Adopted pride {Brindleleaf en Skullkit} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Adopted pride {Brindleleaf en Skullkit}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bronzemask
StarClan
Adopted pride {Brindleleaf en Skullkit} 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Adopted pride {Brindleleaf en Skullkit}   Adopted pride {Brindleleaf en Skullkit} Icon_minitimema 23 mei 2016 - 12:59

Bronzemask legde haar vangst van de zonhoog patrouille op de prooistapel en speurde het kamp af naar haar zus. Brindleleaf was zwanger, en ze had duidelijk heel veel pijn. Maar ze deed tegen anderen alsof er niks aan de hand was. Gisteren had Bronzemask een dode Swanfeather aangetroffen die gestorven was tijdens de bevalling van haar kitten. Bronzemask had meteen ingegrepen en de kitten naar Lizardpaw gebracht. Die raadde aan om de kit in de nursery te leggen bij een queen die net kittens had gehad, en hem voedde met haar melk. Bronzemask had meteen een klik met de kitten en besloot voor hem te zorgen, niet de voeding, maar het opvoeden. Zelf had ze natuurlijk geen melk, ze had tenslotte geen kittens. Ze had medelijden met de kitten, ze was zelf zonder ouders opgegroeid. Maar die pijn wilde ze de kit niet aandoen, ze wilde er voor hem zijn. Ze zag Brindleleaf en liep naar haar toe. ''Hallo Brindle.'' Begroette ze haar. ''Je weet dat Swanfeather gister dood is aangetroffen bij de gorge, de kitten die ze heeft gebaard tijdens haar.. dood.'' Begon ze. ''Daar ga ik nu.. Ik heb besloten om voor hem te zorgen. Hij slaapt in de nursery bij een Queen die hem voedt. Maar ik zal hem gaan opvoeden, als een moeder.'' Bronzemask had niet verwacht dat ze ooit moeder zou worden, ze wilde wel kittens maar ze vertrouwde katers voor geen meter. Helemaal niet na haar zus haar 'ongelukje'. Ze wachtte even op de reactie van Brindleleaf. Daarna gebaarde ze met haar staart dat ze mee moest komen. Ze liep voor haar naar de nursery waar het kleintje in een warm nestje lag.

Dit speelt zich af voor de miskraam van Brindleleaf. Eerst Brindleleaf, daarna Skullkit.


Adopted pride {Brindleleaf en Skullkit} Bronze11
:::
Terug naar boven Ga naar beneden
Brindleleaf
StarClan
Adopted pride {Brindleleaf en Skullkit} UpUjbbT
Julia
906
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: ✝60 moons✝
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: Adopted pride {Brindleleaf en Skullkit}   Adopted pride {Brindleleaf en Skullkit} Icon_minitimedo 26 mei 2016 - 21:25

Lopen ging steeds moeizamer, maar ze was een ster in toneelspelen. Haar hele leven was een leugen, dus in doen alsof had ze geen problemen mee. Toch schemerde de pijn steeds meer door in haar bewegingen. Ze kon het niet meer tegenhouden, omdat de steken soms te heftig waren. Ze zat in het kamp en tot dan toe leek het best goed te gaan en ze durfde zich een beetje te ontspannen. Ze sloot haar goudgele ogen en genoot van de zon op haar vacht. Toen de stem van haar zus de stilte verbrak deed ze haar ogen weer open en keek haar aan. “Hallo Bronze.” Begroette ze haar zus terug terwijl ze probeerde te glimlachen. Haar zus begon meteen te ratelen en er gleed verrassing over het gezicht van Brindleleaf, wat Bronzemask haar vertelde had ze totaal niet verwacht. “Dat is aardig van je, dat je dat doet.” Sprak ze, voordat ze zichzelf overeind hees om haar zus te kunnen volgen naar de nursery. De plek waar zij straks ook weer een nest zou krijgen en op de één of andere manier stelde haar dat ergens gerust. Ze hield van katten om haar heen en het nest in de warriors den voelde maar leeg, daar kon ze eigenlijk helemaal niet zo goed tegen. Ze ging naast Bronzemask staan en liet haar kop ietsje zakken om de kitten goed te kunnen bekijken.


Adopted pride {Brindleleaf en Skullkit} X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Adopted pride {Brindleleaf en Skullkit}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: