I don't need help (Rapidpaw) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 I don't need help (Rapidpaw)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lichenpaw
Member
I don't need help (Rapidpaw) Epj501
Derpje
105
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lichenpaw
BerichtOnderwerp: I don't need help (Rapidpaw)   I don't need help (Rapidpaw) Icon_minitimezo 15 mei 2016 - 19:58


De jonge kater was al een lange tijd op, hij liep langs de territoriums van Shadowclan. Hij dacht aan weinig, half slapend letten hij op. Hij wankelde, zijn beeld zweefde heen en weer. Het draaide een beetje, hij knipperde 3 keer waarna hij er achter kwam waar hij was. Hij was bij de Burnt Sycamore, moest hij hier zijn? Nee, waarom was hij hier dan? Oja om te jagen, al kon hij niet jagen toch zakte hij door zijn poten heen. Zijn moeien ogen tuurde over de afgebrande plekken heen, zou hier nog wat van prooi over zijn gebleven? Een van zijn obseveringen, wat is hier gebeurd? En hoe? Hij zuchtte diep, bomen waren half afgebrand of ja de gene die tegenover hem stond. Hij ging door zijn poten heen, zetten zijn zintuigen aan. Hij rook bijna niks, geen enkele geuren. Een beetje Shadowclan maar dat was het, het rook vooral naar.. Hij wist niet hoe hij het moest neer leggen, zijn poten trilden door slaap te kort. Het was nog steeds diep in de avond, de zon scheen nog niet. Er was een grote waas voor zijn ogen, ook nog een ding wist hij. Dit was niet zomaar afgebrand, zijn blauwen ogen gericht op de verre plekken in het bos. Hoe moest hij jagen? Hij dacht even na, al kwam hij niet op het antwoord. Hij wist waar hij ongeveer was altijd, hij wist ongeveer hoe hij moest vechten of ja zijn klauwen kon uit slaan. Nu nog jagen, om de reden dat hij eerst voor de elders zou jagen en daarna voor zichzelf. Hij had dus weinig gegeten deze maanden, nog steeds stond hij in een jacht houding. Zijn lichaam dicht tegen de koude grond aan gedrukt, de grassprietjes kriebelde tegen zijn buik aan. Zijn staart lag stil op de grond, zijn ogen waren ook nog tot spleetjes getrokken om zo zich meer te focussen. Nu nog jagen, het was maar zoiets wat moet en moest kunnen.

Art:
Terug naar boven Ga naar beneden
Rapidpaw
Member
I don't need help (Rapidpaw) DPKsfdL
Freedje
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rapidpaw
BerichtOnderwerp: Re: I don't need help (Rapidpaw)   I don't need help (Rapidpaw) Icon_minitimezo 15 mei 2016 - 20:54

Het was laat in de avond en Rapidpaw’s poten roffelden samen met die van een andere Warrior over de grond. Hij schudde de vermoeidheid van zich af. Dus zo was het om ’s avonds nog op patrouille te mogen gaan. Het was echter meer een nachtwandeling geweest omdat de enthousiast Young Warrior die de patrouille had mogen afsluiten niks van ophouden hield. Ook nu werd hij weer afgeleid en riep Rapidpaw nog iets naar hem, maar de Young Warrior verdween in de verte. Mopperend bedacht Rapidpaw zich dat hij net zo goed terug naar het kamp kon gaan. Hij wilde weten hoe het met Tinykit was en bovendien had hij wel weer genoeg gedaan voor vandaag. Hij wilde koers zetten richting het kamp, maar plotseling viel hem een andere aanwezigheid op. Even twijfelde hij kort. Eigenlijk zou hij totaal niet verder mogen gaan in zijn eentje. Er moest op dit tijdstip al zeker een Warrior bij hem in de buurt zijn, maar diegene met wie hij de patrouille had afgesloten had hem zojuist in de steek gelaten. Hij hoopte dat hij beter was in een avondpatrouille afsluiten als hij Warrior zou worden. Of Young Warrior. En hij hoopte dat hij zijn zusje de juiste dingen bij kon leren als ze iets aan hem vroeg. Rapidpaw bande zijn zusje zo goed en zo kwaad als het kon uit zijn gedachten. Hij moest eens leren accepteren dat hij niet elke minuut van de dag van zijn leven bij haar kon zijn om haar in de gaten te houden. Rapidpaw grinnikte al bij het idee hoe het zou zijn als ze later een leuke kater zou ontmoeten. Waarschijnlijk zou hij hun stiekem achtervolgen of zo. De kater draaide zijn kop en liep op de Burnt Sycamore af. Een kater stond vrij wankel op zijn poten en Rapidpaw fronste toen hij zag dat de kater alleen was. Ook iemand alleen achtergelaten door een patrouille? Het leek er niet op. Het leek eerder op een Apprentice die per se wilde bewijzen dat hij iets kon betekenen voor de Clan. Rapidpaw sprong over het struikgewas heen en liep op de kater af. Hij kon de kater niet goed herkennen in het donker en schraapte zijn keel. ‘Hé,’ sprak hij rustig. ‘Gaat het wel? Dit is echt geen tijd meer om te gaan jagen, weet je.’ Hij liep kalm op de kater af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lichenpaw
Member
I don't need help (Rapidpaw) Epj501
Derpje
105
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lichenpaw
BerichtOnderwerp: Re: I don't need help (Rapidpaw)   I don't need help (Rapidpaw) Icon_minitimezo 15 mei 2016 - 21:27


De jonge kater voelde elk moment zijn ogen dicht zakken, hij kon moeilijk recht blijven staan maar maakte zich sterk toen hij het aankomen van een kat hoorden. Hij probeerde gelijk weer recht op te staan, niet te gaan jagen maar gewoon een neutrale positie aan te nemen. Ook iemand alleen achtergelaten door een patrouille? Het leek er niet op. ‘Hé,’ sprak een bruin gestreepte kat rustig. Lichen draaide zich om, hij keek met zijn doordringende blauwen ogen naar de ambere ogen van de kater voor hem. Zijn hart klopten, zou hij het weten? ‘Gaat het wel? Dit is echt geen tijd meer om te gaan jagen, weet je.’ Miauwde de kater en liep kalm naar hem toe. Hij stapte achteruit, tot hij deze kater eens goed bekeek. Hij herkende deze als Rapidpaw, een goede apprentices. Hij zei niks, liet afkeurend zijn staart heen en weer zwiepen. "Mankeert mij iets dan?" Vroeg hij kort af aan de Shadowclan apprentices, het was een emotieloze reactie. Lichen keek hem doordringend aan, toch had hij een emotieloze en rustgevend blik voor nu. Hij reageerde niet zo graag over persoonlijke vragen, zijn klauwen waren ingeklapt. Hij wist namelijk niet of hij ze moest gebruiken ja of nee, zijn ogen gleden langs de kater. Misschien was de kater voor hem al wat opgevallen, al wilde hij wel weten over de Burnt Sycamore al wilde hij niet zo graag er mee beginnen.


Art:
Terug naar boven Ga naar beneden
Rapidpaw
Member
I don't need help (Rapidpaw) DPKsfdL
Freedje
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rapidpaw
BerichtOnderwerp: Re: I don't need help (Rapidpaw)   I don't need help (Rapidpaw) Icon_minitimeza 21 mei 2016 - 19:17

De kater draaide zich vrij direct om en Rapidpaw herkende de kater als Lichenpaw. Hij had de kater nog niet vaak aangesproken, maar dat was niet verwonderlijk. Het was vrij bekend geraakt dat hij niet echt de meest sociale kater was. Het was niet dat hij anderen afsnauwde of niet de kans gaf om kennis met hem te maken, maar het was eerder dat hij het lastig vond om kennis te maken met anderen. Hij vond het vrij lastig om initiatief te nemen om naar iemand toe te gaan en dat uitte zich dikwijls als hij op iemand af moest stappen. Hij vond het dan ook vrij lastig om tegen Lichenpaw te blijven praten, maar merkte ook wel dat als die klik er eenmaal was dat het wel vrij goed ging. Met Sinclaw had hij in elk geval geen problemen meer mee om mee te communiceren, maar dat kwam dan ook omdat Sinclaw zijn mentor was. Rapidpaw bewoog kort een oortje naar achteren toen Lichenpaw antwoord gaf. Hij wist dat de kater ouder was dan hem en dat hij misschien zelfs rijp was om Young Warrior te worden, maar hij had begrepen dat Apprentice’s ’s nachts ten alle tijden in hun nest moesten blijven tenzij als ze mee mochten gaan op avondpatrouille. ‘Je ziet er gewoon erg moe uit en je staat te wankelen op je poten. Ik bedoel er niets slechts mee,’ zei hij tegen de kater terwijl het puntje van zijn staart zwiepte. Het begon hem nu pas op te vallen op welke plek ze wel niet waren en hij kon niet voorkomen dat er een rilling door hem heen ging. Was dit niet de plek die BloodClan had gedomineerd? Waarom was Lichenpaw juist hier? ‘Waarom ben je hier?’ vroeg hij. ‘Was je aan het jagen of…?’ Hij keek de kater vragend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lichenpaw
Member
I don't need help (Rapidpaw) Epj501
Derpje
105
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lichenpaw
BerichtOnderwerp: Re: I don't need help (Rapidpaw)   I don't need help (Rapidpaw) Icon_minitimeza 21 mei 2016 - 20:47

De jonge gestreepte kater stond recht overeind, een strakke blik op de kater gericht. De apprentices keek naar de andere gestreepte kat, hij voelde weer een paar steken in zijn hart. Hij stond op zijn vier poten en wankelde, zijn zicht was wazig. Hij was moe maar liet dat niet merken, hij probeerde zo recht mogelijk te staan. ‘Je ziet er gewoon erg moe uit en je staat te wankelen op je poten. Ik bedoel er niets slechts mee,’ zei de Shadowclan apprentices, hij schudden zijn hoofd. Er was niks slechts met hem, hij was niet zwak! Hij was een sterke kat en moest boven iedereen staan, niemand kon hem aan. Hij voelde weer steken in zijn hart, het kwam steeds terug. Al leek de kater hier heel goed over na te denken, Lichenpaw maakte zich groter zodat er niks met hem leek te zijn. ‘Waarom ben je hier?’ vroeg de apprentices die hij herkende als Rapidpaw een mede apprentices. De kater ontbloten zijn nagels, hij staarde hem strak aan. ‘Was je aan het jagen of…?’ Miauwde Rapid veder en keek hem vragend aan, hij keek hem aan met zijn fel blauwen ogen. Deze leken zo koud te zijn als ijs in het maanlicht, "dat zijn mijn persoonlijke zaken, dat gaat een Shadowclan kat of andere clan katten niet aan." Miauwde hij kil. Waarom was hij hier? Hij was hier om te jagen en om te sterven, zijn lichaam was zwak en zijn hart klopten niet meer zo goed. Zo hij was hier voor meerdere dingen, toch bleef hij rustig met zijn blauwe kijkers op de kijkers van de jongere kater gericht. Zijn stem klonk emotieloos als of het niet gebroken kon worden, zijn stem klonk als een muur. Zijn gevoelens en emoties zaten achter de muur, in zijn lichaam verstopt om zijn zwakte niet te zien. Zelfs Scalefern zijn vertrouwde broer wist hier niet eens over, hij zou niks vertellen. Leugen en waarheden waren er om verstrooid te worden, waren er om gehoord te worden waar de gene tegen over je niks aan had alleen om medelijden met je te hebben. Als hij zou vertellen over zijn hart dan zou de kat hem zwak noemen, zielig vinden en daardoor medelijden tonen wat hij juist niet wilden.


Art:
Terug naar boven Ga naar beneden
Rapidpaw
Member
I don't need help (Rapidpaw) DPKsfdL
Freedje
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rapidpaw
BerichtOnderwerp: Re: I don't need help (Rapidpaw)   I don't need help (Rapidpaw) Icon_minitimedo 9 jun 2016 - 16:54

Zijn bezorgdheid om de kater was verrassend genoeg groter dan zijn nieuwsgierigheid naar waarom de kater hier nu eigenlijk was. Natuurlijk, als hij eerlijk was, was de nieuwsgierigheid er ook zeker wel, maar een Apprentice kwam hier niet zomaar midden in de nacht naartoe gewandeld. Er was geen Warrior in de buurt waar Lichenpaw’s geur rond hing en Rapidpaw vermoedde dat de kater hier echt in zijn eentje naartoe gekomen was. Hij had niet echt een idee wat hij daarvan moest vinden, want de regels op Apprentice’s buiten het kamp waren vrij streng geworden sinds BloodClan het woud domineerde. Rapidpaw was echter niet het soort kater dat een preek ging geven. Hij was niet eens in de positie omdat te doen. Hij was namelijk veel jonger dan deze kater. Het zou nogal ironisch overkomen als hij de kater dan een preek ging geven, maar helemaal rustgevend was het niet. Even schoot het door zijn gedachten dat de kater hier misschien met iemand afgesproken had die hij eigenlijk helemaal niet mocht zien. Wie weet was het iemand van BloodClan of een verboden liefde van een andere Clan. Rapidpaw vond dat echter vrij onwaarschijnlijk omdat de kater helemaal niks van emotie in zijn ogen had. Als hij hem betrapt had op iets dan had de kater dat waarschijnlijk wel beter laten zien. Maar waarom zou hij anders midden in de nacht uit zijn nest gaan? Het was niet erg koud, maar het was nu ook weer niet bepaald de warmste nacht van de maand. De kater trok kort met zijn oren toen Lichenpaw antwoord gaf en hoewel hij het wel verwacht had dat de kater zo zou reageren, irriteerde het hem lichtelijk omwille van het feit dat Lichenpaw het juist op die manier tegen hem zei. Hij besloot echter niet om zijn ergernis te laten merken – omdat hij daar nu eenmaal vrij weinig aan had en het Lichenpaw niet bepaald vrolijker zou stemmen, noch hemzelf – en trok slechts met zijn oortje. ‘Oké, maar je ziet er niet bepaald goed uit,’ zei hij rustig. ‘Je ziet er heel erg moe uit. Maar je moet het zelf weten. Ik kan je hier alleen laten, maar dan moet je achteraf niet boos op me worden als er iets gebeurt.’ De kater keek de andere kater kort aan. Hij had pijn aan zijn poten, maar meende hij dit wel? Zou hij de kater echt achter kunnen laten?
Terug naar boven Ga naar beneden
Lichenpaw
Member
I don't need help (Rapidpaw) Epj501
Derpje
105
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lichenpaw
BerichtOnderwerp: Re: I don't need help (Rapidpaw)   I don't need help (Rapidpaw) Icon_minitimezo 19 jun 2016 - 13:47

Lichen stond nog een beetje te wankelen op zijn vier poten, steeds zwart witte vervangingen voor zijn gezicht. Hij kon niet eens een Shadowclan kat ruiken, hij zuchtte diep. Hij kon weinig doen, ook mochten nachts katten niet naar buiten. Het was in de avond juist erg gevaarlijk voor apprentices, zo hij wist niet wat Rapidpaw voor hem deed. Het was een kater die hier was gekomen om een reden, al wist hij niet welke. De kater trok kort met zijn oren toen Lichenpaw antwoord gaf, Lichen keek geamuseerd toe naar Rapid. Nu kwam het, zijn observaties op katten. De kat zou wat zeggen op zijn harde antwoord en natuurlijk niet rustig, al voelde hij weer een steek door zijn hart komen. Hij kreunde kort al probeerde hij dat niet te laten zien, zijn blik werd weer kil. ‘Oké, maar je ziet er niet bepaald goed uit,’ zei de Shadowclan apprentice rustig. De jonge kater wiebelde met zijn oren, geen beledigingen. Geen kwade reacties, pffff dat was niet leuk. Al was dit wel een andere soort kat dan de andere, dus reacties wilde hij graag wel weten. ‘Je ziet er heel erg moe uit. Maar je moet het zelf weten. Ik kan je hier alleen laten, maar dan moet je achteraf niet boos op me worden als er iets gebeurt.’ De kater keek de andere kater kort aan. Lichen knikte, hij sloot kort zijn ogen en opende ze weer. "Ik had geen hulp nodig, wat ik nu voor de tweede keer herhaal." Sprak de kater uit en draaide zich om en begon weer door te stappen, katten moesten vallen als hij niet dood ging waren er uiteindelijk te veel katten op de wereld en dus ook te weinig prooi. Zo bloed moest verspild worden, Clans waren in oorlogen dit hield in dat katten dood moesten gaan volgens Starclan. Dus er gingen toch genoeg katten dood door hun acties, "bloed moet verspild worden.." Sprak hij en zwiepte kort met zijn staart en liep dieper in de wouden van de burnt sycamore.


Art:
Terug naar boven Ga naar beneden
Rapidpaw
Member
I don't need help (Rapidpaw) DPKsfdL
Freedje
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rapidpaw
BerichtOnderwerp: Re: I don't need help (Rapidpaw)   I don't need help (Rapidpaw) Icon_minitimeza 25 jun 2016 - 21:54

Rapidpaw had echt werkelijk geen idee wat hij van deze kater moest denken. De kater leek niet bepaald hulpbehoevend te zijn en wilde waarschijnlijk het liefste hebben dat Rapidpaw weg zou gaan, maar kon hij deze kater wel alleen laten? Kon hij Lichenpaw wel aan zijn lot overlaten en daarmee het risico lopen dat de kater vermist zou raken? Een rilling ging over zijn rug bij het idee dat Lichenpaw in het donker een bloeddorstige kat of een hond zou tegenkomen die hem zou verscheuren. En dat allemaal omdat Rapidpaw pijn had aan zijn pootjes en naar zijn nest had willen gaan. Nee, hij kon de kater niet aan zijn lot overlaten. Hij kon een Clangenoot niet in de steek laten. Misschien kon hij Lichenpaw ook gewoon het idee geven dat hij alleen was en hem stiekem volgen? De kater had hem eerder ook niet opgemerkt en zo kon hij gelijk oefenen of hij goed kon sluipen. Voordat hij echter zijn idee wilde uitvoeren begon Lichenpaw weer met spreken en besloot Rapidpaw om zijn aandacht op de ShadowClanner te richten. Hij gaf een kort knikje ten teken dat hij het begreep, maar dat was maar schijn, want eigenlijk begreep hij het helemaal niet. Welke kat wilde nu midden in de nacht alleen zijn terwijl hij wist hoe gevaarlijk het was en wat voor straf er op stond? Hij kon natuurlijk ook gewoon teruggaan naar het kamp en Innerstar of Tallshadow roepen, maar dat voelde aan als klikken en dat deed hij niet graag. En dus wilde Rapidpaw net achter hem aan beginnen sluipen toen Lichenpaw een opmerking maakte die hem tot op zijn bot liet huiveren van afschuw. Waar had de kater had in StarClan’s naam over? Had hij het wel hardop bedoeld? Met één grote sprong stond Rapidpaw weer naast de oudere kater. ‘Waar heb je het over?’ vroeg hij en hij deed niet bepaald moeite om zijn afschuw te verbergen. ‘Weet je wel wat je allemaal aan het zeggen bent? Bloed dat verspild moet worden? Ben je wel goed bij je hoofd, Lichenpaw? Je klinkt als een BloodClanner.’ Nee, echt helemaal honderd procent klonk Lichenpaw niet en even twijfelde Rapidpaw of hij toch geen Warrior moest halen om Lichenpaw te beschermen… en zichzelf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I don't need help (Rapidpaw)   I don't need help (Rapidpaw) Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I don't need help (Rapidpaw)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: