Bored. [&SKULLKIT'] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bored. [&SKULLKIT']

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crashpaw
Member
Bored. [&SKULLKIT'] DPKsfdL
Freedje
97
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Crashpaw
BerichtOnderwerp: Bored. [&SKULLKIT']   Bored. [&SKULLKIT'] Icon_minitimeza 14 mei 2016 - 15:24

Het was een vrij rustige ochtend en er was niks te doen. Crosskit was niet in de buurt en Crashkit verveelde zich enorm. Op Crosskit na had ze namelijk niet echt iemand waar ze mee kon praten. Ze durfde echter te wedden dat de kater nu al weer raar over haar aan het praten was tegen zijn vrienden. Was het verkeerd om te hopen dat hij het niet deed? Ze had geen idee. Ze wist tegenwoordig niet goed meer wat wel verkeerd was en wat niet. De poes richtte haar lichtgrijze ogen verveeld op de wand van de Nursery. Er was echt niks te doen en ze verveelde zich kapot. Ze wilde dat ze Apprentice zou worden, maar er was nog geen nieuwe Ceremonie geweest. Zou ze überhaupt als Apprentice benoemd worden? Als ze meer tripjes buiten het kamp zou doen waarschijnlijk niet. Ze wist heus wel welke straf er op stond. Je mocht waarschijnlijk voor de Elders gaan zorgen en de eerstvolgende Ceremonie niet eens bijwonen. Crashkit zou de schaamte om nog langer een kitten te blijven niet aankunnen. Zouden ze dat echt doen? Ze had eigenlijk geen idee. Zo veel aandacht besteedde ze er nu ook weer niet aan om de Warrior Code van buiten te kennen. Misschien als ze Apprentice werd, maar voor nu was het nog geen prioriteit. Crashkit richtte haar blik op de Queens die met elkaar aan het praten waren en toen ze even niet opletten sprintte ze naar buiten. De wind blies haar geur weg van de Queens dus ze had geen mogelijkheid om ontdekt te worden. Ze richtte haar blik rustig op het kamp en ging een beetje aan de zijkant van het kamp zitten zodat ze in elk geval niet zo zou opvallen. Ze vond het belachelijk dat ze per se met een Queen buiten moest gaan zitten en omzeilde deze regel dan ook zo goed mogelijk. Haar kopje schoot naar opzij toen ze een geluid hoorde. ‘Ik weet dat je me gevolgd bent,’ zei ze geïrriteerd tegen welke kitten daar dan ook mocht zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bored. [&SKULLKIT']
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: