If you feel so empty (Winddancer) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 If you feel so empty (Winddancer)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lichenpaw
Member
If you feel so empty (Winddancer) Epj501
Derpje
105
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lichenpaw
BerichtOnderwerp: If you feel so empty (Winddancer)   If you feel so empty (Winddancer) Icon_minitimezo 15 mei 2016 - 17:47


De jonge gekleurde kater trippelde langs de Shadowclan territorium, hij moest eigenlijk gaan jagen. Al was het voor hem een grote vraag omdat hij niet kon jagen, hij tuurde zo hier en daar langs de territorium van de Shadowclan. Hij mocht niemand vertrouwen, die woorden kende hij nog. Clanners waren gevaarlijk, hij rook een stevige Shadowclan geur dus hier was het veilig om rond te dwarrelen. zijn zachte kussentjes rakten steeds het natten zand, de natten grassprieten staken boven hem uit. Steeds voelde hij zich steeds natter en natter worden, zijn vacht werd op deze manier aan elkaar vast geplakt. De zon scheen boven de blauwen lucht die gevuld was met grijzen wolken, zijn lichaam rilde door de kou. Zijn blauwen ogen tuurde langs het gebied, hij dook tegen de grond aan. Zodat hij makkelijker kon sluipen naar vijanden, ook was hij slecht te ruiken door al dat water in zijn vacht. Langzaam zetten hij stap voor stap vooruit, hij was niet zo'n goede vechter of jager. Al kon hij zijn lengte in zijn voordeel gebruiken, hij zakte dieper tegen de grond aan zodat zijn vacht de natte grond raakten. Hij keek gefocust op het gebied, hij moest toch ooit leren jagen. Hij hield zijn adem in, misschien was dit een test van het leven. Er nu een kat langs laten lopen die van een andere clan was, nu moest hij laten zien dat hij loyaal genoeg was. Hij maakte zijn ogen tot spleetjes, hij liet zijn staart tegen de grond hangen en bleef op zijn hoeden.


Art:
Terug naar boven Ga naar beneden
Winddancer
StarClan
If you feel so empty (Winddancer) Miniava
Bunny
2607
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Winddancer
BerichtOnderwerp: Re: If you feel so empty (Winddancer)   If you feel so empty (Winddancer) Icon_minitimema 16 mei 2016 - 13:02

Tevreden keek de tabby naar het hoopje aarde die haar prooi bedekte. Straks zou ze hem weer komen ophalen, maar nu kon ze eerst nog wat meer gaan jagen. Ze was blij dat het weer warmer werd, dat de prooi weer uit hun holen kwam gekropen. Ze hadden eindelijk weer eens een beetje geluk met de jacht, hoewel de stapel prooi in het camp nog steeds niet overvloedig was. Het was wel genoeg om niemand echt met honger naar bed te laten gaan, maar dan nog - het was beter als iedereen echt kon eten tot ze vol zaten. Winddancer liet haar begraven prooi achter en liep verder nadat ze zich ervan verzekerd had dat ze de plek nog kon terug kon vinden later. Ze keek om zich heen met haar groene ogen, op zoek naar meer prooi. Opeens hoorde ze links van haar iets ritselen in de struiken - door de regen kon ze niet goed ruiken wat het was. Misschien een kat, maar dat risico kon ze niet echt nemen - als het prooi was, zou ze hem alleen maar wegjagen door eerst te vragen of het een prooi was. daarom zakte de grote poes in sluiphouding, getraind om haar gewicht te verdelen zodat ze niet weg zou zakken in de drassige grond, en begon op de struik af te sluipen.


If you feel so empty (Winddancer) 6Gt25F7
Terug naar boven Ga naar beneden
Lichenpaw
Member
If you feel so empty (Winddancer) Epj501
Derpje
105
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lichenpaw
BerichtOnderwerp: Re: If you feel so empty (Winddancer)   If you feel so empty (Winddancer) Icon_minitimedi 17 mei 2016 - 18:12

De jonge kater sloop voorzichtig, de regen druppels vielen als pijpenstelen uit de lucht. Zijn geur was slecht, hij spitste zijn oren toen iets dichterbij liep. Hij hoorde stappen maar het duurde niet lang tot hij deze niet meer hoorden, hij zakte dieper door zijn poten en bleef staan. Er was weinig te zien door dit bosje en helemaal doordat het regende kon hij geen geuren van elkaar scheiden, hij legde zijn oren in zijn nek. Hij bleef wachten, wat zou hij moeten doen. Als hij zou vluchten dan was hij ontdekt als hij zou blijven staan zou hopelijk de kat weg zou gaan, Al hoorde hij het niet meer dus wist niet of de kat weg gelopen was of naar hem toe sloop. Stil bleef hij staan, klapte voorzichtig zijn nagels uit. Wat moest hij doen? Moedig zijn of een mietje? Beiden waren een goed idee, of hij bleef staan en koos geen enkele. Hij slikte kort, de regen verpeste ook nog zijn gehoor. Hij bleef staan, hij had een doorweekte lange vacht die nu bijna half tegen de grond aan lag.


Art:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: If you feel so empty (Winddancer)   If you feel so empty (Winddancer) Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
If you feel so empty (Winddancer)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: