans. Maar toen ze terugging naar Bloodclan zag ze dat Lítill de macht al overgenomen had, en ze was te zwak geweest om het toen al tegen hem op te nemen. Nu zat ze hier, als rogue. Misschien kon ze ex-bloodclanners vinden en rond zich verzamelen om een tegenaanval te lanceren en de macht terug te grijpen. Dat was op dat moment het enige doel in haar leven.


Differences, but still the same things Vhsq4z
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Differences, but still the same things
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: