»Where are you? (Otterflight) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 »Where are you? (Otterflight)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tinykit,
Member
»Where are you? (Otterflight) DPKsfdL
36
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Weeks
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tinykit,
BerichtOnderwerp: »Where are you? (Otterflight)   »Where are you? (Otterflight) Icon_minitimezo 22 mei 2016 - 18:46

Enkele uren waren voorbij gegaan naar haar geboorte. Nog steeds sliep de kitten, na wat een heftige ervaring was geweest; en niet alleen voor haar. Haar broer Rapidpaw was kort naar haar geboorte door hun moeder gewekt. Nog voor zonsopgang, voordat de dag begon was ze achtergelaten in een eenzaam mosnest en had ze de boel bij elkaar gekrijst. Ze had het koud gehad, zo koud dat ze ontevreden was blijven piepen. Haar piepjes werden alleen niet gehoord, niet totdat haar broer de Nursery in kwam. Daarna werd het wel ietsjes beter, ze werd warm gelikt en de vacht waartegen ze zich op kon krullen deed ook wel wonderen. Alleen ze was nog niet totaal warm, ze rilde alleen niet meer. Het duurde niet al te lang voordat een tweede kat tevoorschijn kwam, dit keer een kattin; alleen rook die niet naar de melk die ze zo hard nodig had. Die geur had enkel haar moeder bij zich gekregen, de kattin die ze nog steeds niet had geroken. Alleen de geur van Rapidpaw kwam in de buurt, hij was dan ook haar oudere broer, dus dat kon het ook wel verklaren. Alleen wist ze het niet, ze wist alleen dat hij er op leek en dat ze niet tevreden was geweest. Nog enkele momenten later, nadat ze warm genoeg was en haar lichaampje aan begon te geven dat ze honger had kwam een derde kat aanzetten. Dit keer een kater, eentje die ze later zou leren kennen als de Medicine Cat van Shadowclan. Ook hij had geen melk gehad, ze had wel gezocht maar natuurlijk niets gevonden. Hierna was ze zo moe geworden van alle ophef die ze had veroorzaakt in haar geklaag, dat ze in slaap was gevallen. Ze was verder nog niet wakker geworden en had al enkele zonnestralen doorgeslapen toen langzamerhand de geuren weer haar bewustzijn binnen drongen. Met een zachte geeuw, die als een piep weerklonk in de Nursery, rekte de jonge kitten zich uit. Hierna bleef ze even ietwat verward liggen, het nest voelde hetzelfde maar ze miste iets. Zachtjes snufte ze waarna ze tot de beangstigende conclusie kwam dat ze de geuren miste die zonet nog bij haar waren geweest. Bang begon de kitten te piepen, haar piepjes werden luider hoe langer de tijd verstreek. Waar bleven ze, waarom hoorden ze haar nu niet? Met een onhandige beweging van haar pootjes probeerde ze zich in haar nest te verplaatsen, iets wat natuurlijk niet lukte. Ze kwam nog geen centimeter vooruit. Ze had geen andere keuze dan wachten, al beviel dat haar duidelijk niet. Met een harde piep tilde ze haar kopje zwakjes op, voordat ze hem weer in het mos liet vallen. Nog steeds niet, bedacht ze zich ietwat verdrietig.
Words: 456
Tag: Otterflight
OOC: Hoop dat je er wat mee kunt!
♦.♦
Terug naar boven Ga naar beneden
Otterflight
StarClan
»Where are you? (Otterflight) DPKsfdL
Rebecca
2487
Actief
Paint the sky, make it yours

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Otterflight
BerichtOnderwerp: Re: »Where are you? (Otterflight)   »Where are you? (Otterflight) Icon_minitimezo 22 mei 2016 - 20:07

Al enkele manen geleden had ze een eigen nestje gekregen van Crossroad, de kater zelf had ze daarna eigenlijk nog amper gezien. Toch was ze nog altijd blij met haar kittens, nu allemaal Apprentices. De poes onderdrukte een glimlach terwijl ze naar de prooistapel liep. De stapel werd nu beter aangevuld dan een maan geleden, de prooien waren weer tevoorschijn gekomen en daarmee hadden ze nu ook meer eten. De poes liep naar de prooistapel en liet haar blik eroverheen gaan. Er lagen een paar dikke lijsters en een eekhoorn en nog wat andere vogels. Toen viel haar blik op een dikke woelmuis, niet zo groot als een vogel maar minstens even lekker. Snel viste ze de woelmuis van de stapel af en liep ze ermee naar de Warrior Den waarna ze de muis met smaak begon op te eten. Na de lekkere hapjes muis liet ze haar tong langs haar bek gaan, zo'n lekkere muis had ze in tijden niet gegeten. Nu haar maag gevuld was zou ze zelf haar deel bijdragen aan de prooistapel. Ze liep naar de Oostelijke uitgang en kwam daardoor langs de Nursery. Uit de Nursery klonk een luid gepiep. Waarschijnlijk zou de moeder zo komen kijken. Ze zette nog een paar pootstappen verder maar het gepiep werd alleen maar harder. Er sloeg bezorgdheid om haar hart waarna ze besloot toch even een kijkje te gaan nemen. Daar in de Nursery lag Tinykit hard te piepen. Ze keek om zich heen maar kon geen enkele moederpoes ontwarren in het donker. Ze liep naar de kitten toe en ging naast Tinykit liggen waarna ze haar pluizige staart om haar heen legde. "Alles oké?" miauwde ze bezorgd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tinykit,
Member
»Where are you? (Otterflight) DPKsfdL
36
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Weeks
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tinykit,
BerichtOnderwerp: Re: »Where are you? (Otterflight)   »Where are you? (Otterflight) Icon_minitimezo 22 mei 2016 - 20:23

De kitten had het ergens al opgegeven totdat ze ineens een nieuwe geur rook. Eentje die onbekend was, maar het was natuurlijk beter dan niets. Opgelucht begon ze te brabbelen, enkel wat piepjes want meer kon ze natuurlijk niet. Haar kopje schoot richting de andere kattin waarna ze een tevreden zuchtje uit slaakte. De warmte die van de kattin haar vacht afkomstig was, omarmde het kleine lichaampje van de jonge kitten waardoor ze dichter tegen de kat aan kroop. Haar kopje legde ze tevreden op de staart van de kattin neer die om haar pluizige lichaampje heen was geslagen. Ze hoorde de kattin wel wat mauwen, alleen kon ze er te weinig uit opmaken om echt te reageren. Haar neusje bewoog zoekend in de vacht van de kattin, hopende dat ze nu ze toch wakker was ergens voeding kon vinden. Haar neus drukte ze zo af en toe ietwat afwezig tegen de staart aan van de kattin, terwijl ze zachtjes snuffelde. Dit was niet de kattin van daarnet, het was een andere. Dat wist ze nu wel bijna zeker, ietwat vragend tilde ze haar kopje dan ook voordat ze piepte. Wie was dat? Nu ze zich niet meer eenzaam voelde, ontspande ze ook weer, al vroeg ze zich nog steeds wel af waar haar broer was en waarom hij haar ook in de steek had gelaten. Haar kopje tilde ze zo nu en dan onhandig op om dankbaar tegen de kattin aan te drukken, al kostte het haar duidelijk moeite, want naar enkele seconde liet ze die altijd wel weer zakken. Haar moeder Roseblade had ze nog steeds niet terug gezien, zeker niet nadat haar broer Rapidpaw haar was komen opzoeken. Dat was misschien ook maar goed ook, haar moeder was niet bepaald een goede Queen. Het eerste wat ze naar de geboorte had gedaan was de kitten verlaten, terwijl die nog verward op het nest lag. Het betreffende nest waar ze nu nog steeds was. Zachtjes piepte ze verder, hiermee duidelijk proberend te maken dat ze honger had en haar moeder zocht.
Words: 343
Tag: Otterflight
OOC: Roseblade is NPC
♦.♦
Terug naar boven Ga naar beneden
Otterflight
StarClan
»Where are you? (Otterflight) DPKsfdL
Rebecca
2487
Actief
Paint the sky, make it yours

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Otterflight
BerichtOnderwerp: Re: »Where are you? (Otterflight)   »Where are you? (Otterflight) Icon_minitimezo 22 mei 2016 - 20:41

Tinykit kroop helemaal weg in haar dikke pluizige poef staart. De poes glimlachte en dacht terug aan haar tijd als Queen. Het was een aparte ervaring geweest en nog altijd keek ze er tevreden op terug. Nu er weer een kleine pluizen bol in haar staart lag verlangde ze even terug naar die tijd van de warme kittens tegen haar buik en diens zachte pootjes die trappelden om melk te krijgen. Tinykit duwde af en toe haar neus in haar staart alsof ze iets wilde zeggen. Ze gaf de kitten en liefkozende lik over haar kop. Hopelijk zou de kitten kalmeren totdat Roseblade terug was. Ze zuchtte en besloot dat ze de kitten misschien maar even moest gaan wassen. Haar tong begon al snel over de vacht heen te gaan van Tinykit waardoor de kitten wat warmer zou moeten worden. "Ik heb helaas geen melk" murmelde ze zacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tinykit,
Member
»Where are you? (Otterflight) DPKsfdL
36
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Weeks
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tinykit,
BerichtOnderwerp: Re: »Where are you? (Otterflight)   »Where are you? (Otterflight) Icon_minitimema 23 mei 2016 - 11:05

Een liefkozende lik werd over haar kopje gegeven waardoor ze ietwat verward met haar kopje schudde. Haar neusje drukte ze tevreden en ietwat slaperig tegen de kattin aan. De staart was al warm, prettiger dan het nest dat natuurlijk de warmte van de omgeving overnam. Het was niet super koud, maar voor een jonge kitten natuurlijk wel. Ze had geen nestgenootjes om tegen op te krullen, waardoor ze het had moeten doen met het mos. De ruwe tong ging sneller over haar vacht heen waardoor ze een tevreden piepend geluid liet horen, de warmte was prettig en hierdoor werd ze ook wat rustiger. Ze was in ieder geval niet meer alleen, al was ze nog niet honderd procent tevreden, maar het kon erger toch? Nu kwam er ineens een witte kattin binnen, met helderblauwe ogen, terwijl die nors naar het nest keek waar de jonge kitten in lag, met een andere kattin. Met een snauw op haar gezicht, stampte ze nog net niet op het nest af. De jonge kitten dook iets verder weg in de pluisstaart van de andere kattin terwijl ze ietwat verward snufte. De witte kattin stopte net iets voor het nest voordat ze haar mond opentrok. 'Wat doe jij daar!' De snauw liet de kitten verward haar kopje optillen. Ze had haar moeder nog nooit echt vriendelijk horen praten, waardoor ze wist dat de geur inderdaad van Roseblade afkomstig was en niet van haar broer Rapidpaw.
Words: 240
Tag: Otterflight
OOC: -
♦.♦
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: »Where are you? (Otterflight)   »Where are you? (Otterflight) Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
»Where are you? (Otterflight)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: