Our future, our hope 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Our future, our hope

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Neverland
StarClan
Our future, our hope Miniava
Bunny
275
Actief
"Take this pencil and draw a circle, not a heart, because a heart can be broken but a circle never ends."

CAT'S PROFILE
Age: 50 Moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Neverland
BerichtOnderwerp: Our future, our hope   Our future, our hope Icon_minitimezo 15 mei 2016 - 14:34

De rosse kater liep de nursery in met wat vers mos in zijn bek. Tuurlijk, het was normaal gezien een apprentice taak om het mos te verversen, maar de senior warrior kwam graag eens in de nursery kijken - en waarom zou hij zich dan niet meteen nuttig maken? Neverland legde het mos neer bij een queen die hem met een glimlachje bedankte en het bij haar nest begon te leggen, zodat het goed zacht was voor haar kittens. De rosse kater keek hen glimlachend aan en liep toen wat verder de nursery in. Misschien kwam er een kitten naar hem toe, en dan kon hij misschien een verhaal vertellen - dat deed hij altijd graag. De kittens leken het ook altijd tof te vinden. Ach, hij kon zich zijn eigen kittentijd nog herinneren - toen Dreamdust en Hazeshade nog leefden.. Het waren altijd bitterzoete herinneringen, maar in ieder geval had hij Everstar nog steeds. Wat moest hij zonder haar?

Eerste post Crashkit ^^


Our future, our hope OOmihxG
Bedankt Beer voor 't setje <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Crashpaw
Member
Our future, our hope DPKsfdL
Freedje
97
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crashpaw
BerichtOnderwerp: Re: Our future, our hope   Our future, our hope Icon_minitimezo 15 mei 2016 - 21:08

Met een lichte jaloerse blik keek Crashkit toe hoe het mos werd weggenomen en door een Queen naar haar kittens werd gebracht. Ze wilde dat ze wat van dat mos kon hebben zodat ze zelf lekker kon liggen, maar dat zat er niet meer in vandaag. Boos zette ze zichzelf dus neer op haar kont en keek met vernauwde ogen naar de blije gezichten van de kittens toen de Queen de mos voorzichtig neerlegde en hun allen een kopje gaf. Op deze momenten wenste ze dat haar moeder haar niet in de steek had gelaten, dat ze een band had gekregen met haar moeder en dat het haar moeder was die haar mos zou komen brengen. Haar ouders hadden echter vanaf haar geboorte niet meer naar haar gekeken en hadden tegen haar gezegd dat ze een ongelukje was dat nooit geboren had mogen worden. Ze vonden de andere twee kittens die ze hadden gekregen schatten, maar zij viel volgens hun helemaal uit de toon. Om niet in een slecht daglicht te komen staan bij haar Clangenoten had de Queen haar kitten wel nog melk gegeven toen deze dat nodig had, maar had, zodra Crashkit op prooi kon leven, niet meer naar haar kitten omgekeken. Boos zwiepte Crashkit’s staartje heen en weer. Waarom had die stomme Warrior niet wat meer mos meegenomen? Dacht hij soms dat dat stomme, arrogante nestje kittens de enigen waren die mos nodig hadden? Kwaad kwam Crashkit overeind en wilde naar de uitgang lopen, maar natuurlijk stond die grote kater er weer voor. Crashkit vond het een slecht ding voor haar imago als ze opeens aardig ging doen puur omdat het een oudere Warrior was dat voor haar neus stond. ‘Laat me erlangs,’ zei ze op arrogante toon. ‘Ik moet ook mos hebben en er is weer niet genoeg omdat hun het allemaal inpikken.’ Kwaad wees ze met haar staart op een botte manier naar de kittens die dicht bij hun moeder kropen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Our future, our hope
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: